Afumatoare si cuptor gastro-norm ce ofera bucatarului dvs. o paleta vasta de optiuni culinare. De la carne de porc si vita, pana la pasari si peste, toate pot beneficia de magia afumarii. Chiar si mezelurile, legumele si branzeturile pot fi transformate in preparate deosebite, cu arome bogate si complexe cu ajutorul
afumatoarelor profesionale horeca.
Capacitate si productivitate
Capacitate tavi: 5x GN1/1, sau 10x GN1/2, sau 15X GN1/3, sau 5 buc. grila universala plata. Capacitatea de pana la 5 buc tavi GN1/1 permit utilizarea unei cantitati mai mari de alimente prime.
Afumatoarele extrem de avantajoase in timp si rezultat, cu capacitate de afumare simultana a 36 buc. de pastravi (max. 200g/buc) sau 18 buc. de pastravi (max. 500g), 6 buc. pui, sau o bucata de carne de 18kg.
Rapiditate
Temporizator: setabil intre 0-60 minute (60 de minute de afumare sunt suficiente pentru aproape orice alimente! Detalii vezi in Cartea de retete)
Usor de curatat si de intretinut
Echipament realizat din otel inox cu pereti dubli din otel inox. Otelul inoxidabil este un material igienic si usor de curatat si intretinut, doar cu un detergent usor si o carpa umeda. Aveti grija sa uscati componentele cu o carpa uscata dupa ce il curatati.
Accesorii incluse in pachet:
• 1x Tava pentru afumator-cuptor
• 1x Grila pentru pastravi (pt. 12 buc. de pastravi)
• 1x Grila universala plata
• 1x Lopata pentru afumat
• 1 kg de rumegus de lemn de fag
• 1 carte de retete
Particularitati si avantaje afumatoare profesionale:
✓ Temporizator: setabil intre 0-60 minute
✓ Interval temperatura: 50-250oC
✓ Fara rumegus poate fi utilizat ca "cuptor holdomat"
✓ Usor de curatat si de intretinut
✓ Dulap cu pereti dubli din inox
✓ Capacitate de afumare simultana a 36 buc. de pastravi (max. 200g/buc), 6 buc. pui, sau o bucata de carne de 18 kg