Dulap congelare vertical cu 1 usa pentru patiserie si capacitate de 700 lt / 10 nivele suporti, capacitate 10 tavi 40*60 cm distanta intre tavi 8cm. Este un dulap congelator compact si util pentru toate locatiile care produc si vand produse de patiserie precum patiserii, supermarketuri, restaurante.
Degivrare automata cu rezistenta
Temperatura de lucru a congelatorului este de -10 / -22 grade C, iar formarea ghetii este redusa datorita sistemului de degivrare automata. Agentul frigorific utilizat este R290, iar temperatura ambientala maxima a camerei unde puteti amplasa acest congelator este de +32 grade Celsius / 50% umiditate. Izolatie ecologica din poliuretan injectat cu densitatea de 35/40 kg/mc si grosime 6 cm.
Capacitate si utilitate mare
Congelatorul de patiserie o capacitate de 700 litri. Acesta este prevazut cu panou de control electronic, iluminare interioara si usi reversibile cu auto-inchidere si incuietoare cu cheie.
Echipamentul este prevazut standard cu 10 nivele suporti, capacitate 10 tavi 40*60 cm distanta intre tavi 8cm. Optional se pot monta maxim 20 suporti, capacitate maxima 20 tavi 40*60cm cu distanta intre tavi de 4cm.
Structura din otel-inox
Datorita structurii realizate din otel-inox, congelatorul profesional de patiserie este foarte usor de curatat, igienizat si intretinut. Folositi doar o carpa umeda si un detergent usor sau apa calduta si sapun pentru curatarea rafturilor. Usile au o garnitura de cauciuc antibacteriana, care trebuie stearsa de fiecare data cand se curata aparatul. La final, dupa ce ati finalizat curatarea, asigurati-va ca toate partile congelatorului sunt uscate si sterse cu o carpa moale.
Particularitati si Avantaje Dulap Congelare Vertical pentru Patiserie:
✓ Degivrare automata cu rezistenta
✓ Prevazut standard cu 14 nivele suporti, capacitate 28 tavi 40*60 cm distanta intre tavi 8cm
✓ Iluminare interioara
✓ Picioarele sunt reglabile pe inaltime
✓ Optional se pot monta maxim 28 suporti, capacitate maxima 56 tavi 40*60cm cu distanta intre tavi de 4cm