Blast chiller SINCOLD PLUS, 14 cuve, racire pe aer
Cod produs:
SQX14FT.40.ACCFT14
Descriere scurta:
Putere: 2,0 kW
Capacitate tavi: 14 cuve GN 1/1 sau 14 tavi 60*40
Productie: 40 kg (+90C...+3C) si 25 kg (+90C...-18C)
Dimensiuni (cm): 80*79*186 / 190
Racire pe aer
Structura: otel inox
Temperatura de lucru: +90C... +3C (40 kg) / +90C...-18C (25 kg)
Panou de control digital
Decongelare manuala si automata
Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
Tensiune de alimentare: 380V/50Hz
Grosime izolatie: 7 cm
Retete preconfigurate
Control automat la inserarea sondei de temperatura
Functie pentru uscarea camerei echipamentului
Functie speciala pentru peste crud
Control decongelare de la - 20C la + 8C
Control ventilator
Conector USB
Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
Sonda de temperatura inclusa
Greutate echipament: 200 kg
Functiile modelului PLUS:
Functie pentru dospire
Functie pentru gatire lenta la temperaturi scazute
Suport demontabil pentru cuve gastronomice si tavi
Structura: otel inoxidabil
Dimensiuni (cm): 80*85*201
Putere: 3,5 kW
Tensiune de alimentare: 380V/50Hz
Functii:
1.Blast chilling-racire rapida +90... +3 grade C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor;
2.Shock freezing-congelare rapida +90... -18oC in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor;
Productie: 35 kg (+90 grade C...+3 grade C - in 90 min) si 30 kg (+90 grade C...-18 grade C - in 240 min)
Gaz refrigerat R290
Motor interior, colturi rotunjite la interior, izolatie ecologica din poliuretan injectat 6 cm
Prevazut cu sonda
Programul de lucru poate fi setat cu ajutorul timerului sau al sondei
Capacitate tavi: 12 cuve GN 2/1 / tavi 60*40 sau 24 cuve GN1/1 / tavi 60*40
Productie: 50 kg (+90C...+3C) si 30 kg (+90C...-18C)
Dimensiuni (cm): 103*103*181 / 185
Racire pe aer
Structura mobila inclusa
Structura: otel inox
Temperatura de lucru: +90C... +3C (50 kg) / +90C...-18C (30 kg)
Panou de control digital
Decongelare manuala si automata
Tensiune de alimentare: 380V/50Hz
Grosime izolatie: 7 cm
Retete preconfigurate
Control automat la inserarea sondei de temperatura
Functie pentru uscarea camerei echipamentului
Functie speciala pentru peste crud
Control decongelare de la - 20C la + 8C
Control ventilator
Conector USB
Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
Sonda de temperatura inclusa
La cerere: echipamentul se poate comanda fara structura mobila
Capacitate tavi: 12 cuve GN 2/1 / tavi 60*40 sau 24 cuve GN1/1 / tavi 60*40
Productie: 50 kg (+90C...+3C) si 30 kg (+90C...-18C)
Dimensiuni (cm): 103*103*181 / 185
Grup motor exterior
Racire pe aer
Structura mobila inclusa
Structura: otel inox
Temperatura de lucru: +90C... +3C (50 kg) / +90C...-18C (30 kg)
Panou de control digital
Decongelare manuala si automata
Tensiune de alimentare: 380V/50Hz
Grosime izolatie: 7 cm
Retete preconfigurate
Control automat la inserarea sondei de temperatura
Functie pentru uscarea camerei echipamentului
Functie speciala pentru peste crud
Control decongelare de la - 20C la + 8C
Control ventilator
Conector USB
Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
Sonda de temperatura inclusa
La cerere: echipamentul se poate comanda fara structura mobila
Greutate echipament: 270 kg
Functiile modelului PLUS:
Functie pentru dospire
Functie pentru gatire lenta la temperaturi scazute
Capacitate tavi: 12 cuve GN 2/1 / tavi 60*40 sau 24 cuve GN1/1 / tavi 60*40
Productie: 80 kg (+90C...+3C) si 50 kg (+90C...-18C)
Dimensiuni (cm): 103*103*181 / 185
Racire pe aer
Structura mobila inclusa
Structura: otel inox
Temperatura de lucru: +90C... +3C (80 kg) / +90C...-18C (50 kg)
Panou de control digital
Decongelare manuala si automata
Tensiune de alimentare: 380V/50Hz
Grosime izolatie: 7 cm
Retete preconfigurate
Control automat la inserarea sondei de temperatura
Functie pentru uscarea camerei echipamentului
Functie speciala pentru peste crud
Control decongelare de la - 20C la + 8C
Control ventilator
Conector USB
Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
Sonda de temperatura inclusa
La cerere: echipamentul se poate comanda fara structura mobila
Capacitate tavi: 12 cuve GN 2/1 / tavi 60*40 sau 24 cuve GN1/1 / tavi 60*40
Productie: 80 kg (+90C...+3C) si 50 kg (+90C...-18C)
Dimensiuni (cm): 103*103*181 / 185
Racire pe aer
Structura mobila inclusa
Structura: otel inox
Temperatura de lucru: +90C... +3C (80 kg) / +90C...-18C (50 kg)
Panou de control digital
Decongelare manuala si automata
Tensiune de alimentare: 380V/50Hz
Grosime izolatie: 7 cm
Retete preconfigurate
Control automat la inserarea sondei de temperatura
Functie pentru uscarea camerei echipamentului
Functie speciala pentru peste crud
Control decongelare de la - 20C la + 8C
Control ventilator
Conector USB
Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
Sonda de temperatura inclusa
La cerere: echipamentul se poate comanda fara structura mobila
Greutate echipament: 280 kg
Functiile modelului PLUS:
Functie pentru dospire
Functie pentru gatire lenta la temperaturi scazute
Capacitate tavi: 12 cuve GN 2/1 / tavi 60*40 sau 24 cuve GN1/1 / tavi 60*40
Productie: 80 kg (+90C...+3C) si 50 kg (+90C...-18C)
Dimensiuni (cm): 103*103*181 / 185
Grup motor exterior
Racire pe aer
Structura mobila inclusa
Structura: otel inox
Temperatura de lucru: +90C... +3C (80 kg) / +90C...-18C (50 kg)
Panou de control digital
Decongelare manuala si automata
Tensiune de alimentare: 380V/50Hz
Grosime izolatie: 7 cm
Retete preconfigurate
Control automat la inserarea sondei de temperatura
Functie pentru uscarea camerei echipamentului
Functie speciala pentru peste crud
Control decongelare de la - 20C la + 8C
Control ventilator
Conector USB
Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
Sonda de temperatura inclusa
La cerere: echipamentul se poate comanda fara structura mobila
Capacitate: 1 carucior 20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40
Productie: 80 kg (+90C...+3C) si 50 kg (+90C...-18C)
Dimensiuni (cm): 115*115*217
Grup motor exterior
Racire pe aer
Structura: otel inox
Temperatura de lucru: +90C... +3C (80 kg) / +90C...-18C (50 kg)
Panou de control digital
Decongelare manuala si automata
Tensiune de alimentare: 380V/50Hz
Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
Grosime izolatie: 7 cm
Retete preconfigurate
Control automat la inserarea sondei de temperatura
Functie pentru uscarea camerei echipamentului
Functie speciala pentru peste crud
Conector USB
Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
Capacitate: 1 carucior 20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40
Productie: 80 kg (+90C...+3C) si 50 kg (+90C...-18C)
Dimensiuni (cm): 115*115*217
Grup motor exterior
Racire pe aer
Structura: otel inox
Temperatura de lucru: +90C... +3C (80 kg) / +90C...-18C (50 kg)
Panou de control digital
Decongelare manuala si automata
Tensiune de alimentare: 380V/50Hz
Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
Grosime izolatie: 7 cm
Retete preconfigurate
Control automat la inserarea sondei de temperatura
Functie pentru uscarea camerei echipamentului
Functie speciala pentru peste crud
Conector USB
Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
Capacitate: 1 carucior 20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40
Productie: 80 kg (+90C...+3C) si 50 kg (+90C...-18C)
Dimensiuni (cm): 115*115*217
Grup motor exterior
Racire pe aer
Prevazut cu 2 usi
Deschidere fata-spate
Structura: otel inox
Temperatura de lucru: +90C... +3C (80 kg) / +90C...-18C (50 kg)
Panou de control digital
Decongelare manuala si automata
Tensiune de alimentare: 380V/50Hz
Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
Grosime izolatie: 7 cm
Retete preconfigurate
Control automat la inserarea sondei de temperatura
Functie pentru uscarea camerei echipamentului
Functie speciala pentru peste crud
Conector USB
Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
Capacitate: 1 carucior 20 cuve GN1/1 sau 20 tavi 60*40
Productie: 100 kg (+90C...+3C) si 60 kg (+90C...-18C)
Dimensiuni (cm): 115*115*217
Grup motor exterior
Racire pe aer
Prevazut cu 2 usi
Deschidere fata-spate
Structura: otel inox
Temperatura de lucru: +90C... +3C (100 kg) / +90C...-18C (60 kg)
Panou de control digital
Decongelare manuala si automata
Tensiune de alimentare: 380V/50Hz
Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
Grosime izolatie: 7 cm
Retete preconfigurate
Control automat la inserarea sondei de temperatura
Functie pentru uscarea camerei echipamentului
Functie speciala pentru peste crud
Control decongelare de la - 20C la + 8C
Control ventilator
Conector USB
Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor