Dulap congelator vertical cu 1 usa pentru patiserie si capacitate de 850 lt / 14 nivele suporti, capacitate 28 tavi 40*60 cm distanta intre tavi 8cm. Este un congelator compact si util pentru toate locatiile care produc si vand produse de patiserie precum patiserii, supermarketuri, restaurante.
Degivrare automata cu rezistenta - Dezghetare electrica automata
Temperatura de lucru a congelatorului este de -10 / -20 grade C, iar formarea ghetii este redusa datorita sistemului de degivrare automata. Agentul frigorific utilizat este R290, iar temperatura ambientala maxima a camerei unde puteti amplasa acest congelator este de +32 grade Celsius / 50% umiditate.
Capacitate si utilitate mare
Congelatorul de patiserie o capacitate de 850 litri. Acesta este prevazut cu panou de control electronic, iluminare interioara si usi reversibile cu auto-inchidere si incuietoare cu cheie.
Structura din otel-inox
Datorita structurii realizate din otel-inox, congelatorul profesional de patiserie este foarte usor de curatat, igienizat si intretinut. Folositi doar o carpa umeda si un detergent usor sau apa calduta si sapun pentru curatarea rafturilor. Usile au o garnitura de cauciuc antibacteriana, care trebuie stearsa de fiecare data cand se curata aparatul. La final, dupa ce ati finalizat curatarea, asigurati-va ca toate partile congelatorului sunt uscate si sterse cu o carpa moale.
Particularitati si Avantaje Dulap Congelator Vertical pentru Patiserie:
✓ Degivrare automata cu rezistenta. Dezghetare electrica automata.
✓ Prevazut standard cu 14 nivele suporti, capacitate 28 tavi 40*60 cm distanta intre tavi 8cm
✓ Iluminare interioara
✓ Picioarele sunt reglabile pe inaltime
✓ Optional se pot monta maxim 28 suporti, capacitate maxima 56 tavi 40*60cm cu distanta intre tavi de 4cm