Cuptoarele de patiserie Mega Bakery sunt cuptoare de calitate la un pret corect. Cuptor de patiserie cu convectie si abur dotat cu sisteme flexibile de control a parametrilor pentru a asigura o coacere uniforma in orice tava de produse si prevazut cu afisaj digital. Capacitatea cuptorului este de 6 tavi 60x40 cm cu o distanta intre acestea de 8 cm.
Cuptor profesional usor de utilizat
Un cuptor cu utilizare facila, mai putina pierdere de timp pentru intretinere sau curatenie. Acestea sunt caracteristicile castigatoare ale convectomatului Mega Bakery de la Gierre. Aerul transportor si suporturile retelei pot fi usor de dezasamblat.
Cuptor patiserie util cu ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 2 ventilatoare cu 3 viteze adjustabile.
Umiditate setata automat in functie de procesul de gatire pentru a obtine rumenire perfecta si produse crocante. Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila.
Cuptorul ofera posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur.
Memorare retete
Versiunea digitala a acestui cuptor ofera optiunea de memorare a pana la 60 de retete cu 5 faze diferite de gatit pentru fiecare. Retetele pot fi, de asemenea, reproduse si modificate oricand daca este necesar. Functia Passo-a-Passo permite utilizatorului sa seteze cu usurinta parametrii doriti.
Curatare facila
Camera de coacere a cuptorului este din inox, cu colturi rotunjite pentru indepartarea usoara a grasimii si a reziduurilor. Usa cu sticla termorezistenta si sistem de ventilatie naturala ce asigura izolare termica buna la interior in timp ce geamul exterior ramane rece.
Particularitati si Avantaje Cuptor Profesional:
✓ Structura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistenta
✓ Prevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital
✓ Ofera posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
✓ Sistem de ventilatie natural ce asigura izolare termica buna la interior in timp ce geamul exterior ramane rece
✓ Poate memora pana la 60 retete cu pana la 5 faze de gatire fiecare