Cuptor cu banda XLT 3855, profesional, pentru covrigi si pizza, electric, inox, 236*173*108 cm
Capabil sa produca in cantitati mari.
Usor de utilizat
Usor de curatat si intretinut
Caracteristici si avantaje ale cuptorului cu banda pentru covrigi/pizza:
Capacitate: 132 pizza / h sau 1.980 covrigi / h
Diametru pizza (cm): 30
Gramaj covrigi: 75-80 gr.
Dimensiuni (cm): 198*144*71.4
Putere instalata: 27 kW
Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
Structura: otel inox
Latime banda (cm): 85
Lungime banda (cm): 198.1
Lungime camera de coacere (cm): 102
Viteza benzii reglabila in intervalul 1...30 minute
Temperatura de lucru reglabila in intervalul 121...316 grade Celsius
Cuptoarele Lincoln Impinger I pot inlocui cu succes pana la 3 cuptoare clasice datorita dimensiunilor mari ale camerei de coacere si a productivitatii rezultate. Ergonomia cuptoarelor este data si prin faptul ca pot fi suprapuse 2 cuptoare. Suportul mobil oferit standard confera mobilitatea necesara deplasarii cuptoarelor in cazul igienizarii sau schimbarii pozitiei de lucru. Curatarea cuptoarelor este facila datorita faptului nu sunt prevazute cu sisteme interioare care sa blocheze accesul. Banda si usa cuptorului sunt usor de demontat astfel incat timpul necesar igienizarii este minim.
Sistem de coacere prin pomparea de aer fierbinte sub presiune in mod uniform atat din partea superioara cat si cea inferioara a camerei de coacere. Acest sistem reduce timpul de preparare de la doua pana la patru ori fata de cuptoarele conventionale
Panou de control cu microprocesor digital, afisaj electronic cu mesagerie, sistem de blocare automata a setarilor pentru a preveni schimbarile accidentale, usa frontala demontabila cu geam termorezistent
Greutate echipament: 340 kg
Capacitatea de productie a cuptorului variaza in functie de grosimea produselor si de gramajul ingredientelor folosite.
Gramaj covrigi: 75-80 gr.
Capacitatea de productie a cuptorului variaza in functie de grosimea produselor si de gramajul ingredientelor folosite.
Capacitate: 132 pizza / h sau 1.980 covrigi / h
Diametru pizza (cm): 30
Gramaj covrigi: 75-80 gr.
Dimensiuni (cm): 198*144*71.4
Putere instalata: 35 kW
Sursa de alimentare: gaz
Sursa alimentare componente electrice: 220V / 50Hz
Structura: otel inox
Lungime camera de coacere (cm): 102
Dimensiuni banda (cm): 198,1*85
Viteza benzii reglabila in intervalul 1...30 minute
Temperatura de lucru reglabila in intervalul 121...316 grade Celsius
Cuptoarele Lincoln Impinger I pot inlocui cu succes pana la 3 cuptoare clasice datorita dimensiunilor mari ale camerei de coacere si a productivitatii rezultate. Ergonomia cuptoarelor este data si prin faptul ca pot fi suprapuse 2 cuptoare. Suportul mobil oferit standard confera mobilitatea necesara deplasarii cuptoarelor in cazul igienizarii sau schimbarii pozitiei de lucru. Curatarea cuptoarelor este facila datorita faptului nu sunt prevazute cu sisteme interioare care sa blocheze accesul. Banda si usa cuptorului sunt usor de demontat astfel incat timpul necesar igienizarii este minim.
Sistem de coacere prin pomparea de aer fierbinte sub presiune in mod uniform atat din partea superioara cat si cea inferioara a camerei de coacere. Acest sistem reduce timpul de preparare de la doua pana la patru ori fata de cuptoarele conventionale
Panou de control cu microprocesor digital, afisaj electronic cu mesagerie, sistem de blocare automata a setarilor pentru a preveni schimbarile accidentale, usa frontala demontabila cu geam termorezistent
Greutate echipament: 340 kg
Capacitatea de productie a cuptorului variaza in functie de grosimea produselor si de gramajul ingredientelor folosite.
Capacitate: 132 pizza / h sau 1.980 covrigi / h
Diametru pizza (cm): 30
Gramaj covrigi: 75-80 gr.
Dimensiuni (cm): 203*154*56,5
Putere instalata: 32,5 kW
Sursa de alimentare: gaz
Sursa alimentare componente electrice: 220V / 50Hz
Timp de coacere reglabil in intervalul 1...30 minute
Structura: otel inox
Dimensiuni camera de coacere (cm): 102
Latime banda (cm): 85
Lungime banda (cm): 185
Viteza benzii reglabila in intervalul 1...30 min
Temperatura de lucru: 121 ... 302 grade Celsius
Cuptoarele Lincoln Impinger Low Profile pun capacitatea mare de lucru a cuptoarelor Impinger I pe un cadru mai putin inalt care permite suprapunerea pana la 3 cuptoare astfel incat capacitatea de lucru sa fie exponential marita. Fiecare cuptor permite o productivitate mare, dar suprapuse, cele 3 cuptoare permit o productivitate incredibila si o flexibilitate sporita intr-un spatiu modest. Suportul cu role pentru o mai mare mobilitate difera ca inaltime in functie de numarul de cuptoare suprapuse.
Sistem de coacere prin pomparea de aer fierbinte sub presiune in mod uniform atat din partea superioara cat si cea inferioara a camerei de coacere
Prevazut cu panou de control cu microprocesor digital, afisaj electronic cu mesagerie, sistem de blocare automata a setarilor pentru a preveni schimbarile accidentale, usa frontala demontabila cu geam termorezistent
Posibilitate de suprapunere a pana la 3 cuptoare pentru economisirea spatiului de lucru
Suport cu role pentru o mai mare mobilitate
Greutate echipament: 386 kg
Capacitatea de productie a cuptorului variaza in functie de grosimea produselor si de gramajul ingredientelor folosite.
Capacitate: 132 pizza / h sau 1.980 covrigi / h
Diametru pizza (cm): 30
Gramaj covrigi: 75-80 gr.
Dimensiuni (cm): 203*154*56.5
Putere instalata: 29 kW
Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
Structura: otel inox
Dimensiuni camera de coacere (cm): 102
Latime banda (cm): 85
Lungime banda (cm): 185
Viteza benzii reglabila in intervalul 1...30 min
Temperatura de lucru: 121 ... 302 grade Celsius
Cuptoarele Lincoln Impinger Low Profile pun capacitatea mare de lucru a cuptoarelor Impinger I pe un cadru mai putin inalt care permite suprapunerea pana la 3 cuptoare astfel incat capacitatea de lucru sa fie exponential marita. Fiecare cuptor permite o productivitate mare, dar suprapuse, cele 3 cuptoare permit o productivitate incredibila si o flexibilitate sporita intr-un spatiu modest. Suportul cu role pentru o mai mare mobilitate difera ca inaltime in functie de numarul de cuptoare suprapuse.
Sistem de coacere prin pomparea de aer fierbinte sub presiune in mod uniform atat din partea superioara cat si cea inferioara a camerei de coacere
Prevazut cu panou de control cu microprocesor digital, afisaj electronic cu mesagerie, sistem de blocare automata a setarilor pentru a preveni schimbarile accidentale, usa frontala demontabila cu geam termorezistent
Posibilitate de suprapunere a pana la 3 cuptoare pentru economisirea spatiului de lucru
Suport cu role pentru o mai mare mobilitate
Greutate echipament: 386 kg
Capacitatea de productie a cuptorului variaza in functie de grosimea produselor si de gramajul ingredientelor folosite.
Diametru pizza: 30 cm
Gramaj covrigi: 75-80 gr.
Capacitatea de productie a cuptorului variaza in functie de grosimea produselor si de gramajul ingredientelor folosite.
Capacitatea de productie a cuptorului variaza in functie de grosimea produselor si de gramajul ingredientelor folosite.
Latime banda | 97 cm |
---|---|
Producator | XLT |
Tip de alimentare | Alimentare electrica |
Tip suprafata de lucru | Cu banda |