-
Echipament de gatit multifunctional inteligent cu 2 cuve*17 ltiVario 2-XSPutere totala: 14 kWDimensiuni echipament (cm): 110*75,6*48,5Dimensiuni cuva (cm): 34*37*15,5 hStructura: otel inox exterior si interior
Produs nou
Capacitate cuve : 2*17 lt / 2 × 2/3 GNCapacitate portii/zi - mai multe de 30 portii/24hTemperatura de lucru: 30-300 grade CelsiusGrad de protectie IP X5 - rezistent la apaTensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" cu functie de blocare automata pentru a preveni apasarea acccidentalaMeniu disponibil in 40 de limbi, inclusiv limba romanaTemperaturi de gatire: frigere - 30-250 grade C, prajire 30-180 grade C, fierbere incepand de la min 30 grade C pana la temperatura de fierberePosibilitate programare si denumire pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)Asistare inteligenta pentru cele 5 moduri de gatit: fierbere, prajire, prajire crispy, fiert si finisarePermite 6 grupe de procesare a alimentelor: carne, peste, legume si garnituri, preparate din oua, supe si sosuri, lapte si deserturiSistem Delta-T - gatire lenta in paralel cu temperatura din interiorul produsului si cea din interiorul camerei de coacere, sistem care nu permite agresarea produsului cu temperaturi ridicate2 sonde temperatura cu 6 puncte de masurareRegulator electronic de siguranta pentru temperaturaAutoLift – sistem de ridicare automata a cosurilor de fierbere si prajireTehnologie iCooking - senzorii din baza cuvei identifica greutatea, starea si dimensiunea alimentelor si regleaza automat si continuu procesul de gatitTehnologie iVarioBoost: elementele de incalzire ceramice asigura incalzirea uniforma, precisa si rapida a cuvelor, 200 grade C in mai putin de 2 minute si jumatatePeretii sunt neincalziti pentru a preveni arderea alimentelorConexiune apa rece (R 3/4"), conexiune ape reziduale (DN 40), furtun de alimentare apa 1.5 m inclus (dispozitiv de alimentare cu apa in capacul cuvei)Acces facil prin partea frontala pentru mentenanta si servicePrevazut cu port USB ce permite descarcarea datelor HACCP, incarcarea programelor de coacere si actualizarea softuluiDotari: dus spalare cu sistem de rectractare inclus, 2 brate ridicare si coborare automata, 1 cos pentru prajire/frigere, 1 cos fierbere, 1 sitaSistem de notificare acustica si vizuala cand este necesara interventia personaluluiSistem de autodiagnoza SDS, cu afisare automata a mesajelor de mentenanta si a disfunctionalitatilorPriza 230V integrataPosibilitate amplasare la podea sau la perete cu ajutorul accesoriilorPicioare din plastic de 90 mmGreutate: 117 kg -
Echipament de gatit multifunctional inteligent cu 2 cuve*25 ltiVario Pro 2-SPutere totala: 22 kWDimensiuni echipament (cm): 110*93,8*48,5Dimensiuni cuva (cm): 34*55,3*15,5 hStructura: otel inox exterior si interiorProdus nouCapacitate cuve : 2*25 lt / 2 × 1/1 GNCapacitate portii/zi - mai multe de 30 portii/24hTemperatura de lucru: 30-300 grade CelsiusGrad de protectie IP X5 - rezistent la apaTensiune alimentare: 380V / 50HzFunctii de gatire lenta: Overnight, Sous-vide, Confit (gatire lenta nesupravegheata aprobata si certificata)Panou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" cu functie de blocare automata pentru a preveni apasarea acccidentalaMeniu disponibil in 40 de limbi, inclusiv limba romanaTemperaturi de gatire: frigere - 30-250 grade C, prajire 30-180 grade C, fierbere incepand de la min 30 grade C pana la temperatura de fierberePosibilitate programare si denumire pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)Asistare inteligenta pentru cele 5 moduri de gatit: fierbere, prajire, prajire crispy, fiert si finisarePermite 6 grupe de procesare a alimentelor: carne, peste, legume si garnituri, preparate din oua, supe si sosuri, lapte si deserturiSistem Delta-T - gatire lenta in paralel cu temperatura din interiorul produsului si cea din interiorul camerei de coacere, sistem care nu permite agresarea produsului cu temperaturi ridicate2 sonde temperatura cu 6 puncte de masurareRegulator electronic de siguranta pentru temperaturaAutoLift – sistem de ridicare automata a cosurilor de fierbere si prajireTehnologie iCooking - senzorii din baza cuvei identifica greutatea, starea si dimensiunea alimentelor si regleaza automat si continuu procesul de gatitTehnologie iVarioBoost: elementele de incalzire ceramice asigura incalzirea uniforma, precisa si rapida a cuvelor, 200 grade C in mai putin de 2 minute si jumatatePeretii sunt neincalziti pentru a preveni arderea alimentelorConexiune apa rece (R 3/4"), conexiune ape reziduale (DN 40), furtun de alimentare apa 1.5 m inclus (dispozitiv de alimentare cu apa in capacul cuvei)Acces facil prin partea frontala pentru mentenanta si servicePrevazut cu port USB ce permite descarcarea datelor HACCP, incarcarea programelor de coacere si actualizarea softuluiDotari: dus spalare cu sistem de rectractare inclus, 2 brate ridicare si coborare automata, 1 cos pentru prajire/frigere, 1 cos fierbere, 1 sitaSistem de notificare acustica si vizuala cand este necesara interventia personaluluiSistem de autodiagnoza SDS, cu afisare automata a mesajelor de mentenanta si a disfunctionalitatilorPriza 230V integrataPosibilitate amplasare la podea sau la perete cu ajutorul accesoriilorPicioare din plastic de 90 mmGreutate: 134 kg
-
Echipament de gatit multifunctional inteligent cu 1 cuva*100 ltiVario Pro LPutere totala: 27 kWDimensiuni echipament (cm): 110*75,6*48,5Dimensiuni cuva (cm): 69,2*57*28Structura: otel inox exterior si interiorProdus nouCapacitate cuva : 100 ltSuprafata de gatit: 3900 cm2Capacitate portii/zi - 100-300 portii/24hTemperatura de lucru: 30-300 grade CelsiusGrad de protectie IP X5 - rezistent la apaTensiune alimentare: 380V / 50HzCuva este conceputa fara imbinari si cu colturi rotunjite pentru curatare usoaraPanou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" cu functie de blocare automata pentru a preveni apasarea acccidentalaMeniu disponibil in 40 de limbi, inclusiv limba romanaTemperaturi de gatire: frigere - 30-250 grade C, prajire 30-180 grade C, fierbere incepand de la min 30 grade C pana la temperatura de fierberePosibilitate programare si denumire pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)Asistare inteligenta pentru cele 5 moduri de gatit: fierbere, prajire, prajire crispy, fiert si finisareTemperatura tactila a capacului cuvei este de maxim 73 de grade celsiusPermite 6 grupe de procesare a alimentelor: carne, peste, legume si garnituri, preparate din oua, supe si sosuri, lapte si deserturiSistem Delta-T - gatire lenta in paralel cu temperatura din interiorul produsului si cea din interiorul camerei de coacere, sistem care nu permite agresarea produsului cu temperaturi ridicateReluare automata si finalizare in parametrii optimi a unui proces de gatit in caz de intreruperea alimentarii cu curent1 sonda temperatura cu 6 puncte de masurareRegulator electronic de siguranta pentru temperaturaAutoLift – sistem de ridicare automata a cosurilor de fierbere si prajireTehnologie iZoneControl: permite impartirea bazei cuvei in zone cu temperaturi diferite pentru gatirea diferitelor preparateTehnologie iCooking - senzorii din baza cuvei identifica greutatea, starea si dimensiunea alimentelor si regleaza automat si continuu procesul de gatitTehnologie iVarioBoost: elementele de incalzire ceramice asigura incalzirea uniforma, precisa si rapida a cuvelor, 200 grade C in mai putin de 2 minute si jumatatePeretii sunt neincalziti pentru a preveni arderea alimentelorConexiune apa rece (R 3/4"), conexiune ape reziduale (DN 40), furtun de alimentare apa 1.5 m inclus (dispozitiv de alimentare cu apa in capacul cuvei)Acces facil prin partea frontala pentru mentenanta si servicePrevazut cu port USB ce permite descarcarea datelor HACCP, incarcarea programelor de coacere si actualizarea softuluiDotari: dus spalare cu sistem de rectractare inclus, 1 brat ridicare si coborare automata, 1 sita, 1 burete curatare. 1 spatula, 2 cosuri de gatit, 2 gratare de baza pentru tigaieSistem de notificare acustica si vizuala cand este necesara interventia personaluluiSistem de autodiagnoza SDS, cu afisare automata a mesajelor de mentenanta si a disfunctionalitatilorPriza 230V integrataPosibilitate amplasare la podea sau la perete cu ajutorul accesoriilorSe aseaza pe structura robusta cu picioare din plastic rezistentGreutate: 216 kg
-
Echipament de gatit multifunctional inteligent cu 1 cuva*150 ltiVario Pro XLPutere totala: 41 kWDimensiuni echipament (cm): 136,5*89,4*107,8Dimensiuni cuva (cm): 102,6*57*28Structura: otel inox exterior si interiorProdus nouCapacitate cuva : 150 ltSuprafata de gatit: 5900 cm2Capacitate portii/zi - 100-500 portii/24hTemperatura de lucru: 30-300 grade CelsiusGrad de protectie IP X5 - rezistent la apaTensiune alimentare: 380V / 50HzCuva este conceputa fara imbinari si cu colturi rotunjite pentru curatare usoaraPanou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" cu functie de blocare automata pentru a preveni apasarea acccidentalaMeniu disponibil in 40 de limbi, inclusiv limba romanaTemperaturi de gatire: frigere - 30-250 grade C, prajire 30-180 grade C, fierbere incepand de la min 30 grade C pana la temperatura de fierberePosibilitate programare si denumire pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)Asistare inteligenta pentru cele 5 moduri de gatit: fierbere, prajire, prajire crispy, fiert si finisareTemperatura tactila a capacului cuvei este de maxim 73 de grade celsiusPermite 6 grupe de procesare a alimentelor: carne, peste, legume si garnituri, preparate din oua, supe si sosuri, lapte si deserturiSistem Delta-T - gatire lenta in paralel cu temperatura din interiorul produsului si cea din interiorul camerei de coacere, sistem care nu permite agresarea produsului cu temperaturi ridicateReluare automata si finalizare in parametrii optimi a unui proces de gatit in caz de intreruperea alimentarii cu curent1 sonda temperatura cu 6 puncte de masurareRegulator electronic de siguranta pentru temperaturaAutoLift – sistem de ridicare automata a cosurilor de fierbere si prajireTehnologie iZoneControl: permite impartirea bazei cuvei in zone cu temperaturi diferite pentru gatirea diferitelor preparateTehnologie iCooking - senzorii din baza cuvei identifica greutatea, starea si dimensiunea alimentelor si regleaza automat si continuu procesul de gatitTehnologie iVarioBoost: elementele de incalzire ceramice asigura incalzirea uniforma, precisa si rapida a cuvelor, 200 grade C in mai putin de 2 minute si jumatatePeretii sunt neincalziti pentru a preveni arderea alimentelorConexiune apa rece (R 3/4"), conexiune ape reziduale (DN 40), furtun de alimentare apa 1.5 m inclus (dispozitiv de alimentare cu apa in capacul cuvei)Acces facil prin partea frontala pentru mentenanta si servicePrevazut cu port USB ce permite descarcarea datelor HACCP, incarcarea programelor de coacere si actualizarea softuluiDotari: dus spalare cu sistem de rectractare inclus, 1 brat ridicare si coborare automata, 1 sita, 1 burete curatare. 1 spatula, 2 cosuri de gatit, 2 gratare de baza pentru tigaieSistem de notificare acustica si vizuala cand este necesara interventia personaluluiSistem de autodiagnoza SDS, cu afisare automata a mesajelor de mentenanta si a disfunctionalitatilorPriza 230V integrataPosibilitate amplasare la podea sau la perete cu ajutorul accesoriilorSe aseaza pe structura robusta cu picioare din plastic rezistentGreutate: 265 kg
-
Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 6 tavi GN2/3ICombi Pro XS6-2/3-ELECuptor profesional pentru horecaPutere instalata: 5.7 kWCapacitate: 6 tavi GN 2/3Dimensiuni (cm): 66*62*57
Produs nouDistanta intre tavi: 6.8 cmStructura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistentaTemperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade CTemperatura maxima de lucru: 300 grade CelsiusTimer digital: 0-24Grad de protectie IPX5Iluminare interioara LEDFunctie Delta-TSonda de temperatura in 6 puncteProgramare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)Tensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiereTehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacereFunctie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparatFunctie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatieFunctie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificatFunctie de preincalzire si de mentinere a temperaturiiFunctie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacereSpalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folositDus spalare cu sistem de rectractare inclusVentilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto reversConectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USBAutodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuniGreutate echipament: 67 kg -
Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie electric, cu umidificare automata si boiler, 6 tavi GN1/1ICombi Pro 6-1/1-ELECuptor profesional pentru horecaPutere instalata: 10,8 kWCapacitate: 6 tavi GN 1/1 sau 12 GN1/2Dimensiuni (cm): 85*84*75,4
Produs nouDistanta intre tavi: 6.8 cmStructura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistentaTemperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade CTemperatura maxima de lucru: 300 grade CelsiusTimer digital: 0-24Grad de protectie IPX5Iluminare interioara LEDFunctie Delta-TSonda de temperatura in 6 puncteProgramare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)Tensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiereTehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacereFunctie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparatFunctie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatieFunctie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificatFunctie de preincalzire si de mentinere a temperaturiiFunctie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacereSpalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folositDus spalare cu sistem de rectractare inclusVentilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto reversConectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USBAutodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuniGreutate echipament: 100 kg -
Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN1/1ICombi Pro 10-1/1-ELECuptor profesional pentru horecaPutere instalata: 18,9 kWCapacitate: 10 tavi GN 1/1 sau 20 GN1/2Dimensiuni (cm): 85*84*101
Produs nouDistanta intre tavi: 6.8 cmStructura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistentaTemperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade CTemperatura maxima de lucru: 300 grade CelsiusTimer digital: 0-24Grad de protectie IPX5Iluminare interioara LEDFunctie Delta-TSonda de temperatura in 6 puncteProgramare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)Tensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiereTehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacereFunctie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparatFunctie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatieFunctie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificatFunctie de preincalzire si de mentinere a temperaturiiFunctie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacereSpalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folositDus spalare cu sistem de rectractare inclusVentilatie cu 2 motor cu 5 viteze si functie de auto reversConectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USBAutodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuniGreutate echipament: 130 kg -
Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, electric, cu umidificare automata si boiler, 6 tavi GN2/1ICombi Pro 6-2/1-ELECuptor profesional pentru horecaPutere instalata: 22,4 kWCapacitate: 6 tavi GN 2/1Dimensiuni (cm): 107*104*80
Produs nouDistanta intre tavi: 6.8 cmStructura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistentaTemperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade CTemperatura maxima de lucru: 300 grade CelsiusTimer digital: 0-24Grad de protectie IPX5Iluminare interioara LEDFunctie Delta-TSonda de temperatura in 6 puncteProgramare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)Tensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiereTehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacereFunctie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparatFunctie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatieFunctie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificatFunctie de preincalzire si de mentinere a temperaturiiFunctie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacereSpalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folositDus spalare cu sistem de rectractare inclusVentilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto reversConectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USBAutodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuniGreutate echipament: 135 kg -
Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN2/1ICombi Pro 10-2/1-ELECuptor profesional pentru horecaPutere instalata: 37,4 kWCapacitate: 10 tavi GN 2/1 sau 20 GN1/1Dimensiuni (cm): 107*104*106
Produs nouDistanta intre tavi: 6.8 cmStructura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistentaTemperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade CTemperatura maxima de lucru: 300 grade CelsiusTimer digital: 0-24Grad de protectie IPX5Iluminare interioara LEDFunctie Delta-TSonda de temperatura in 6 puncteProgramare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)Tensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiereTehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacereFunctie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparatFunctie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatieFunctie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificatFunctie de preincalzire si de mentinere a temperaturiiFunctie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacereSpalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folositDus spalare cu sistem de rectractare inclusVentilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto reversConectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USBAutodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuniGreutate echipament: 173 kg -
Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 20 tavi GN1/1 + caruciorICombi Pro 20-1/1-ELEPutere instalata: 37,2 kWCapacitate: 20 tavi GN 1/1 sau 40 GN1/2Dimensiuni (cm): 87*91*187
Produs NouDistanta intre tavi: 6.8 cmStructura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistentaTemperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade CTemperatura maxima de lucru: 300 grade CelsiusTimer digital: 0-24Grad de protectie IPX5Iluminare interioara LEDFunctie Delta-TSonda de temperatura in 6 puncteProgramare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)Tensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiereTehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacereFunctie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparatFunctie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatieFunctie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificatFunctie de preincalzire si de mentinere a temperaturiiFunctie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacereSpalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folositDus spalare cu sistem de rectractare inclusVentilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto reversConectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USBAutodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuniGreutate echipament: 254 kgCuptor profesional pentru horeca
Caruciorul cu 20 tavi GN1/1 este inclus in pret
-
Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 20 tavi GN2/1 + caruciorICombi Pro 20-2/1-ELEPutere instalata: 67 kWCapacitate: 20 tavi GN 2/1 sau 40 GN2/1Dimensiuni (cm): 108*112*187
Produs NouDistanta intre tavi: 6.8 cmStructura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistentaTemperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade CTemperatura maxima de lucru: 300 grade CelsiusTimer digital: 0-24Grad de protectie IPX5Iluminare interioara LEDFunctie Delta-TSonda de temperatura in 6 puncteProgramare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)Tensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiereTehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacereFunctie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparatFunctie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatieFunctie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificatFunctie de preincalzire si de mentinere a temperaturiiFunctie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacereSpalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folositDus spalare cu sistem de rectractare inclusVentilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto reversConectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USBAutodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuniGreutate echipament: 358 kgCuptor profesional pentru horeca
Caruciorul cu 20 tavi GN1/1 este inclus in pret
-
Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, pe gaz, cu umidificare automata si boiler, 6 tavi GN1/1ICombi Pro 6-1/1-GASCuptor profesional pentru horecaPutere instalata: 13 kWCapacitate: 6 tavi GN 1/1 sau 12 GN1/2Dimensiuni (cm): 85*84*80
Produs NouDistanta intre tavi: 6.8 cmAlimentare: gaz naturalStructura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistentaTemperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade CTemperatura maxima de lucru: 300 grade CelsiusTimer digital: 0-24Grad de protectie IPX5Iluminare interioara LEDFunctie Delta-TSonda de temperatura in 6 puncteProgramare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)Tensiune alimentare: 220V / 50HzPanou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiereTehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacereFunctie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparatFunctie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatieFunctie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificatFunctie de preincalzire si de mentinere a temperaturiiFunctie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacereSpalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folositDus spalare cu sistem de rectractare inclusVentilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto reversConectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USBAutodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuniGreutate echipament: 114 kg -
Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, pe gaz cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN1/1ICombi Pro 10-1/1-GASPutere instalata: 22 kWCapacitate: 10 tavi GN 1/1 sau 20 GN1/2Dimensiuni (cm): 85*84*106
Produs nouDistanta intre tavi: 6.8 cmAlimentare: gaz naturalStructura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistentaTemperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade CTemperatura maxima de lucru: 300 grade CelsiusTimer digital: 0-24Grad de protectie IPX5Iluminare interioara LEDFunctie Delta-TSonda de temperatura in 6 puncteProgramare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)Tensiune alimentare: 220V / 50HzPanou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiereTehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacereFunctie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparatFunctie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatieFunctie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificatFunctie de preincalzire si de mentinere a temperaturiiFunctie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacereSpalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folositDus spalare cu sistem de rectractare inclusVentilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto reversConectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USBAutodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuniGreutate echipament: 149 kgCuptor profesional pentru horeca -
Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, pe gaz, cu umidificare automata si boiler, 6 tavi GN2/1ICombi Pro 6-2/1-GASCuptor profesional pentru horecaPutere instalata: 28 kWCapacitate: 6 tavi GN 2/1Dimensiuni (cm): 107*104*80
Produs nouDistanta intre tavi: 6.8 cmStructura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistentaTemperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade CTemperatura maxima de lucru: 300 grade CelsiusTimer digital: 0-24Grad de protectie IPX5Iluminare interioara LEDFunctie Delta-TSonda de temperatura in 6 puncteProgramare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)Tensiune alimentare: 220V / 50HzPanou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiereTehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacereFunctie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparatFunctie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatieFunctie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificatFunctie de preincalzire si de mentinere a temperaturiiFunctie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacereSpalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folositDus spalare cu sistem de rectractare inclusVentilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto reversConectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USBAutodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuniGreutate echipament: 151 kg -
Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, pe gaz cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN2/1ICombi Pro 10-2/1-GASPutere instalata: 40 kWCapacitate: 10 tavi GN 2/1 sau 20 GN1/1Dimensiuni (cm): 107*104*106
Produs nouDistanta intre tavi: 6.8 cmAlimentare: gaz naturalStructura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistentaTemperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade CTemperatura maxima de lucru: 300 grade CelsiusTimer digital: 0-24Grad de protectie IPX5Iluminare interioara LEDFunctie Delta-TSonda de temperatura in 6 puncteProgramare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)Tensiune alimentare: 220V / 50HzPanou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiereTehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacereFunctie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparatFunctie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatieFunctie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificatFunctie de preincalzire si de mentinere a temperaturiiFunctie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacereSpalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folositDus spalare cu sistem de rectractare inclusVentilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto reversConectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USBAutodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuniGreutate echipament: 192 kgCuptor profesional pentru horeca -
Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, pe gaz cu umidificare automata si boiler, 20 tavi GN1/1 + caruciorICombi Pro 20-1/1-GASPutere instalata: 42 kWCapacitate: 20 tavi GN 1/1 sau 40 GN1/1Dimensiuni (cm): 87*91*187
Produs nouDistanta intre tavi: 6.8 cmAlimentare: gaz naturalStructura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistentaTemperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade CTemperatura maxima de lucru: 300 grade CelsiusTimer digital: 0-24Grad de protectie IPX5Iluminare interioara LEDFunctie Delta-TSonda de temperatura in 6 puncteProgramare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)Tensiune alimentare: 220V / 50HzPanou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiereTehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacereFunctie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparatFunctie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatieFunctie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificatFunctie de preincalzire si de mentinere a temperaturiiFunctie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacereSpalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folositDus spalare cu sistem de rectractare inclusVentilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto reversConectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USBAutodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuniGreutate echipament: 273 kgCaruciorul cu 20 tavi GN1/1 este inclus in pretCuptor profesional pentru horeca -
Cuptor profesional RATIONAL iCombi Pro gastro/patiserie, pe gaz, cu umidificare automata si boiler, 20 tavi GN2/1 + caruciorICombi Pro 20-2/1-GASPutere instalata: 80 kWCapacitate: 20 tavi GN 2/1 sau 40 GN2/1Dimensiuni (cm): 108*112*187
Produs nouDistanta intre tavi: 6.8 cmStructura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistentaTemperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade CTemperatura maxima de lucru: 300 grade CelsiusTimer digital: 0-24Grad de protectie IPX5Iluminare interioara LEDFunctie Delta-TSonda de temperatura in 6 puncteProgramare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)Tensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiereTehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacereFunctie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparatFunctie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatieFunctie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificatFunctie de preincalzire si de mentinere a temperaturiiFunctie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacereSpalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folositDus spalare cu sistem de rectractare inclusVentilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto reversConectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USBAutodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuniGreutate echipament: 358 kgCuptor profesional pentru horeca
Caruciorul cu 20 tavi GN1/1 este inclus in pret
-
Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 6 tavi GN1/1ICombi Classic 6-1/1Putere instalata: 10.8 kWCapacitate: 6 tavi GN 2/3Dimensiuni (cm): 85*77.5*75.4Produs nouDistanta intre tavi: 6.8 cmStructura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistentaTemperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade CTemperatura maxima de lucru: 300 grade CelsiusTimer digital: 0-24Grad de protectie IPX5Iluminare interioara LEDFunctie Delta-TSonda de temperatura in 6 puncteProgramare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)Tensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiereTehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacereFunctie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparatFunctie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatieFunctie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificatFunctie de preincalzire si de mentinere a temperaturiiFunctie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacereSpalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folositDus spalare cu sistem de rectractare inclusVentilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto reversConectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USBAutodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuniGreutate echipament: 95 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN1/1ICombi Classic 10-1/1Putere instalata: 18.9 kWCapacitate: 10 tavi GN 1/1 sau 20 GN1/2Dimensiuni (cm): 85*77.5*101Produs nouDistanta intre tavi: 6.8 cmStructura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistentaTemperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade CTemperatura maxima de lucru: 300 grade CelsiusTimer digital: 0-24Grad de protectie IPX5Iluminare interioara LEDFunctie Delta-TSonda de temperatura in 6 puncteProgramare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)Tensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiereTehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacereFunctie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparatFunctie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatieFunctie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificatFunctie de preincalzire si de mentinere a temperaturiiFunctie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacereSpalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folositDus spalare cu sistem de rectractare inclusVentilatie cu 2 motor cu 5 viteze si functie de auto reversConectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USBAutodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuniGreutate echipament: 123 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, electric, cu umidificare automata si boiler, 6 tavi GN2/1ICombi Classic 6-2/1Putere instalata: 22,4 kWCapacitate: 6 tavi GN 2/1 sau 12 tavi GN 1/1Dimensiuni (cm): 75.4*97.5*107.2Produs nouDistanta intre tavi: 6.8 cmStructura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistentaTemperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade CTemperatura maxima de lucru: 300 grade CelsiusTimer digital: 0-24Grad de protectie IPX5Iluminare interioara LEDFunctie Delta-TSonda de temperatura in 6 puncteProgramare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)Tensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiereTehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacereFunctie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparatFunctie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatieFunctie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificatFunctie de preincalzire si de mentinere a temperaturiiFunctie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacereSpalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folositDus spalare cu sistem de rectractare inclusVentilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto reversConectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USBAutodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuniGreutate echipament: 128 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN2/1CE2ERRA.0001019Putere instalata: 37,4 kWCapacitate: 10 tavi GN 2/1 sau 20 tavi GN 1/1Dimensiuni (cm): 101*97*107Produs nouDistanta intre tavi: 6.8 cmStructura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistentaTemperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade CTemperatura maxima de lucru: 300 grade CelsiusTimer digital: 0-24Grad de protectie IPX5Iluminare interioara LEDFunctie Delta-TSonda de temperatura in 6 puncteProgramare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)Tensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiereTehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacereFunctie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparatFunctie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatieFunctie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificatFunctie de preincalzire si de mentinere a temperaturiiFunctie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacereSpalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folositDus spalare cu sistem de rectractare inclusVentilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto reversConectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USBAutodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuniGreutate echipament: 165 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 20 tavi GN1/1ICombi Classic 20-1/1Putere instalata: 37,2 kWCapacitate: 20 tavi GN 1/1 sau 40 GN1/2Dimensiuni (cm): 87*84*180Produs NouDistanta intre tavi: 6.8 cmStructura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistentaTemperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade CTemperatura maxima de lucru: 300 grade CelsiusTimer digital: 0-24Grad de protectie IPX5Iluminare interioara LEDFunctie Delta-TSonda de temperatura in 6 puncteProgramare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)Tensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiereTehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacereFunctie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparatFunctie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatieFunctie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificatFunctie de preincalzire si de mentinere a temperaturiiFunctie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacereSpalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folositDus spalare cu sistem de rectractare inclusVentilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto reversConectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USBAutodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuniGreutate echipament: 246 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, electric cu umidificare automata si boiler, 20 tavi GN2/1ICombi Classic 20-2/1Putere instalata: 67 kWCapacitate: 20 tavi GN 2/1 sau 40 GN 1/1Dimensiuni (cm): 108*105*180Produs NouDistanta intre tavi: 6.8 cmStructura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistentaTemperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade CTemperatura maxima de lucru: 300 grade CelsiusTimer digital: 0-24Grad de protectie IPX5Iluminare interioara LEDFunctie Delta-TSonda de temperatura in 6 puncteProgramare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)Tensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiereTehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacereFunctie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparatFunctie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatieFunctie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificatFunctie de preincalzire si de mentinere a temperaturiiFunctie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacereSpalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folositDus spalare cu sistem de rectractare inclusVentilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto reversConectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USBAutodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuniGreutate echipament: 313 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, pe gaz, cu umidificare automata si boiler, 6 tavi GN1/1ICombi Classic 6-1/1-GASPutere instalata: 13 kWCapacitate: 6 tavi GN 1/1 sau 12 GN1/2Dimensiuni (cm): 85*77.5*75.4Produs NouDistanta intre tavi: 6.8 cmAlimentare: gaz naturalStructura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistentaTemperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade CTemperatura maxima de lucru: 300 grade CelsiusTimer digital: 0-24Grad de protectie IPX5Iluminare interioara LEDFunctie Delta-TSonda de temperatura in 6 puncteProgramare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)Tensiune alimentare: 220V / 50HzPanou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiereTehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacereFunctie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparatFunctie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatieFunctie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificatFunctie de preincalzire si de mentinere a temperaturiiFunctie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacereSpalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folositDus spalare cu sistem de rectractare inclusVentilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto reversConectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USBAutodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuniGreutate echipament: 110 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, pe gaz cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN1/1ICombi Classic 10-1/1-GASCapacitate: 10 tavi GN 1/1 sau 20 GN1/2Dimensiuni (cm): 85*77.5*101.4Produs nouDistanta intre tavi: 6.8 cmAlimentare: gaz naturalStructura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistentaTemperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade CTemperatura maxima de lucru: 300 grade CelsiusTimer digital: 0-24Grad de protectie IPX5Iluminare interioara LEDFunctie Delta-TSonda de temperatura in 6 puncteProgramare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)Tensiune alimentare: 220V / 50HzPanou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiereTehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacereFunctie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparatFunctie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatieFunctie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificatFunctie de preincalzire si de mentinere a temperaturiiFunctie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacereSpalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folositDus spalare cu sistem de rectractare inclusVentilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto reversConectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USBAutodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuniGreutate echipament: 143 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, pe gaz, cu umidificare automata si boiler, 6 tavi GN2/1ICombi Classic 6-2/1-GASPutere instalata: 28 kWCapacitate: 6 tavi GN 2/1 sau 12 tavi GN 1/1Dimensiuni (cm): 75.4*97.5*107.2Produs nouDistanta intre tavi: 6.8 cmStructura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistentaTemperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade CTemperatura maxima de lucru: 300 grade CelsiusTimer digital: 0-24Grad de protectie IPX5Iluminare interioara LEDFunctie Delta-TSonda de temperatura in 6 puncteProgramare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)Tensiune alimentare: 220V / 50HzPanou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiereTehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacereFunctie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparatFunctie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatieFunctie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificatFunctie de preincalzire si de mentinere a temperaturiiFunctie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacereSpalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folositDus spalare cu sistem de rectractare inclusVentilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto reversConectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USBAutodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuniGreutate echipament: 147 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, pe gaz cu umidificare automata si boiler, 10 tavi GN2/1ICombi Classic 10-2/1-GASPutere instalata: 40 kWCapacitate: 10 tavi GN 2/1 sau 20 GN1/1Dimensiuni (cm): 107*104*106
Produs nouDistanta intre tavi: 6.8 cmAlimentare: gaz naturalStructura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistentaTemperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade CTemperatura maxima de lucru: 300 grade CelsiusTimer digital: 0-24Grad de protectie IPX5Iluminare interioara LEDFunctie Delta-TSonda de temperatura in 6 puncteProgramare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)Tensiune alimentare: 220V / 50HzPanou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiereTehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacereFunctie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparatFunctie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatieFunctie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificatFunctie de preincalzire si de mentinere a temperaturiiFunctie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacereSpalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folositDus spalare cu sistem de rectractare inclusVentilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto reversConectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USBAutodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuniGreutate echipament: 192 kgCuptor profesional pentru horeca -
Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, pe gaz cu umidificare automata si boiler, 20 tavi GN1/1ICombi Classic 20-1/1-GASPutere instalata: 37.2 kWCapacitate: 20 tavi GN 1/1 sau 40 GN1/2Dimensiuni (cm): 87*84*180Produs nouDistanta intre tavi: 6.8 cmAlimentare: gaz naturalStructura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistentaTemperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade CTemperatura maxima de lucru: 300 grade CelsiusTimer digital: 0-24Grad de protectie IPX5Iluminare interioara LEDFunctie Delta-TSonda de temperatura in 6 puncteProgramare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)Tensiune alimentare: 220V / 50HzPanou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiereTehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacereFunctie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparatFunctie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatieFunctie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificatFunctie de preincalzire si de mentinere a temperaturiiFunctie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacereSpalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folositDus spalare cu sistem de rectractare inclusVentilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto reversConectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USBAutodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuniGreutate echipament: 267 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional RATIONAL iCombi Classic gastro/patiserie, pe gaz, cu umidificare automata si boiler, 20 tavi GN2/1ICombi Classic 20-2/1-GASPutere instalata: 80 kWCapacitate: 20 tavi GN 2/1 sau 40 GN1/1Dimensiuni (cm): 108*105*108Produs nouDistanta intre tavi: 6.8 cmStructura: interior si exterior - otel inox AISI 304 si sticla termorezistentaTemperatura de lucru: convectie 30-300 grade C, abur 30-130 grade C, combi-steamer 30-300 grade CTemperatura maxima de lucru: 300 grade CelsiusTimer digital: 0-24Grad de protectie IPX5Iluminare interioara LEDFunctie Delta-TSonda de temperatura in 6 puncteProgramare pana la 1200 retete (pana la 12 etape de gatit per ciclu)Tensiune alimentare: 380V / 50HzPanou de control touchscren cu ecran TFT 10.1" color cu buton scroll (limba romana inclusa)Tip umidificare: Umidificare automata, cu generator de abur / boiler inclus cu autocuratare si autodecalcifiereTehnologie cu senzori ce regleaza climatul dezumidificand permanent camera de coacereFunctie iDensityControl care ajusteaza automat nivelul de energie folosindu-se de senzorii aflati in camera de coacere, permitand ca fluxul de aer si umiditatea sa fie distribuite in mod uniform in functie de cerinta fiecarui preparatFunctie Bakery dedicata pentru produse de patiserie si panificatieFunctie Overnight cooking ce permite gatirea la un ciclu mai lung ca perioada, deoarece nu necesita supraveghere reduce considerabil costurile cu personalul calificatFunctie de preincalzire si de mentinere a temperaturiiFunctie Cool Down care asigura racirea rapida a camerei de coacereSpalare automata cu 9 programe de spalare din care cel mai mic de doar 12 minute (detergent tablete)Functie iCare System care depisteaza gradul de murdarie existent si se adapteaza nevoilor recomandand un program de curatare optim si cantitatea de detergent de folositDus spalare cu sistem de rectractare inclusVentilatie cu 1 motor cu 5 viteze si functie de auto reversConectivitate internet prin Wi-Fi si conectivitate USBAutodiagnosticare cu notificari in caz de erori sau defectiuniGreutate echipament: 346 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Suport pentru cuptor patiserie 14 tavi 60*40GST.PRJ.TOPK.011Dimensiuni (cm): 90*70*75Material: otel-inoxPrevazut cu 14 suporti tavi pt 60*40Picioare reglabile pe inaltimeSe poate comanda si pentru tavi GNGreutate: 35 kg
-
Filtru Claris XL PENTAIRTPKCLARISXLDimensiune (cm): 47,1 * 13,6Capacitate: 1.585 de galoane pentru espresso, 1.900 de galoane pentru OCS/cafeaDebit (gpm): 1Cerinte de presiune 29 - 116 psi (2 – 8 bar), fara socMicron Rating: 5Evaluare NSF 42Temperatura 39 - 86 ° F (4 - 30 ° C)PrefiltrareReglarea duritatii carbonatuluiFiltrare finaBlocul de carbon extrem de eficient indeparteaza contaminantii nocivi si mirosurile si gusturile neplacuteFiltrul cu membrana solida indeparteaza particulele de pana la 5 µm microni pentru cea mai mare protectie a echipamentuluiFunctionare in pozitie verticala sau orizontalaRecomandat pentru cuptoare patisserie/gastronomie cu 6-10 tavi; trebuie folosit cu cap conector
-
Filtru Pentair Claris LTPKCLARISLDimensiune (cm): 36 * 13,6Capacitate: 1.100 de galoane pentru espresso, 1.320 de galoane pentru OCS/cafeaDebit maxim (gpm): 1Cerinte de presiune 29 - 116 psi (2 – 8 bar), fara socMicron Rating: 5Evaluare NSF 42Temperatura 39 - 86 ° F (4 - 30 ° C)PrefiltrareReglarea duritatii carbonatuluiFiltrare finaBlocul de carbon extrem de eficient indeparteaza contaminantii nocivi si mirosurile si gusturile neplacuteFiltrul cu membrana solida indeparteaza particulele de pana la 5 µm microni pentru cea mai mare protectie a echipamentuluiFunctionare in pozitie verticala sau orizontalaRecomandat pentru cuptoare patisserie/gastronomie cu 3-5 tavi; trebuie folosit cu cap conector
-
Filtru Pentair Claris XXLTPKCLARISXXLDimensiune (cm): 47,1 * 17,5Capacitate: 2.910 de galoane pentru espresso, 3.490 de galoane pentru OCS/cafeaDebit maxim (gpm): 1Cerinte de presiune 29 - 116 psi (2 – 8 bar), fara socMicron Rating: 5Temperatura 39 - 86 ° F (4 - 30 ° C)PrefiltrareReglarea duritatii carbonatuluiFiltrare finaBlocul de carbon extrem de eficient indeparteaza contaminantii nocivi si mirosurile si gusturile neplacuteFiltrul cu membrana solida indeparteaza particulele de pana la 5 µm microni pentru cea mai mare protectie a echipamentuluiFunctionare in pozitie verticala sau orizontalaRecomandat pentru cuptoare patisserie/gastronomie cu 10-20 tavi; trebuie folosit cu cap conector
-
Cap filtru Claris gen 2-3/8 PENTAIRTPKGEN2Dimensiune (cm): 13,5*10*12,4Schimbare rapida - se blocheaza doar cu arotire de 45°Port de spalare incorporatOprire automataBypass reglabil rapid si usor; cheie furnizateLimitator de debitLimitator de refluxSistemul poate fi operat orizontal sau pe verticala, in functie de spatiu disponibilCapul de filtru de calitate comerciala este proiectat exclusiv pentru a se potrivi cartuşelor filtrante ClarisConstructia solida, durabila este ideala pentru aplicatii pentru servicii alimentare si vendingProiectat pentru durabilitate, rezistenta si longevitateHardware rezistent la coroziuneSetari de ocolire inviolabileSe foloseste la toate tipurile de filtre Claris clasic / ultraSe poate seta in functie de echipament si consum bypas de la 1 la 6Sunt necesare reductii de la 3/8 la ¾ sau ½ in functie de alimentarea la apaNu este necesara inlocuirea capului conector la schimbarea filtrului / cartusului
-
Dedurizator apa, 12 lt/ 8,4 kg, inoxDVA002Dimensiune (cm): 18.5*50Capacitate: 12 l /8,4 kgPresiunea maxima / minima a apei: de la 1 la 8 bariStructura: otel inoxidabilFlux nominal: 1000 L / hTemperatura ambientala: de la 4˚C la 35˚CTemperatura apei de alimentare: de la 4˚C la 25˚CDimensiune conexiune: 3/8
-
Dedurizator apa, 16 lt/11,2 kg, inoxDVA001Dimensiune (cm): 18.5*60Capacitate: 16 l /11,2 kgPresiunea maxima / minima a apei: de la 1 la 8 bariStructura: otel inoxidabilFlux nominal: 1000 L / hTemperatura ambientala: de la 4˚C la 35˚CTemperatura apei de alimentare: de la 4˚C la 25˚CDimensiune conexiune: 3/8