Cuptor cu banda XLT 3255, profesional, pentru covrigi si pizza, electric, inox, 236*158*108 cm
Cod produs:
3255-1E
Descriere scurta:
Capacitate: 183 pizza/h sau 2750 covrigi/h
Diametru pizza (cm): 30
Dimensiuni (cm): 236*158*108
Putere instalata: 32 kW
Tensiune alimentare: 380V/50Hz
Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
Lungime camera de coacere (cm): 140
Latime banda (cm): 81
Lungime banda (cm): 229
Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
Produsul 3255 de la XLT este considerat un cuptor de capacitate medie, recomandat pentru pizzerii cu volum mediu de productie, covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioara.
Acest model este perfect pentru a inlocui cuptoarele de generate anterioara sau cuptoarele vechi cu banda
Banda de coacere cu sens reversibil
Programe presetabile, max 12
Senzor optic UV de detectare a flacarii
Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
Aprinzator cu un design nou
Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
Tava de colectare perforata
Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul
Greutate echipament: 401 kg
Suport cu roti inclus in pret
Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!
Cuptor profesional pentru horeca
Ai intrebari despre acest produs?
Cuptorul electric cu banda pentru covrigi sau pizza este recomandat pentru diverse locatii, precum: covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shop-uri, hoteluri, restaurante si supermarketuri. Scopul sau este sa livreze produse coapte de inalta calitate care sa satisfaca chiar si cel mai pretentios client.
Cuptorul pe gaz este impunator si versatil, cu un design surprinzator si panouri frontale extensibile disponibile intr-o gama variata de culori.
Capabil sa produca in cantitati mari.
Capacitatea acestora este de a coace pana la 183 de pizza/ora cu un diametru de 30 cm sau 2750 covrigi/ora. Puterea instalata este de 32 kW. Recomandam acest tip de cuptor pentru covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioara.
Usor de utilizat
Ofera posibilitatea de a coace in cel mai scurt timp covrigi deliciosi, pizza si alte produse de panificatie destinate mediului HORECA (hoteluri, restaurante, supermarketuri, servicii de catering, sandwich shop-uri etc.). Vine cu suport cu roti inclus in pret, pentru o mutare usoara a utilajului in cadrul bucatariei dumneavoastra.
Usor de curatat si intretinut
Construit din inox 304, cuptorul nu va rugini sau coroda, pastrandu-si valoarea in timp. Panoul frontal este usor de scos si curatat, fara a fi nevoie de alte piese de legatura.
Caracteristici si avantaje ale cuptorului cu banda pentru covrigi/pizza:
✓ Suport cu roti inclus in pret
✓ Banda de coacere cu sens reversibil
✓ Fereastra de vizionare tip sandwich, cu etansare
✓ Programe presetabile, max 12
✓ Viteza a benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
✓ Capacitate: 183 pizza/h sau 2750 covrigi/h
Produse similare

Cuptor cu banda LINCOLN, profesional, countertop impinger, cu banda extinsa, electric, inox, 140*80*46 cm
2512E
Dimensiuni (cm): 140*80*46
Putere instalata: 6 kW
Tensiune alimentare: 230V / 50Hz
Structura: otel inox
Diametru pizza: 30 cm
Gramaj covrigi: 75-80 gr.
Diametru pizza: 30 cm
Gramaj covrigi: 75-80 gr.
Dimensiuni camera de coacere (cm): 50 cm
Latime banda (cm): 40,6
Lungime banda (cm): 127
Viteza benzii: 1 min. ... 15 min. / ciclu
Temperatura de lucru: 93 ... 288 grade Celsius
Cuptorul electric Lincoln Countertop Impinger (CTI) ofera capacitatea unui cuptor de anvergura oriunde ai nevoie de el. Suficient de mic, incat sa incapa in majoritatea spatiilor comerciale de tejghea, dar destul de mare incat sa poate inlocui un cuptor cu convectie la jumatate din dimensiuni sau pana la cinci cuptoare cu microunde. CTI de la Lincoln utilizeaza o banda rulanta de 406 mm si o camera de coacere de 508 mm si pot fi suprapuse.
Noi comenzi:Comenzi noi actualizate, banda rulanta cu directie reversibila, viteza si temperatura sunt acum controlate doar prin apasarea unui buton. Noi comenzi au de asemenea un meniu pre-setat de patru butoane cu afisarea digitala a timpului si temperaturii.
Facute sa reziste: Exteriorul este fabricat din inox finisat
Sistemul de distribuire al aerului consta intr-un ventilator de tip axial alimentat la curent alternativ de un motor de 1/10 hp. Aerul incalzit este distribuit fortat printr-un sistem de directionare a fluxului de aer prin panouri (patru), localizat in camera de coacere, cu doua panouri deasupra benzii rulante si doua dedesubt.
Personalizabil:Sistemul de directionarea a aerului de sus si jos permite setarea caldurii si controlarea ei in functie de zona.
Versatil:Caldura/coacerea uniforma a produselor alimentare permite o marja larga de toleranta pentru coacere rapida la multiple temperaturi setate.
Coacere eficienta a produselor:Incalzirea, gatirea, coacerea si rumenirea produselor se realizeaza cu pana la patru ori mai repede fata de cuptoarele conventionale, in functie de produs.
Sigur si de incredere:Siguranta mecanismului rulant este un avantaj evident fata cuptoarele standard, in masura in care elimina necesitatea de a fi constant supravegheat.
Capacitatea de productie a cuptorului variaza in functie de grosimea produselor si de gramajul ingredientelor folosite.
Capacitatea de productie a cuptorului variaza in functie de grosimea produselor si de gramajul ingredientelor folosite.
Nu necesita hota in cele mai multe dintre cazuri.
Cuptor profesional pentru horeca 

Cuptor cu banda XLT 3270, profesional, pentru covrigi si pizza, pe gaz, inox, 281*158*108 cm
3270-1-2BG
Capacitate: 233 pizza/h sau 3500 covrigi/h
Diametru pizza (cm): 30
Dimensiuni (cm): 281*158*108
Putere calorica: 56 kW
Sursa de alimentare: gaz
Sursa alimentare componente electrice: 220V/50Hz
Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
Lungime camera de coacere (cm): 178
Latime banda (cm): 81
Lungime banda (cm): 267
Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
Cuptorul 3270 este conceput pentru a spatii care livreaza volume mari de pizza. Aici includem pizzerii cu servire, cu livrare, precum si marii retaileri cu bufeturi sau mancare la pachet
Aceste cuptoare mari se preteaza la copt un volum mare de produse intr-un timp record
Banda de coacere cu sens reversibil
Programe presetabile, max 12
Senzor optic UV de detectare a flacarii
Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
Aprinzator cu un design nou
Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
Tava de colectare perforata
Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul
Greutate echipament: 512 kg
Suport cu roti inclus in pret
Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!
Cuptor profesional pentru horeca 

Cuptor cu banda XLT 3855, profesional, pentru covrigi si pizza, pe gaz, inox, 236*173*108 cm
3855-1G
Capacitate: 218 pizza/h sau 3270 covrigi/h
Diametru pizza (cm): 30
Dimensiuni (cm): 236*173*108
Putere calorica: 33 kW
Sursa de alimentare: gaz
Sursa alimentare componente electrice: 220V/50Hz
Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
Lungime camera de coacere (cm): 140
Latime banda (cm): 97
Lungime banda (cm): 229
Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
Cuptorul 3855 este conceput pentru a spatii care livreaza volume mari de pizza. Aici includem pizzerii cu servire, cu livrare, precum si marii retaileri cu bufeturi sau mancare la pachet
Aceste cuptoare mari se preteaza la copt un volum mare de produse intr-un timp record
Banda de coacere cu sens reversibil
Programe presetabile, max 12
Senzor optic UV de detectare a flacarii
Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
Aprinzator cu un design nou
Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
Tava de colectare perforata
Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul
Greutate echipament: 445 kg
Suport cu roti inclus in pret
Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!
Cuptor profesional pentru horeca 

Cuptor cu banda XLT 3855, profesional, pentru covrigi si pizza, electric, inox, 236*173*108 cm
3855-1E
Capacitate: 218 pizza/h sau 3270 covrigi/h
Diametru pizza (cm): 30
Dimensiuni (cm): 236*173*108
Putere instalata: 32 kW
Tensiune alimentare: 380V/50Hz
Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
Lungime camera de coacere (cm): 140
Latime banda (cm): 97
Lungime banda (cm): 229
Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
Produsul 3855 de la XLT este considerat un cuptor de capacitate medie, recomandat pentru pizzerii cu volum mediu de productie, covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioara.
Acest model este perfect pentru a inlocui cuptoarele de generate anterioara sau cuptoarele vechi cu banda
XLT 3855 este de asemenea cel mai mare cuptor electric cu banda din lume
Banda de coacere cu sens reversibil
Programe presetabile, max 12
Senzor optic UV de detectare a flacarii
Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
Aprinzator cu un design nou
Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
Tava de colectare perforata
Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul
Greutate echipament: 445 kg
Suport cu roti inclus in pret
Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!
Cuptor profesional pentru horeca 

Cuptor cu banda XLT 3870, profesional, pentru covrigi si pizza, pe gaz, inox, 281*173*108 cm
3870-1-2BG
Capacitate: 277 pizza/h sau 4155 covrigi/h
Diametru pizza (cm): 30
Dimensiuni (cm): 281*173*108
Putere calorica: 58 kW
Sursa de alimentare: gaz
Sursa alimentare componente electrice: 220V/50Hz
Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
Lungime camera de coacere (cm): 178
Latime banda (cm): 97
Lungime banda (cm): 267
Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
Cuptorul 3870-2B de la XLT este conceput pentru operatiuni cu volume mari de pizza.
Aici sunt incluse pizzerii cu servire, cu livrare la domiciliu sau cu servire la pachet, precum si marii retaileri cu bufet sau livrare.
Aceste cuptoare mari se preteaza pentru coacerea unui volum mare de produse intr-un timp record
Banda de coacere cu sens reversibil
Programe presetabile, max 12
Senzor optic UV de detectare a flacarii
Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
Aprinzator cu un design nou
Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
Tava de colectare perforata
Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul
Greutate echipament: 580 kg
Suport cu roti inclus in pret
Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!
Cuptor profesional pentru horeca 

Cuptor cu banda XLT 3240, profesional, pentru covrigi si pizza, electric, inox, 198*158*108 cm
3240-1E
Capacitate: 133 pizza/h sau 2000 covrigi/h
Diametru pizza (cm): 30
Dimensiuni (cm): 198*158*108
Putere instalata: 27 kW
Tensiune alimentare: 380V/50Hz
Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
Lungime camera de coacere (cm): 102
Latime banda (cm): 81
Lungime banda (cm): 191
Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
Produsul 3240 de la XLT este considerat un cuptor de capacitate medie, recomandat pentru pizzerii cu volum mediu de productie, covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioara.
Acest model este perfect pentru a inlocui cuptoarele de generate anterioara sau cuptoarele vechi cu banda
Banda de coacere cu sens reversibil
Programe presetabile, max 12
Senzor optic UV de detectare a flacarii
Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
Aprinzator cu un design nou
Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
Tava de colectare perforata
Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul
Greutate echipament: 342 kg
Suport cu roti inclus in pret
Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!
Cuptor profesional pentru horeca Specificatii produs
Latime banda | 81 cm |
---|---|
Producator | XLT |
Tip de alimentare | Alimentare electrica |
Tip suprafata de lucru | Cu banda |