• Image 0 product
  • Image 1 product
Thumbnail image 0 product
Thumbnail image 1 product

Cuptor profesional pizza gaz 6+6 pizza 30 cm

Cod produs:
EMP.6+6G
Descriere scurta:
Putere instalata: 32.2 kW  
Dimensiuni exterior (cm): 140*95*99
Dimensiuni camera coacere (cm): 91*61*15
Capacitate: 6+6 pizza cu diametru de 30 cm
Sursa alimentare: gaz natural sau GPL
Prevazut cu termostat digital cu sonda de temperatura
Sistem de aprindere piezoelectric
Flacara de lucru cu sistem de control constant
Suprafata de coacere este realizata din samota
Greutate: 295 kg
*Optional: 
Suport cuptor cu 2 polite
Dimensiuni (cm): 121*87*85
Structura: metal vopsit in camp electrostatic
Prevazut cu polita inferioara si polita mediana
Greutate: 47 kg
Cuptor profesional pentru horeca
Share:
Coaceti usor si rapid cate 12 pizza de 30 cm cu acest cuptor profesional pizza cu alimentare gaz natural sau GPL. Model compact si portabil, dotat cu termostat digital cu sonda de temperatura, ce va permite sa reglati cu usurinta temperatura de sus si de jos.
Datorita faptului ca pizza sunt coapte pe piatra, fiind un cuptor pizza cu samota, acestea obtin o baza minunat de crocanta, in timp ce partea de sus a preparatului ramane totusi usoara.

Distributie eficienta a caldurii
Puteti seta cu usurinta temperatura camerelor superioare si inferioare in mod individual. Cuptorul de pizza este prevazut cu termostat digital si sistem de aprindere piezoelectric. Dispune de flacara de lucru cu sistem de control constant.
Suprafata de coacere este realizata din samota si datorita distributiei eficiente a caldurii, pizza se coace uniform in tot cuptorul, indiferent de unde este pozitionata si cate sunt introduse per coacere.

Curatare usoara si rapida
Avand in vedere ca pizza este coapta pe piatra, este indicat sa stergeti piatra de pizza cu o carpa umeda inainte de a o folosi pentru prima data. Lasati apoi sa se usuce bine si puneti cuptorul la 100 grade Celsius timp de 30 de minute, apoi dupa jumatate de ora, porniti termostatul la 200 grade Celsius si lasati cuptorul pornit pentru inca 15 minute inainte de pune primele pizza pe el.
Dupa fiecare coacere puteti curata acest cuptor profesional pentru pizza cu o carpa uscata sau cu un burete usor umed. Nu folositi prea mult apa deoarece picaturile se pot impregna in piatra si tineti cont de faptul ca este foarte important ca inainte de curatare cuptorul cu samota trebuie sa fie bine racit, altfel va puteti arde sau piatra se va crapa.

PROMO:

Mixer Planetar 7 litri 11 viteze

 

Produse similare
Specificatii produs
Modul Cu doua camere de coacere
Producator EMPERO
Tip de alimentare Alimentare gaz
Tip tavi utilizate Diametru 30 cm
Capacitate 6+6 pizza
  • Language