5 motive pentru care un gratar pe carbuni este ideal in bucatariile profesionale
Managerii de horeca din domeniul alimentar stiu ca un echipament de bucatarie profesional, de o calitate superioara este esential pentru succesul afacerii si ca investitia in aparate profesionale, cum ar fi grill carbune natural va poate ajuta in extinderea meniului prin adaugarea a ceva diferit, gatirea rapida si sigura si servirea clientului cu un preparat gustos.
Acel gust afumat si suculent pe care doar gratarul il poate aduce poate fi unul dintre detaliile cheie care ii pot face pe clientii dvs. sa revina.
Datorita versatilitatii acestui echipament professional de bucatarie, exista o serie de optiuni pe care le puteti adauga la meniul dvs. si va poate ajuta sa va diferentiati de concurenti si sa va pozitionati ca un restaurant sau fast-food ce tine pasul cu tendintele alimentare in crestere.
Afla o parte din motivele pentru care ai nevoie de un gratar pe carbuni de inalta calitate.
1. Asigura o calitate inalta si constanta a preparatelor
Mentinerea unei calitati constante reprezinta un element esential pentru a imbunatati satisfactia si asteptarile clientilor in cadrul oricarui business din industria ospitalitatii. In special in restaurante, locatii de catering sau fast-food-uri, utilizarea echipamentelor profesionale, precum un gratar special conceput pentru uz comercial, joaca un rol crucial in asigurarea unor preparate la gratar perfect gatite de fiecare data.
Iata cateva caracteristici ale BBQ-urilor profesionale:
• Control precis al temperaturii. Precizie totala in controlul temperaturii, oferind posibilitatea prepararii constante a felurilor de mancare la acelasi standard inalt de fiecare data. Aceasta atentie la detalii reduce riscul de a produce alimente insuficient gatite sau mult prea gatite.
• Capacitate mare de gatire. Bucatariile comerciale trebuie adesea sa produca o multime de alimente intr-un timp scurt. Capacitatea mare de gatire a gratarelor profesionale pe carbuni permite bucatarilor sa isi mareasca productia, asigurandu-se in acelasi timp ca fiecare produs este gatit uniform.
• Foarte important deoarece timpul este un factor cheie intr-o bucatarie comerciala.
2. Accesorii incluse:
In functie de model, gratarele profesionale pe carbuni sunt dotate cu:
• Gratare de inalta calitate simple, duble sau reglabile
• Sertar pentru cenusa
• Rezervor / Dulap depozitare carbuni
• Hota monobloc
• Sistem de lift din otel inox rezistent la temperaturi inalte
3. Un aparat profesional va ajuta sa economisiti o suma semnificativa pe termen inaintat.
A dispune de echipamentul adecvat este esential intr-o afacere de succes. Chiar daca investitia initiala in echipamente de inalta calitate poate parea costisitoare, pe termen lung va poate ajuta sa economisiti o suma semnificativa de bani, timp si alte resurse.
Unul dintre principalele beneficii ale echipamentelor profesionale de bucatarie este durabilitatea lor. Spre deosebire de alternativele mai ieftine, echipamentele profesionale sunt concepute pentru a rezista la o utilizare intensiva intr-un mediu comercial cu ritm rapid. Acest lucru inseamna ca intreprinderile nu trebuie sa-si faca griji cu privire la inlocuirea sau repararea frecventa a echipamentelor. Ca urmare, se economisesc atat timp, cat si bani.
Echipamentele destinate bucatariilor comerciale, precum gratarele profesionale, sunt frecvent construite din materiale de inalta calitate. Alegerea materialelor durabile, cum ar fi otelul inoxidabil, contribuie la extinderea duratei de viata a gratarelor comerciale. Aceasta asigura ca echipamentul dumneavoastra va functiona la capacitate optima pe parcursul a multi ani. In mod evident, este esential sa acordati o atentie corespunzatoare proceselor de curatare si intretinere pentru a va asigura ca echipamentul ramane in stare perfecta de functionare.
4. Gratar pentru horeca usor de curatat
Un utilaj alimentar intensiv necesita curatare zilnica, iar intretinerea acestor gratare este extrem de simpla datorita carcasei din otel inoxidabil. Acest material rezistent si igienic este usor de curatat si de dezinfectat, iar sertarul pentru cenusa contribuie la o curatare eficienta.
Sertarul pentru cenusa permite o eliminare usoara si rapida a cenusii rezultate in urma gatirii.
Cand echipamentele sunt usor de curatat, personalul din bucatarie isi poate desfasura sarcinile eficient, facandu-i disponibili pentru alte activitati. Echipamentele usor de curatat permit echipei sa se concentreze asupra calitatii alimentelor pregatite, in loc sa petreaca timp curatand echipamentul.
5. Include asistenta post vanzare
A avea echipamente fiabile este important atunci cand se administreaza o bucatarie comerciala de succes. Achizitionarea de echipamente de la un furnizor de incredere este insotita de o garantie de 12 luni care include rezolvarea oricaror probleme, consilierea cu privire la nevoile de intretinere periodica sau sugerarea de echipamente care functioneaza bine alaturi de aparatul ales de dvs.
La TOP-K garantam produse de inalta calitate, preturi accesibile si beneficii post-vanzare excelente.
Recomandarea TOP-K de grill profesional pe carbuni.
• Grill profesional de perete pe carbuni cu hota monobloc 80 cm
• Grill profesional pe carbuni naturali cu lift
• Grill profesional pe carbuni 120 cm
Click mai jos pentru intreaga gama de grill carbune natural / gratar pe carbuni: