Dulap congelare vertical pentru conservare inghetata si creme diverse ce necesita conservarea la temperaturi mici cuprinse intre -10 si -30 grade Celsius. Congalatorul este prevazut cu un sistem special pentru reglarea umiditatii si a termperturii din interior, ceea ce il face sa fie un plus in orice locatie de profil, precum gelaterii, magazine de inghetata, restaurante, supermarketuri, cofetarii, ciocolaterii si alte magazine de delicatese.
Dulap congelator inghetata incapator
Congelator pentru ciocolata prevazut cu 1 usa si o capacitate de 785 litri. Echipamentul este prevazut standard cu 10 polite, capacitate 54 tavi 36*17*12 cm cuve inghetata stas. Optional se pot monta maxim 28 suporti.
Umiditate controlata
Dulapul congelator vertical este prevazut cu un sistem special de reglare al umiditatii si al temperaturii din interiorul aparatului, astfel incat produsele sa fie conservate in parametri optimi. Temperatura de lucru este cuprinsa intre -10 grade Celsius si -30 grade Celsius, iar temperatura ambientala recomandata pentru o buna functionare a aparatului este de +32 grade Celsius & 50% umiditate.
Structura din otel-inox
Datorita structurii realizate din otel-inox, congelatorul profesional este foarte usor de curatat, igienizat si intretinut. Folositi doar o carpa umeda si un detergent usor sau apa calduta si sapun pentru curatarea rafturilor. Usile au o garnitura de cauciuc antibacteriana, care trebuie stearsa de fiecare data cand se curata aparatul. La final, dupa ce ati finalizat curatarea, asigurati-va ca toate partile sunt uscate si sterse cu o carpa moale.
Particularitati si Avantaje Dulap Congelator Vertical cu Umidificare pentru Ciocolata:
✓ Termostat si termometru digital
✓ Temperatura de lucru: -10...-30 grade Celsius
✓ Picioarele sunt reglabile pe inaltime
✓ Sistem evaporare apa automat (sistem electric)
✓ Echipamentul este prevazut standard cu 10 polite, capacitate 54 tavi 36*17*12 cm cuve inghetata stas. Optional se pot monta maxim 28 suporti.