Cuptor cu banda XLT 2440, profesional, pentru covrigi si pizza, pe gaz, inox, 198*138*108 cm
Cod produs:
2440-1G
Descriere scurta:
Capacitate: 100 pizza/h sau 1500 covrigi/h
Diametru pizza (cm): 30
Dimensiuni (cm): 198*138*108
Putere calorica: 21 kW
Sursa de alimentare: gaz
Sursa alimentare componente electrice: 220V/50Hz
Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
Lungime camera de coacere (cm): 102
Latime banda (cm): 61
Lungime banda (cm): 191
Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
Cuptorul 2440 este conceput pentru spatii mici sau locatii cu dimensiuni limitate.
Recomandam acest tip de cuptor pentru covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioara
Banda de coacere cu sens reversibil
Programe presetabile, max 12
Senzor optic UV de detectare a flacarii
Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
Aprinzator cu un design nou
Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
Tava de colectare perforata
Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul
Greutate echipament: 329 kg
Suport cu roti inclus in pret
Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!
Cuptor profesional pentru horeca
Ai intrebari despre acest produs?
Cuptor cu banda pentru covrigi sau pizza recomandat pentru locatii diverse, precum: covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shop-uri, hoteluri, restaurante, supermarketuri. Totul pentru a livra produse coapte de inalta calitate care pot multumi si cel mai pretentios client.
Cuptorul pe gaz este unul impunator si versatil, cu un design surprinzator si panouti frontale extensibile disponibile intr-o gama variata de culori.
Pana la 3 cuptoare suprapuse. Productie mare.
Cuptoarele de covrigi / pizza XLP sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la 3 produse (unul peste altul).
Cuptorul are o capacitate de 100 de pizza/h cu un diametru de 30 cm sau 1500 covrigi/h. Puterea instalata a acestuia este de 21 kW.
Usor de utilizat
Cuptorul pe gaz pentru covrigi este intuitiv si complet. Coace in cel mai scurt timp covrigi deliciosi, pizza si alte produse de panificatie ce se servesc in mediul horeca (hoteluri, restaurant, supermarketuri, servicii de catering, sandwich shop-uri etc.).
Prezinta suport cu roti inclus in pret, pentru o mutare usoara a utilajului in cadrul bucatariei dvs.
Usor de curatat si intretinut
Cuptor covrigi construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp. Panou frontal este usor de scos si de curatat, fara a avea alte piese de legatura.
Particularitati si Avantaje Cuptor cu banda pentru Covrigi / Pizza:
✓ Suport cu roti inclus in pret
✓ Banda de coacere cu sens reversibil
✓ Programe presetabile, max 12
✓ Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
✓ Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
✓ Capacitate: 100 pizza/h sau 1500 covrigi/h
Produse similare


Cuptor cu banda XLT 2440, profesional, pentru covrigi si pizza, electric, inox, 198*138*108 cm
2440-1E
Capacitate: 100 pizza/h sau 1500 covrigi/h
Diametru pizza (cm): 30
Dimensiuni (cm): 198*138*108
Putere instalata: 27 kW
Tensiune alimentare: 380V/50Hz
Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
Lungime camera de coacere (cm): 102
Latime banda (cm): 61
Lungime banda (cm): 191
Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
Cuptorul 2440 este conceput pentru spatii mici sau locatii cu dimensiuni limitate.
Recomandam acest tip de cuptor pentru covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioara
Banda de coacere cu sens reversibil
Programe presetabile, max 12
Senzor optic UV de detectare a flacarii
Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
Aprinzator cu un design nou
Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
Tava de colectare perforata
Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul
Greutate echipament: 329 kg
Suport cu roti inclus in pret
Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!
Cuptor profesional pentru horeca 

Cuptor cu banda XLT 3240, profesional, pentru covrigi si pizza, pe gaz, inox, 198*158*108 cm
3240-1G
Capacitate: 133 pizza/h sau 2000 covrigi/h
Diametru pizza (cm): 30
Dimensiuni (cm): 198*158*108
Putere calorica: 26 kW
Sursa de alimentare: gaz
Sursa alimentare componente electrice: 220V/50Hz
Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
Lungime camera de coacere (cm): 102
Latime banda (cm): 81
Lungime banda (cm): 191
Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
Produsul 3240 de la XLT este considerat un cuptor de capacitate medie, recomandat pentru pizzerii cu volum mediu de productie, covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioara. Acest model este perfect pentru a inlocui cuptoarele de generate anterioara sau cuptoarele vechi cu banda
Banda de coacere cu sens reversibil
Programe presetabile, max 12
Senzor optic UV de detectare a flacarii
Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
Aprinzator cu un design nou
Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
Tava de colectare perforata
Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul
Greutate echipament: 342 kg
Suport cu roti inclus in pret
Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!
Cuptor profesional pentru horeca 

Cuptor cu banda XLT 3240, profesional, pentru covrigi si pizza, electric, inox, 198*158*108 cm
3240-1E
Capacitate: 133 pizza/h sau 2000 covrigi/h
Diametru pizza (cm): 30
Dimensiuni (cm): 198*158*108
Putere instalata: 27 kW
Tensiune alimentare: 380V/50Hz
Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
Lungime camera de coacere (cm): 102
Latime banda (cm): 81
Lungime banda (cm): 191
Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
Produsul 3240 de la XLT este considerat un cuptor de capacitate medie, recomandat pentru pizzerii cu volum mediu de productie, covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioara.
Acest model este perfect pentru a inlocui cuptoarele de generate anterioara sau cuptoarele vechi cu banda
Banda de coacere cu sens reversibil
Programe presetabile, max 12
Senzor optic UV de detectare a flacarii
Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
Aprinzator cu un design nou
Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
Tava de colectare perforata
Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul
Greutate echipament: 342 kg
Suport cu roti inclus in pret
Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!
Cuptor profesional pentru horeca 

Cuptor cu banda XLT 3255, profesional, pentru covrigi si pizza, pe gaz, inox, 236*158*108 cm
3255-1G
Capacitate: 183 pizza/h sau 2750 covrigi/h
Diametru pizza (cm): 30
Dimensiuni (cm): 236*158*108
Putere calorica: 34 kW
Sursa de alimentare: gaz
Sursa alimentare componente electrice: 220V/50Hz
Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
Lungime camera de coacere (cm): 140
Latime banda (cm): 81
Lungime banda (cm): 229
Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
Produsul 3255 de la XLT este considerat un cuptor de capacitate medie, recomandat pentru pizzerii cu volum mediu de productie, covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioara. Acest model este perfect pentru a inlocui cuptoarele de generate anterioara sau cuptoarele vechi cu banda
Banda de coacere cu sens reversibil
Programe presetabile, max 12
Senzor optic UV de detectare a flacarii
Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
Aprinzator cu un design nou
Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
Tava de colectare perforata
Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul
Greutate echipament: 401 kg
Suport cu roti inclus in pret
Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!
Cuptor profesional pentru horeca 

Cuptor cu banda XLT 3255, profesional, pentru covrigi si pizza, electric, inox, 236*158*108 cm
3255-1E
Capacitate: 183 pizza/h sau 2750 covrigi/h
Diametru pizza (cm): 30
Dimensiuni (cm): 236*158*108
Putere instalata: 32 kW
Tensiune alimentare: 380V/50Hz
Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
Lungime camera de coacere (cm): 140
Latime banda (cm): 81
Lungime banda (cm): 229
Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
Produsul 3255 de la XLT este considerat un cuptor de capacitate medie, recomandat pentru pizzerii cu volum mediu de productie, covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioara.
Acest model este perfect pentru a inlocui cuptoarele de generate anterioara sau cuptoarele vechi cu banda
Banda de coacere cu sens reversibil
Programe presetabile, max 12
Senzor optic UV de detectare a flacarii
Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
Aprinzator cu un design nou
Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
Tava de colectare perforata
Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul
Greutate echipament: 401 kg
Suport cu roti inclus in pret
Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!
Cuptor profesional pentru horeca 

Cuptor cu banda XLT 3855, profesional, pentru covrigi si pizza, pe gaz, inox, 236*173*108 cm
3855-1G
Capacitate: 218 pizza/h sau 3270 covrigi/h
Diametru pizza (cm): 30
Dimensiuni (cm): 236*173*108
Putere calorica: 33 kW
Sursa de alimentare: gaz
Sursa alimentare componente electrice: 220V/50Hz
Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
Lungime camera de coacere (cm): 140
Latime banda (cm): 97
Lungime banda (cm): 229
Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
Cuptorul 3855 este conceput pentru a spatii care livreaza volume mari de pizza. Aici includem pizzerii cu servire, cu livrare, precum si marii retaileri cu bufeturi sau mancare la pachet
Aceste cuptoare mari se preteaza la copt un volum mare de produse intr-un timp record
Banda de coacere cu sens reversibil
Programe presetabile, max 12
Senzor optic UV de detectare a flacarii
Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
Aprinzator cu un design nou
Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
Tava de colectare perforata
Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul
Greutate echipament: 445 kg
Suport cu roti inclus in pret
Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!
Cuptor profesional pentru horeca 

Cuptor cu banda XLT 3870, profesional, pentru covrigi si pizza, pe gaz, inox, 281*173*108 cm
3870-1-2BG
Capacitate: 277 pizza/h sau 4155 covrigi/h
Diametru pizza (cm): 30
Dimensiuni (cm): 281*173*108
Putere calorica: 58 kW
Sursa de alimentare: gaz
Sursa alimentare componente electrice: 220V/50Hz
Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
Lungime camera de coacere (cm): 178
Latime banda (cm): 97
Lungime banda (cm): 267
Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
Cuptorul 3870-2B de la XLT este conceput pentru operatiuni cu volume mari de pizza.
Aici sunt incluse pizzerii cu servire, cu livrare la domiciliu sau cu servire la pachet, precum si marii retaileri cu bufet sau livrare.
Aceste cuptoare mari se preteaza pentru coacerea unui volum mare de produse intr-un timp record
Banda de coacere cu sens reversibil
Programe presetabile, max 12
Senzor optic UV de detectare a flacarii
Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
Aprinzator cu un design nou
Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
Tava de colectare perforata
Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul
Greutate echipament: 580 kg
Suport cu roti inclus in pret
Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!
Cuptor profesional pentru horeca Specificatii produs
Latime banda | 61 cm |
---|---|
Producator | XLT |
Tip de alimentare | Alimentare gaz |
Tip suprafata de lucru | Cu banda |