Cuptor covrigi
Title image for category name

Cuptor covrigi

TOPK va ofera o gama variata de cuptoare cu banda pentru covrigi, perfecte pentru covrigarii mici sau mari. Alegeti cel mai bun raport calitate pret pentru echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.
Tip afisare: Grid Lista

24 produse

pe pagina
Descrescator
  1. Cuptor profesional conveyor electric pentru covrigi/pizza
    Cuptor profesional conveyor electric pentru covrigi/pizza
    TPK.50E
    Capacitate: 41 pizza / h sau 615 covrigi / h
    Dimensiuni (cm): 171*114*45
    Putere instalata: 12,5 kW
    Diametru pizza: 30 cm
    Gramaj covrigi: 75-80 gr.
    Tensiune alimentare: 380V/50Hz
    Structura: otel inox
    Latime banda (cm): 53
    Lungime banda (cm): 136
    Panou de control cu touchscreen
    Viteza benzii reglabila in intervalul 1...60 minute
    Cuptorul este usor de igienizat.
    Posibilitate de suprapunere a pana la 2 cuptoare pentru economisirea spatiului de lucru
    Greutate echipament: 141 kg
    Optional: suport (72*93*65 cm)
    Produs promotional
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  2. Cuptor profesional conveyor electric pentru covrigi/pizza
    Cuptor profesional conveyor electric pentru covrigi/pizza
    TPK.60E
    Capacitate: 49 pizza / h sau 740 covrigi / h
    Dimensiuni (cm): 196*123*45
    Putere instalata: 13 kW
    Diametru pizza: 30 cm
    Gramaj covrigi: 75-80 gr
    Tensiune alimentare: 380V/50Hz
    Structura: otel inox
    Latime banda (cm): 61
    Lungime banda (cm): 157
    Panou de control cu touchscreen
    Viteza benzii reglabila in intervalul 1...60 minute
    Cuptorul este usor de igienizat.
    Posibilitate de suprapunere a pana la 2 cuptoare pentru economisirea spatiului de lucru
    Greutate echipament: 192 kg
    Cuptorul cu banda este usor de folosit chiar si de personal nespecializat si este alegerea perfecta pentu coacerea perfecta si uniforma a covrigilor si a pizzei in conditii optime.
    Productivitatea este cuvantul de ordine care caracterizeaza aceste cuptoare ergonomice care pot fi suprapuse cate 2 pentru o capacitate si mai mare de productie.
    Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima. Panoul de control cu microprocesor digital si afisaj electronic este intuitiv si va permite controlul total al temperaturii, a timpului de coacere si a vitezei benzii transportoare din inox. Usa frontala cu geam termorezistent va permite supravegherea produselor din interiorul cuptorului.
    Suportul mobil care poate fi achizitionat contracost confera mobilitatea necesara pentru deplasarea cuptorului in pozitia dorita sau pentru igenizarea acestuia. Curatarea acestor cuptoare este usoara datorita panourilor demontabile de deasupra benzii care permite accesul in interior usor pentru o curatare impecabila.
    Capacitatea de productie a cuptorului variaza in functie de grosimea produselor si de gramajul ingredientelor folosite.
    Produs promotional
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  3. Cuptor profesional cu banda, pentru covrigi si pizza, pe gaz, inox, 171*107*57 cm
    Cuptor profesional cu banda, pentru covrigi si pizza, pe gaz, inox, 171*107*57 cm
    -23%
    TPK.50G
    Capacitate: 41 pizza / h sau 615 covrigi / h
    Dimensiuni (cm): 171*107*57
    Putere instalata: 18 kW
    Structura: otel inox
    Diametru pizza: 30 cm
    Gramaj covrigi: 75-80 gr.
    Latime banda (cm): 53
    Lungime banda (cm): 136
    Consum gaz natural: 1,90 m3/h
    Consum GPL: 1,41 kg/h
    Panou de control cu touchscreen
    Viteza benzii reglabila in intervalul 1...60 minute
    Cuptorul este usor de igienizat.
    Posibilitate de suprapunere de pana la 2 cuptoare pentru economisirea spatiului de lucru
    Greutate echipament: 141 kg
    Optional contracost: suport (72*93*65 cm)
    Cuptorul cu banda transportoare este usor de folosit chiar si de personal nespecializat si este alegerea perfecta pentu coacerea perfecta si uniforma a covrigilor si a pizzei in conditii optime.
    Productivitatea este cuvantul de ordine care caracterizeaza aceste cuptoare ergonomice care pot fi suprapuse cate 2 pentru o capacitate si mai mare de productie.
    Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima. Panoul de control cu microprocesor digital si afisaj electronic este intuitiv si va permite controlul total al temperaturii, a timpului de coacere si a vitezei benzii transportoare din inox. Usa frontala cu geam termorezistent va permite supravegherea produselor din interiorul cuptorului.
    Suportul mobil care poate fi achizitionat contracost confera mobilitatea necesara pentru deplasarea cuptorului in pozitia dorita sau pentru igenizarea acestuia. Curatarea acestor cuptoare este usoara datorita panourilor demontabile de deasupra benzii care permite accesul in interior usor pentru o curatare impecabila.
    Capacitatea de productie a cuptorului variaza in functie de grosimea produselor si de gramajul ingredientelor folosite.
    Produs promotional
    Cuptor profesional pentru horeca
    Pret normal 5.766,00 € Special Price 4.439,00 € + TVA
    Favorite Compara
  4. Cuptor cu banda XLT 1832, profesional, pentru covrigi si pizza, pe gaz, inox, 178*121*108 cm
    Cuptor cu banda XLT 1832, profesional, pentru covrigi si pizza, pe gaz, inox, 178*121*108 cm
    1832-1G
    Capacitate: 60 pizza/h sau 900 covrigi/h
    Diametru pizza (cm): 30
    Dimensiuni (cm): 178*121*108
    Putere instalata: 16 kW
    Sursa de alimentare: gaz
    Sursa alimentare componente electrice: 220V/50Hz
    Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
    Lungime camera de coacere (cm): 81 
    Latime banda (cm): 46
    Lungime banda (cm): 171 
    Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
    Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
    Cuptorul 1832 este conceput pentru spatii mici sau locatii cu dimensiuni limitate. 
    Recomandam acest tip de cuptor pentru covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioara
    Banda de coacere cu sens reversibil
    Programe presetabile, max 12
    Senzor optic UV de detectare a flacarii
    Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
    Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
    Aprinzator cu un design nou
    Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
    Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
    Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
    Tava de colectare perforata  
    Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
    Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
    Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
    Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul 
    Greutate echipament: 276 kg
    Suport cu roti inclus in pret
    Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  5. Cuptor cu banda XLT 1832, profesional, pentru covrigi si pizza, electric, inox, 178*121*108 cm
    Cuptor cu banda XLT 1832, profesional, pentru covrigi si pizza, electric, inox, 178*121*108 cm
    1832-1E
    Capacitate: 60 pizza/h sau 900 covrigi/h
    Diametru pizza (cm): 30
    Dimensiuni (cm): 178*121*108
    Putere instalata: 16 kW
    Tensiune alimentare: 380V/50Hz
    Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
    Lungime camera de coacere (cm): 81  
    Latime banda (cm): 46
    Lungime banda (cm): 171
    Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
    Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
    Cuptorul 1832 este conceput pentru spatii mici sau locatii cu dimensiuni limitate. 
    Recomandam acest tip de cuptor pentru covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioara
    Banda de coacere cu sens reversibil
    Programe presetabile, max 12
    Senzor optic UV de detectare a flacarii
    Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
    Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
    Aprinzator cu un design nou
    Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
    Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
    Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
    Tava de colectare perforata  
    Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
    Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
    Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
    Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul 
    Greutate echipament: 276 kg
    Suport cu roti inclus in pret
    Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  6. Cuptor cu banda XLT 2440, profesional, pentru covrigi si pizza, pe gaz, inox, 198*138*108 cm
    Cuptor cu banda XLT 2440, profesional, pentru covrigi si pizza, pe gaz, inox, 198*138*108 cm
    2440-1G
    Capacitate: 100 pizza/h sau 1500 covrigi/h
    Diametru pizza (cm): 30
    Dimensiuni (cm): 198*138*108
    Putere calorica: 21 kW
    Sursa de alimentare: gaz
    Sursa alimentare componente electrice: 220V/50Hz
    Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
    Lungime camera de coacere (cm): 102  
    Latime banda (cm): 61
    Lungime banda (cm): 191
    Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
    Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
    Cuptorul 2440 este conceput pentru spatii mici sau locatii cu dimensiuni limitate. 
    Recomandam acest tip de cuptor pentru covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioara
    Banda de coacere cu sens reversibil
    Programe presetabile, max 12
    Senzor optic UV de detectare a flacarii
    Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
    Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
    Aprinzator cu un design nou
    Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
    Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
    Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
    Tava de colectare perforata  
    Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
    Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
    Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
    Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul 
    Greutate echipament: 329 kg
    Suport cu roti inclus in pret
    Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  7. Cuptor cu banda XLT 2440, profesional, pentru covrigi si pizza, electric, inox, 198*138*108 cm
    Cuptor cu banda XLT 2440, profesional, pentru covrigi si pizza, electric, inox, 198*138*108 cm
    2440-1E
    Capacitate: 100 pizza/h sau 1500 covrigi/h
    Diametru pizza (cm): 30
    Dimensiuni (cm): 198*138*108
    Putere instalata: 27 kW
    Tensiune alimentare: 380V/50Hz
    Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
    Lungime camera de coacere (cm): 102 
    Latime banda (cm): 61  
    Lungime banda (cm): 191
    Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
    Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
    Cuptorul 2440 este conceput pentru spatii mici sau locatii cu dimensiuni limitate. 
    Recomandam acest tip de cuptor pentru covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioara
    Banda de coacere cu sens reversibil
    Programe presetabile, max 12
    Senzor optic UV de detectare a flacarii
    Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
    Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
    Aprinzator cu un design nou
    Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
    Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
    Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
    Tava de colectare perforata  
    Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
    Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
    Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
    Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul 
    Greutate echipament: 329 kg
    Suport cu roti inclus in pret
    Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  8. Cuptor cu banda XLT 3240, profesional, pentru covrigi si pizza, pe gaz, inox, 198*158*108 cm
    Cuptor cu banda XLT 3240, profesional, pentru covrigi si pizza, pe gaz, inox, 198*158*108 cm
    3240-1G
    Capacitate: 133 pizza/h sau 2000 covrigi/h
    Diametru pizza (cm): 30
    Dimensiuni (cm): 198*158*108
    Putere calorica: 26 kW
    Sursa de alimentare: gaz
    Sursa alimentare componente electrice: 220V/50Hz
    Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
    Lungime camera de coacere (cm): 102 
    Latime banda (cm): 81
    Lungime banda (cm): 191
    Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
    Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
    Produsul 3240 de la XLT este considerat un cuptor de capacitate medie, recomandat pentru pizzerii cu volum mediu de productie, covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioara. Acest model este perfect pentru a inlocui cuptoarele de generate anterioara sau cuptoarele vechi cu banda
    Banda de coacere cu sens reversibil
    Programe presetabile, max 12
    Senzor optic UV de detectare a flacarii
    Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
    Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
    Aprinzator cu un design nou
    Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
    Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
    Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
    Tava de colectare perforata  
    Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
    Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
    Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
    Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul 
    Greutate echipament: 342 kg
    Suport cu roti inclus in pret
    Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  9. Cuptor cu banda XLT 3240, profesional, pentru covrigi si pizza, electric, inox, 198*158*108 cm
    Cuptor cu banda XLT 3240, profesional, pentru covrigi si pizza, electric, inox, 198*158*108 cm
    3240-1E
    Capacitate: 133 pizza/h sau 2000 covrigi/h
    Diametru pizza (cm): 30
    Dimensiuni (cm): 198*158*108
    Putere instalata: 27 kW
    Tensiune alimentare: 380V/50Hz
    Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
    Lungime camera de coacere (cm): 102 
    Latime banda (cm): 81
    Lungime banda (cm): 191
    Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
    Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
    Produsul 3240 de la XLT este considerat un cuptor de capacitate medie, recomandat pentru pizzerii cu volum mediu de productie, covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioara.
    Acest model este perfect pentru a inlocui cuptoarele de generate anterioara sau cuptoarele vechi cu banda
    Banda de coacere cu sens reversibil
    Programe presetabile, max 12
    Senzor optic UV de detectare a flacarii
    Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
    Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
    Aprinzator cu un design nou
    Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
    Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
    Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
    Tava de colectare perforata  
    Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
    Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
    Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
    Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul 
    Greutate echipament: 342 kg
    Suport cu roti inclus in pret
    Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  10. Cuptor cu banda XLT 3255, profesional, pentru covrigi si pizza, pe gaz, inox, 236*158*108 cm
    Cuptor cu banda XLT 3255, profesional, pentru covrigi si pizza, pe gaz, inox, 236*158*108 cm
    3255-1G
    Capacitate: 183 pizza/h sau 2750 covrigi/h
    Diametru pizza (cm): 30
    Dimensiuni (cm): 236*158*108
    Putere calorica: 34 kW
    Sursa de alimentare: gaz
    Sursa alimentare componente electrice: 220V/50Hz
    Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
    Lungime camera de coacere (cm): 140 
    Latime banda (cm): 81
    Lungime banda (cm): 229
    Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
    Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
    Produsul 3255 de la XLT este considerat un cuptor de capacitate medie, recomandat pentru pizzerii cu volum mediu de productie, covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioara. Acest model este perfect pentru a inlocui cuptoarele de generate anterioara sau cuptoarele vechi cu banda
    Banda de coacere cu sens reversibil
    Programe presetabile, max 12
    Senzor optic UV de detectare a flacarii
    Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
    Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
    Aprinzator cu un design nou
    Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
    Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
    Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
    Tava de colectare perforata  
    Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
    Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
    Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
    Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul 
    Greutate echipament: 401 kg
    Suport cu roti inclus in pret
    Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  11. Cuptor cu banda XLT 3255, profesional, pentru covrigi si pizza, electric, inox, 236*158*108 cm
    Cuptor cu banda XLT 3255, profesional, pentru covrigi si pizza, electric, inox, 236*158*108 cm
    3255-1E
    Capacitate: 183 pizza/h sau 2750 covrigi/h
    Diametru pizza (cm): 30
    Dimensiuni (cm): 236*158*108
    Putere instalata: 32 kW
    Tensiune alimentare: 380V/50Hz
    Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
    Lungime camera de coacere (cm): 140 
    Latime banda (cm): 81
    Lungime banda (cm): 229
    Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
    Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
    Produsul 3255 de la XLT este considerat un cuptor de capacitate medie, recomandat pentru pizzerii cu volum mediu de productie, covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioara.
    Acest model este perfect pentru a inlocui cuptoarele de generate anterioara sau cuptoarele vechi cu banda
    Banda de coacere cu sens reversibil
    Programe presetabile, max 12
    Senzor optic UV de detectare a flacarii
    Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
    Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
    Aprinzator cu un design nou
    Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
    Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
    Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
    Tava de colectare perforata  
    Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
    Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
    Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
    Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul 
    Greutate echipament: 401 kg
    Suport cu roti inclus in pret
    Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  12. Cuptor cu banda XLT 3270, profesional, pentru covrigi si pizza, pe gaz, inox, 281*158*108 cm
    Cuptor cu banda XLT 3270, profesional, pentru covrigi si pizza, pe gaz, inox, 281*158*108 cm
    3270-1-2BG
    Capacitate: 233 pizza/h sau 3500 covrigi/h
    Diametru pizza (cm): 30
    Dimensiuni (cm): 281*158*108
    Putere calorica: 56 kW
    Sursa de alimentare: gaz
    Sursa alimentare componente electrice: 220V/50Hz
    Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
    Lungime camera de coacere (cm): 178 
    Latime banda (cm): 81
    Lungime banda (cm): 267
    Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
    Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
    Cuptorul 3270 este conceput pentru a spatii care livreaza volume mari de pizza. Aici includem pizzerii cu servire, cu livrare, precum si marii retaileri cu bufeturi sau mancare la pachet
    Aceste cuptoare mari se preteaza la copt un volum mare de produse intr-un timp record
    Banda de coacere cu sens reversibil
    Programe presetabile, max 12
    Senzor optic UV de detectare a flacarii
    Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
    Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
    Aprinzator cu un design nou
    Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
    Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
    Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
    Tava de colectare perforata  
    Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
    Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
    Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
    Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul 
    Greutate echipament: 512 kg
    Suport cu roti inclus in pret
    Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  13. Cuptor cu banda XLT 3855, profesional, pentru covrigi si pizza, pe gaz, inox, 236*173*108 cm
    Cuptor cu banda XLT 3855, profesional, pentru covrigi si pizza, pe gaz, inox, 236*173*108 cm
    3855-1G
    Capacitate: 218 pizza/h sau 3270 covrigi/h
    Diametru pizza (cm): 30
    Dimensiuni (cm): 236*173*108
    Putere calorica: 33 kW
    Sursa de alimentare: gaz
    Sursa alimentare componente electrice: 220V/50Hz
    Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
    Lungime camera de coacere (cm): 140 
    Latime banda (cm):  97
    Lungime banda (cm): 229
    Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
    Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
    Cuptorul 3855 este conceput pentru a spatii care livreaza volume mari de pizza. Aici includem pizzerii cu servire, cu livrare, precum si marii retaileri cu bufeturi sau mancare la pachet
    Aceste cuptoare mari se preteaza la copt un volum mare de produse intr-un timp record
    Banda de coacere cu sens reversibil
    Programe presetabile, max 12
    Senzor optic UV de detectare a flacarii
    Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
    Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
    Aprinzator cu un design nou
    Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
    Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
    Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
    Tava de colectare perforata  
    Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
    Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
    Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
    Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul 
    Greutate echipament: 445 kg
    Suport cu roti inclus in pret
    Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  14. Cuptor cu banda XLT 3855, profesional, pentru covrigi si pizza, electric, inox, 236*173*108 cm
    Cuptor cu banda XLT 3855, profesional, pentru covrigi si pizza, electric, inox, 236*173*108 cm
    3855-1E
    Capacitate: 218 pizza/h sau 3270 covrigi/h
    Diametru pizza (cm): 30
    Dimensiuni (cm): 236*173*108
    Putere instalata: 32 kW
    Tensiune alimentare: 380V/50Hz
    Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
    Lungime camera de coacere (cm): 140 
    Latime banda (cm): 97
    Lungime banda (cm): 229
    Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
    Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
    Produsul 3855 de la XLT este considerat un cuptor de capacitate medie, recomandat pentru pizzerii cu volum mediu de productie, covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioara.
    Acest model este perfect pentru a inlocui cuptoarele de generate anterioara sau cuptoarele vechi cu banda
    XLT 3855 este de asemenea cel mai mare cuptor electric cu banda din lume
    Banda de coacere cu sens reversibil
    Programe presetabile, max 12
    Senzor optic UV de detectare a flacarii
    Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
    Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
    Aprinzator cu un design nou
    Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
    Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
    Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
    Tava de colectare perforata  
    Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
    Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
    Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
    Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul 
    Greutate echipament: 445 kg
    Suport cu roti inclus in pret
    Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  15. Cuptor cu banda XLT 3870, profesional, pentru covrigi si pizza, pe gaz, inox, 281*173*108 cm
    Cuptor cu banda XLT 3870, profesional, pentru covrigi si pizza, pe gaz, inox, 281*173*108 cm
    3870-1-2BG
    Capacitate: 277 pizza/h sau 4155 covrigi/h
    Diametru pizza (cm): 30
    Dimensiuni (cm): 281*173*108
    Putere calorica: 58 kW
    Sursa de alimentare: gaz
    Sursa alimentare componente electrice: 220V/50Hz
    Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
    Lungime camera de coacere (cm): 178 
    Latime banda (cm): 97
    Lungime banda (cm): 267
    Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
    Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
    Cuptorul 3870-2B de la XLT este conceput pentru operatiuni cu volume mari de pizza. 
    Aici sunt incluse pizzerii cu servire, cu livrare la domiciliu sau cu servire la pachet, precum si marii retaileri cu bufet sau livrare.
    Aceste cuptoare mari se preteaza pentru coacerea unui volum mare de produse intr-un timp record
    Banda de coacere cu sens reversibil
    Programe presetabile, max 12
    Senzor optic UV de detectare a flacarii
    Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
    Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
    Aprinzator cu un design nou
    Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
    Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
    Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
    Tava de colectare perforata  
    Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
    Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
    Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
    Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul 
    Greutate echipament: 580 kg
    Suport cu roti inclus in pret
    Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  16. Principalele avantaje ale cuptoarelor LINCOLN fata de celelalte branduri
    Principalele avantaje ale cuptoarelor LINCOLN fata de celelalte branduri
    -
    Diferente majore intre cuptoarele conveyor LINCOLN si celelalte branduri
    CRITERIULINCOLNALTE BRANDURI
    CAPACITATE DE LUCRUCapacitate mare datorita timpului de lucru de 3-4 min (ptr coacere covrigi) si a tehnologiei patentateTimp de lucru mare 4-6 min (ptr coacere covrigi) care conduce la o capacitate mica de lucru
    ERGONOMIESpatiu redus pentru amplasareSpatiul mare necesar amplasarii
    DIMENSIUNI BANDADimensiuni banda reduse dar impreuna cu camera de coacere si tehnologia inovatoare conduce la rezultate impresionanteBanda de dimensiuni mai mari, dar acest lucru duce la consum sporit de energie si spatiu necesar mai mare pentru amplasarea cuptorului
    CONSUM DE ENERGIELincoln are consum redus de energie datorita eficientizarii procesului de lucru si a dimensiunilor reduse a camerei de coacere si a benziiConsumul de energie este mult mai mare datorita suprafetelor mai mare care trebuieincalzite si a pierderilor de energie din timpul coacerii
    DIVERSITATE PREPARATECuptoarele Lincoln sunt utilizate pentru patiserie, gastronomie si pizza, puteti prepara orice fel de produse, rezultatele fiind uimitoare prin calitate si rapiditatea obtineriiCuptoare pentru pizza la care rezultatele in cazul prepararii altor preparate nu sunt nici pe departe multumitoare
    COACEREDatorita tehnologiei de pompare a aerului cald prin duze cu dirijare a fluxului, cuptoarele Lincoln realizeaza o coacere uniform a preparatelorDatorita lipsei acestei tehnologii, coacerea nu se realizeaza uniform, produsele fiind prea arse sau coapte insuficient
    EFICIENTATemperatura de lucru de 302/316 grade Celsius reprezinta solutia ideala pentru obtinerea oricarui tip de produse intr-un timp record cu un consum redus de energieTemperatura de lucru mai mare conduce la costuri mai mari de exploatare si la costuri initiale mai mari datorita solicitarii retelei de energie
    PANOU CONTROLCuptoarele beneficiaza de afisaj grafic LCD cu mesagerie text usor de utilizatPanou de control cu setari foarte greau de realizat
    SENS BANDASingurul producator de cuptoare cu sens reversibil al benziiCelelalte branduri nu beneficiaza de acesasta caracteristica importanta
    PREMII OBTINUTE“Cel mai bun in clasa� in anul 2005,2006,2007,2008 si 2009Nu au obtinut premii de excelenta in domeniu
    Favorite Compara
  17. Cuptor cu banda LINCOLN, profesional, countertop impinger, cu banda extinsa, electric, inox, 140*80*46 cm
    Cuptor cu banda LINCOLN, profesional, countertop impinger, cu banda extinsa, electric, inox, 140*80*46 cm
    2512E
    Dimensiuni (cm): 140*80*46
    Putere instalata: 6 kW
    Tensiune alimentare: 230V / 50Hz
    Structura: otel inox
    Diametru pizza: 30 cm
    Gramaj covrigi: 75-80 gr.
    Dimensiuni camera de coacere (cm): 50 cm
    Latime banda (cm): 40,6
    Lungime banda (cm): 127
    Viteza benzii: 1 min. ... 15 min. / ciclu
    Temperatura de lucru: 93 ... 288 grade Celsius
    Cuptorul electric Lincoln Countertop Impinger (CTI) ofera capacitatea unui cuptor de anvergura oriunde ai nevoie de el. Suficient de mic, incat sa incapa in majoritatea spatiilor comerciale de tejghea, dar destul de mare incat sa poate inlocui un cuptor cu convectie la jumatate din dimensiuni  sau pana la cinci cuptoare cu microunde. CTI de la Lincoln utilizeaza o banda rulanta de 406 mm si o camera de coacere de 508 mm si pot fi suprapuse.  
    Noi comenzi:Comenzi noi actualizate, banda rulanta cu directie reversibila, viteza si temperatura sunt acum controlate doar prin apasarea unui buton. Noi comenzi au de asemenea un meniu pre-setat de patru butoane cu afisarea digitala a timpului si temperaturii.
    Facute sa reziste: Exteriorul este fabricat din inox finisat 
    Sistemul de distribuire al aerului consta intr-un ventilator de tip axial alimentat la curent alternativ de un motor de 1/10 hp. Aerul incalzit este distribuit fortat printr-un sistem de directionare a fluxului de aer prin panouri (patru), localizat in camera de coacere, cu doua panouri deasupra benzii rulante si doua dedesubt.
    Personalizabil:Sistemul de directionarea a aerului de sus si jos permite setarea caldurii si controlarea ei in functie de zona.
    Versatil:Caldura/coacerea uniforma a produselor alimentare permite o marja larga de toleranta pentru coacere rapida la multiple temperaturi setate.
    Coacere eficienta a produselor:Incalzirea, gatirea, coacerea si rumenirea produselor se realizeaza cu pana la patru ori mai repede fata de cuptoarele conventionale, in functie de produs.
    Sigur si de incredere:Siguranta mecanismului rulant este un avantaj evident fata cuptoarele standard, in masura in care elimina necesitatea de a fi constant supravegheat.
    Capacitatea de productie a cuptorului variaza in functie de grosimea produselor si de gramajul ingredientelor folosite.
    Nu necesita hota in cele mai multe dintre cazuri.
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  18. Cuptor cu banda LINCOLN, profesional, countertop impinger, cu banda extinsa si fara aerisire, electric, inox, 80*90*46 cm
    Cuptor cu banda LINCOLN, profesional, countertop impinger, cu banda extinsa si fara aerisire, electric, inox, 80*90*46 cm
    V2512
    Dimensiuni (cm): 80*90*46
    Putere instalata: 6 kW
    Tensiune alimentare: 230V / 50Hz
    Structura: otel inox
    Diametru pizza: 30 cm
    Gramaj covrigi: 75-80 gr.
    Dimensiuni camera de coacere (cm): 50 cm
    Latime banda (cm): 40,6
    Lungime banda (cm): 127
    Viteza benzii: 1 min. ... 15 min. / ciclu
    Temperatura de lucru: 93 ... 288 grade Celsius
    Panou de control electronic
    Nu este nevoie de ventilatie scumpa, zgomotoasa si sisteme aditionale consumatoare de energie
    Cuptorul electric Lincoln Countertop Impinger (CTI) ofera capacitatea unui cuptor de anvergura oriunde ai nevoie de el. Suficient de mic, incat sa incapa in majoritatea spatiilor comerciale de tejghea, dar destul de mare incat sa poate inlocui un cuptor cu convectie la jumatate din dimensiuni  sau pana la cinci cuptoare cu microunde. CTI de la Lincoln utilizeaza o banda rulanta de 406 mm si o camera de coacere de 508 mm si pot fi suprapuse.  
    Noi comenzi:Comenzi noi actualizate, banda rulanta cu directie reversibila, viteza si temperatura sunt acum controlate doar prin apasarea unui buton. Noi comenzi au de asemenea un meniu pre-setat de patru butoane cu afisarea digitala a timpului si temperaturii.
    Facute sa reziste: Exteriorul este fabricat din inox finisat 
    Sistemul de distribuire al aerului consta intr-un ventilator de tip axial alimentat la curent alternativ de un motor de 1/10 hp. Aerul incalzit este distribuit fortat printr-un sistem de directionare a fluxului de aer prin panouri (patru), localizat in camera de coacere, cu doua panouri deasupra benzii rulante si doua dedesubt.
    Personalizabil:Sistemul de directionarea a aerului de sus si jos permite setarea caldurii si controlarea ei in functie de zona.
    Versatil:Caldura/coacerea uniforma a produselor alimentare permite o marja larga de toleranta pentru coacere rapida la multiple temperaturi setate.
    Coacere eficienta a produselor:Incalzirea, gatirea, coacerea si rumenirea produselor se realizeaza cu pana la patru ori mai repede fata de cuptoarele conventionale, in functie de produs.
    Sigur si de incredere:Siguranta mecanismului rulant este un avantaj evident fata cuptoarele standard, in masura in care elimina necesitatea de a fi constant supravegheat.
    Capacitatea de productie a cuptorului variaza in functie de grosimea produselor si de gramajul ingredientelor folosite.
    Nu necesita hota in cele mai multe dintre cazuri.
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  19. Cuptor pentru covrigi LINCOLN, profesional, pe gaz, impinger ll express, 154*119*53 cm
    Cuptor pentru covrigi LINCOLN, profesional, pe gaz, impinger ll express, 154*119*53 cm
    1154
    Capacitate: 41 pizza / h sau 615 covrigi / h
    Diametru pizza (cm): 30
    Gramaj covrigi: 75-80 gr.
    Dimensiuni (cm): 154*119*53
    Putere instalata: 12 kW
    Sursa de alimentare: gaz
    Sursa alimentare componente electrice: 220V / 50Hz
    Structura: otel inox
    Lungime camera de coacere (cm): 72
    Latime banda (cm): 45.7
    Lungime banda (cm): 142.2
    Viteza benzii reglabila in intervalul 1...30 minute
    Temperatura de lucru reglabila in intervalul 121...302 grade Celsius
    Cuptoarele conveyor Impinger II Express sunt destinate pentru locatiile unde este nevoie de productivitate mare dar spatiul necesar amplasarii echipamentelor este redus. Cuptoarele inlocuiesc pana la 2 cuptoare clasice datorita capacitatii mari de lucru, iar un mare avantaj este ergonomia de care dau dovada. Cuptoarele sunt usor de igienizat si sunt prevazute cu suport mobil.
    Sistem de coacere prin pomparea de aer fierbinte sub presiune in mod uniform atat din partea superioara cat si cea inferioara a camerei de coacere
    Acest sistem reduce timpul de preparare de la doua pana la patru ori fata de cuptoarele conventionale
    Panou de control cu microprocesor digital, afisaj electronic cu mesagerie, sistem de blocare automata a setarilor pentru a preveni schimbarile accidentale, usa frontala demontabila cu geam termorezistent
    Posibilitate de suprapunere a pana la 3 cuptoare pentru economisirea spatiului de lucru
    Greutate echipament: 220 kg
    Capacitatea de productie a cuptorului variaza in functie de grosimea produselor si de gramajul ingredientelor folosite.

    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  20. Cuptor pentru covrigi LINCOLN, profesional, electric, impinger ll express, inox, 154*119*53 cm
    Cuptor pentru covrigi LINCOLN, profesional, electric, impinger ll express, inox, 154*119*53 cm
    1164
    Capacitate: 41 pizza / h sau 615 covrigi / h
    Diametru pizza (cm): 30
    Gramaj covrigi: 75-80 gr.
    Dimensiuni (cm): 154*119*53
    Putere instalata: 10 kW
    Tensiune alimentare: 380V/50Hz
    Structura: otel inox
    Lungime camera de coacere (cm): 72
    Latime banda (cm): 45.7
    Lungime banda (cm): 142.2
    Viteza benzii reglabila in intervalul 1...30 minute
    Temperatura de lucru reglabila in intervalul 121...302 grade Celsius
    Cuptoarele conveyor Impinger II Express sunt destinate pentru locatiile unde este nevoie de productivitate mare dar spatiul necesar amplasarii echipamentelor este redus. Cuptoarele inlocuiesc pana la 2 cuptoare clasice datorita capacitatii mari de lucru, iar un mare avantaj este ergonomia de care dau dovada. Cuptoarele sunt usor de igienizat si sunt prevazute cu suport mobil.
    Sistem de coacere prin pomparea de aer fierbinte sub presiune in mod uniform atat din partea superioara cat si cea inferioara a camerei de coacere
    Acest sistem reduce timpul de preparare de la doua pana la patru ori fata de cuptoarele conventionale
    Panou de control cu microprocesor digital, afisaj electronic cu mesagerie, sistem de blocare automata a setarilor pentru a preveni schimbarile accidentale, usa frontala demontabila cu geam termorezistent
    Posibilitate de suprapunere a pana la 3 cuptoare pentru economisirea spatiului de lucru
    Greutate echipament: 220 kg
    Capacitatea de productie a cuptorului variaza in functie de grosimea produselor si de gramajul ingredientelor folosite.
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  21. Cuptor pentru covrigi LINCOLN, profesional, pe gaz, impinger l, 198*144*71.4 cm
    Cuptor pentru covrigi LINCOLN, profesional, pe gaz, impinger l, 198*144*71.4 cm
    1433

    Capacitate: 132 pizza / h sau 1.980 covrigi / h
    Diametru pizza (cm): 30
    Gramaj covrigi: 75-80 gr.
    Dimensiuni (cm): 198*144*71.4
    Putere instalata: 35 kW
    Sursa de alimentare: gaz
    Sursa alimentare componente electrice: 220V / 50Hz
    Structura: otel inox
    Lungime camera de coacere (cm): 102
    Dimensiuni banda (cm): 198,1*85
    Viteza benzii reglabila in intervalul 1...30 minute
    Temperatura de lucru reglabila in intervalul 121...316 grade Celsius
    Cuptoarele Lincoln Impinger I pot inlocui cu succes pana la 3 cuptoare clasice datorita dimensiunilor mari ale camerei de coacere si a productivitatii rezultate. Ergonomia cuptoarelor este data si prin faptul ca pot fi suprapuse 2 cuptoare. Suportul mobil oferit standard confera mobilitatea necesara deplasarii cuptoarelor in cazul igienizarii sau schimbarii pozitiei de lucru. Curatarea cuptoarelor este facila datorita faptului nu sunt prevazute cu sisteme interioare care sa blocheze accesul. Banda si usa cuptorului sunt usor de demontat astfel incat timpul necesar igienizarii este minim.
    Sistem de coacere prin pomparea de aer fierbinte sub presiune in mod uniform atat din partea superioara cat si cea inferioara a camerei de coacere. Acest sistem reduce timpul de preparare de la doua pana la patru ori fata de cuptoarele conventionale
    Panou de control cu microprocesor digital, afisaj electronic cu mesagerie, sistem de blocare automata a setarilor pentru a preveni schimbarile accidentale, usa frontala demontabila cu geam termorezistent
    Greutate echipament: 340 kg
    Capacitatea de productie a cuptorului variaza in functie de grosimea produselor si de gramajul ingredientelor folosite.

    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  22. Cuptor pentru covrigi LINCOLN, profesional, electric, impinger l, inox, 198*144*71.4 cm
    Cuptor pentru covrigi LINCOLN, profesional, electric, impinger l, inox, 198*144*71.4 cm
    1421

    Capacitate: 132 pizza / h sau 1.980 covrigi / h
    Diametru pizza (cm): 30
    Gramaj covrigi: 75-80 gr.
    Dimensiuni (cm): 198*144*71.4
    Putere instalata: 27 kW
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Structura: otel inox
    Latime banda (cm): 85
    Lungime banda (cm): 198.1
    Lungime camera de coacere (cm): 102
    Viteza benzii reglabila in intervalul 1...30 minute
    Temperatura de lucru reglabila in intervalul 121...316 grade Celsius
    Cuptoarele Lincoln Impinger I pot inlocui cu succes pana la 3 cuptoare clasice datorita dimensiunilor mari ale camerei de coacere si a productivitatii rezultate. Ergonomia cuptoarelor este data si prin faptul ca pot fi suprapuse 2 cuptoare. Suportul mobil oferit standard confera mobilitatea necesara deplasarii cuptoarelor in cazul igienizarii sau schimbarii pozitiei de lucru. Curatarea cuptoarelor este facila datorita faptului nu sunt prevazute cu sisteme interioare care sa blocheze accesul. Banda si usa cuptorului sunt usor de demontat astfel incat timpul necesar igienizarii este minim.
    Sistem de coacere prin pomparea de aer fierbinte sub presiune in mod uniform atat din partea superioara cat si cea inferioara a camerei de coacere. Acest sistem reduce timpul de preparare de la doua pana la patru ori fata de cuptoarele conventionale
    Panou de control cu microprocesor digital, afisaj electronic cu mesagerie, sistem de blocare automata a setarilor pentru a preveni schimbarile accidentale, usa frontala demontabila cu geam termorezistent
    Greutate echipament: 340 kg
    Capacitatea de productie a cuptorului variaza in functie de grosimea produselor si de gramajul ingredientelor folosite.

    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  23. Cuptor pentru covrigi LINCOLN, profesional, electric, impinger low profile, inox, 203*154*56.5 cm
    Cuptor pentru covrigi LINCOLN, profesional, electric, impinger low profile, inox, 203*154*56.5 cm
    1621

    Capacitate: 132 pizza / h sau 1.980 covrigi / h
    Diametru pizza (cm): 30
    Gramaj covrigi: 75-80 gr.
    Dimensiuni (cm): 203*154*56.5
    Putere instalata: 29 kW
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Structura: otel inox
    Dimensiuni camera de coacere (cm): 102
    Latime banda (cm): 85
    Lungime banda (cm): 185
    Viteza benzii reglabila in intervalul 1...30 min
    Temperatura de lucru: 121 ... 302 grade Celsius
    Cuptoarele Lincoln Impinger Low Profile pun capacitatea mare de lucru a cuptoarelor Impinger I pe un cadru mai putin inalt care permite suprapunerea pana la 3 cuptoare astfel incat capacitatea de lucru sa fie exponential marita. Fiecare cuptor permite o productivitate mare, dar suprapuse, cele 3 cuptoare permit o productivitate incredibila si o flexibilitate sporita intr-un spatiu modest. Suportul cu role pentru o mai mare mobilitate difera ca inaltime in functie de numarul de cuptoare suprapuse.
    Sistem de coacere prin pomparea de aer fierbinte sub presiune in mod uniform atat din partea superioara cat si cea inferioara a camerei de coacere
    Prevazut cu panou de control cu microprocesor digital, afisaj electronic cu mesagerie, sistem de blocare automata a setarilor pentru a preveni schimbarile accidentale, usa frontala demontabila cu geam termorezistent
    Posibilitate de suprapunere a pana la 3 cuptoare pentru economisirea spatiului de lucru
    Suport cu role pentru o mai mare mobilitate
    Greutate echipament: 386 kg
    Capacitatea de productie a cuptorului variaza in functie de grosimea produselor si de gramajul ingredientelor folosite.

    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  24. Cuptor pentru covrigi LINCOLN, profesional, pe gaz, low profile, inox, 203*154*56,5 cm
    Cuptor pentru covrigi LINCOLN, profesional, pe gaz, low profile, inox, 203*154*56,5 cm
    1633

    Capacitate: 132 pizza / h sau 1.980 covrigi / h
    Diametru pizza (cm): 30
    Gramaj covrigi: 75-80 gr.
    Dimensiuni (cm): 203*154*56,5
    Putere instalata: 32,5 kW
    Sursa de alimentare: gaz
    Sursa alimentare componente electrice: 220V / 50Hz
    Timp de coacere reglabil in intervalul 1...30 minute
    Structura: otel inox
    Dimensiuni camera de coacere (cm): 102
    Latime banda (cm): 85
    Lungime banda (cm): 185
    Viteza benzii reglabila in intervalul 1...30 min
    Temperatura de lucru: 121 ... 302 grade Celsius
    Cuptoarele Lincoln Impinger Low Profile pun capacitatea mare de lucru a cuptoarelor Impinger I pe un cadru mai putin inalt care permite suprapunerea pana la 3 cuptoare astfel incat capacitatea de lucru sa fie exponential marita. Fiecare cuptor permite o productivitate mare, dar suprapuse, cele 3 cuptoare permit o productivitate incredibila si o flexibilitate sporita intr-un spatiu modest. Suportul cu role pentru o mai mare mobilitate difera ca inaltime in functie de numarul de cuptoare suprapuse.
    Sistem de coacere prin pomparea de aer fierbinte sub presiune in mod uniform atat din partea superioara cat si cea inferioara a camerei de coacere
    Prevazut cu panou de control cu microprocesor digital, afisaj electronic cu mesagerie, sistem de blocare automata a setarilor pentru a preveni schimbarile accidentale, usa frontala demontabila cu geam termorezistent
    Posibilitate de suprapunere a pana la 3 cuptoare pentru economisirea spatiului de lucru
    Suport cu role pentru o mai mare mobilitate
    Greutate echipament: 386 kg
    Capacitatea de productie a cuptorului variaza in functie de grosimea produselor si de gramajul ingredientelor folosite.

    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
Tip afisare: Grid Lista

24 produse

pe pagina
Descrescator
  • Language