Afumatoare de Carne Profesionala in Domeniul HoReCa: Delicii Aromate si Calitate Superioara
In industria alimentatiei si a ospitalitatii (HORECA), satisfactia clientilor este esentiala. Servirea preparatelor culinare de cea mai inalta calitate, cu arome autentice si texturi imbatabile, este unul dintre obiectivele principale ale fiecarei locatii. Pentru a atinge aceste obiective si pentru a adauga o nota distinctiva meniului tau, afumatoarele de carne profesionale sunt aliatii perfecti. Aceste echipamente specializate aduc un plus de valoare preparatelor tale, captand simturile clientilor si oferind experiente gastronomice inedite.
Experienta aromatica unica
Afumarea carnii este o tehnica veche de gatit, cu rezultate spectaculoase in materie de aroma si gust. Afumatoarele de carne din domeniul horeca te ajuta sa aduci aceasta tehnica la nivelul urmator. In timp ce mezelurile, carnurile sau pestele sunt incet gatite si afumate, le oferi aromele de lemn sau carbune care patrund in textura carnii, transformand-o intr-o delicatesa savuroasa.
Creatie culinara simpla, dar de efect
Afumatoarele profesionale ofera bucatarului dvs. o paleta vasta de optiuni culinare. De la carne de porc si vita, pana la pasari si peste, toate pot beneficia de magia afumarii. Chiar si mezelurile, legumele si branzeturile pot fi transformate in preparate deosebite, cu arome bogate si complexe cu ajutorul afumatoarelor profesionale de peste si afumatoarelor profesionale de mezeluri.
Calitate superioara a preparatelor
Calitatea superioara a preparatelor oferite este un factor esential in pastrarea clientilor fideli si atragerea altora noi. Afumarea produselor din carne sau a carnii si a pestelui intr-o afumatoare profesionala demonstreaza angajamentul dvs. fata de calitate si ofera clientilor o experienta culinara memorabila.
Diversificarea meniului
O afumatoare profesionala pentru carnuri va da idei noi pentru diversificarea meniului. De la feluri principale la aperitive si garnituri, afumarea aduce un plus de creativitate si inovatie in bucataria restaurantului dvs.
Atractivitate pentru evenimente speciale
Daca oferiti servicii de catering sau gazduiti evenimente speciale, preparatele afumate pot fi un punct central atractiv. De la nunti la intalniri corporate, preparatele afumate ofera o nota de eleganta si rafinament care va fi mai mult ca sigur apreciat de toti invitatii.
O afumatoare de carne profesionala este un echipament specializat folosit pentru afumarea si gatirea carnii intr-un mod controlat si precis. Aceste afumatoare industriale sunt folosite in princiu in bucatariile de: restaurante, macelarii, fabrici de mezeluri sau alte unitati comerciale care vor sa ofere produse afumate de o calitate inalta.
Iata cateva caracteristici si beneficii ale afumatoarelor de carne profesionale:
1. Control precis al temperaturii si al afumarii. Afumatoarele profesionale permit ajustarea precisa a temperaturii si a nivelului de afumare pentru a obtine rezultate delicioase.
2. Capacitate mare. Majoritatea echipamentelor pentru afumare alimente au o capacitate mare, permitand afumarea unei cantitati semnificative de carne intr-o singura operatiune. Pot avea o productivitate de pana la 1100 kg / 8 h – click aici pentru a vedea caracteristicile produsului.
3. Pregatire carnuri diverse in acelasi timp: Dat fiind faptul, ca nu este flux de aer in incinta, puteti pregati simultan peste si alte feluri de carne, gusturile acestora nu se vor amesteca, fiindca in incinta camerei de afumare nu intra oxigen. Datorita acestei optiuni, in decursul afumarii se dizolva doar substante sanatoasea din rumegus.
4. Constructie durabila. Aceste echipamente sunt construite din materiale rezistente – otel inox, astfel incat sa poata rezista utilizarii continue in medii comerciale.
5. Arome complexe, delicioase. Afumarea carnii adauga arome complexe care pot doar sa imbunatateasca calitatea si gustul produselor fine.
6. Eficienta energetica. Multe afumatoare profesionale sunt proiectate pentru a fi eficiente din punct de vedere energetic, contribuind seminificativ astfel la reducerea costurilor de operare.
7. Flexibilitate in gatire. In afumatoarele profesionale, puteti gati o varietate larga de alimente, cum ar fi carne (vita, porc, pui, oaie), peste, mezeluri, legume sau chiar branzeturi.
8. Calitatea produselor finale. Afumarea produselor intr-o afumatoare profesionala, intr-un mediu controlat poate imbunatatii calitatea, textura si gustul carnii si a altor alimente procesate in acest mod, adaugand un plus de gust ce va imbunatatii experienta culinara a clientilor dvs.
Tipuri de produse, caracteristici si #RecomandareaTOPK
Afumatoarele profesionale sunt o modalitate convenabila si usoara de a adauga un plus de aroma, aroma de afumatura alimentelor, fara sa fie nevoie sa folositi o afumatoare traditionala. Aceste echipamente de afumat alimentele sunt disponibile intr-o varietate de dimensiuni, capacitati si stiluri. Unele afumatori au capacitatea exprimata in kilograme (100 kg – 200 kg), iar altele o au exprimata in numarul de bucati (24-48 bucati).
Afumatoarele cu capacitati mari de 100 kg si 200 kg au o productivitate de 500 kg / 8 h, respectiv 1100 kg / 8 h.
Cu ajutorul acestor echipamente puteti afuma, coace, fierbe si usca diferite produse ca salamurile, carnatii sau hot dog.
Acestea sunt complet programabile, avand pana la 99 de programe diferite predefinite.
Click pentru mai multe detalii despre Afumatoare carne profesionala 100 kg
Click pentru mai multe detalii despre Afumatoare carne profesionala 200 kg
Afumatoarele cu capacitati medii, dar extrem de avantajoase in timp si rezultat, cu capacitate de 24 sau 48 de bucati si productivitate de afumare simultana a 24 buc. de pastravi (max. 200g/buc) sau 12 buc. de pastravi (max. 500g), 4 buc. pui, sau o bucata de carne de 7 kg si, respectiv, afumare simultana a 48 buc. de pastravi (max. 200g/buc) sau 24 buc. de pastravi (max. 500g), 8 buc. pui, sau o bucata de carne de 14 kg. – la cel de 48 buc.
Aceste afumatoare au temporizator setabil intre 0-60 minute (60 de minute de afumare sunt suficiente pentru aproape orice aliment!
Aveti mai multe detalii si in Cartea de retete care vine atasata produsului.
Vin in pachet cu o serie de accesorii incluse:
•1x Tava pentru afumator-cuptor
•1x Grila pentru pastravi
•1x Grila universala
•1x Lopata pentru afumat
•1 kg de rumegus de lemn de fag
•1 mostra condimente pentru afumat peste
•1 carte de retete
La afumare, marele avantaj al aparatului este, ca poate fi utilizat cu orice tip de rumegus, nu necesita tablete speciale de fum.
Fara rumegus aparatul poate fi utilizat ca si "cuptor holdomat". Cuptoarele Hold-o-Mat sunt echipamente folosite in bucatarii profesionale, in special in industria ospitalitatii, pentru mentinerea la temperatura si pastrarea calitatii bucatelor gatite. Aceste cuptoare sunt proiectate pentru a mentine mancarea calda si proaspata pana in momentul servirii. Ele pot fi folosite pentru a pastra carnea, legumele sau alte preparate la o temperatura constanta, fara a le usca sau supraincalzi.
Cuptoarele Hold-o-Mat sunt utile in special in restaurante, hoteluri si alte locuri unde se serveste mancare pentru a mentine preparatele la o temperatura optima inainte de servire, evitand pierderea de umiditate si calitate a alimentelor.
Click pentru mai multe detalii despre Afumator si cuptor 24 bucati
Click pentru mai multe detalii despre Afumator si cuptor 48 bucati
In lumea dinamica, pretentioasa si mereu in schimbare a horeca, se evidentiaza cei care aduc ceva special „pe masa” (la propriu si la figurat :). Afumatoarele de carne profesionale sunt un instrument esential pentru a adauga arome autentice si preparate de inalta calitate in meniul tau. Indiferent daca iti doresti sa diversifici meniul, sa atragi mai multi clienti sau sa oferi experiente gastronomice unice, afumatoarele profesionale reprezinta o investitie valoroasa care va aduce beneficii pe termen lung.
Alegerea unei afumatoare de carne profesionale depinde de nevoile specifice ale afacerii dvs., de tipul de produse pe care doresti sa le afumi si de volumul de afumare necesar alimentului respectiv. Este important sa studiati piata si modelele disponibile, sa consultati un furnizor specializat pentru a va asigura ca gasiti afumatoarea care se potriveste cel mai bine cu cerintele dvs. si sa va ofere rezultate de inalta calitate.
Alegeti ca savoarea preparatelor oferite clientilor dvs. sa fie inconfundabila, cu ajutorul afumatorului electric sau al afumatorului pe gaz, echipamente de cea mai buna calitate, puse la dispozitie de magazinul nostru online de utilaje si echipamente pentru bucatariile profesionale.
Click pentru jos pentru a vedea intreaga gama de afumatoare profesionale din oferta www.topk.ro.