• Image 0 product
  • Image 1 product
Thumbnail image 0 product
Thumbnail image 1 product
-23%

Dulap congelare vertical inox, FRENOX cu 2 usi, pentru patiserie, 1700 lt

Cod produs:
BL16-P
Pret normal 4.270,00 € Special Price 3.289,00 € + TVA
Descriere scurta:
Putere: 0,70 kW
Dimensiuni (cm): 172*101*211
Structura exterioara: otel-inox AISI 430 SB
Structura interioara: otel-inox AISI 430 2B
Capacitate: 1700 litri
Izolatie ecologica din poliuretan injectat cu densitatea de 35/40 kg/mc si grosime 8 cm
Sistem frig: ventilat
Termostat si termometru digital
Temperatura de lucru: -10...-20 grade Celsius
Tensiune alimentare: 220V/50Hz
Temperatura ambientala: +32 grade Celsius / 50% umiditate
Degivrare automata cu rezistenta
Agent racire: R290
Benzile magnetice garanteaza etansarea si sunt usor de igienizat si inlocuit
Picioarele sunt reglabile pe inaltime
Dezghetare electrica automata
Sistem evaporare apa automat
Prevazut cu iluminare
Optional se pot monta maxim 56 suporti, capacitate maxima 114 tavi 40*60cm cu distanta intre tavi de 4cm
Echipamentul este prevazut standard cu 28 nivele suporti, capacitate 56 tavi 40*60 cm distanta intre tavi 8cm
Greutate echipament: 310 kg
Produs promotional
In stoc
Share:
Dulap congelare vertical cu 2 usi pentru patiserie si capacitate de 1700 lt / 28 nivele suporti, capacitate 56 tavi 40*60 cm distanta intre tavi 8cm. Este un dulap congelator compact si util pentru toate locatiile care produc si vand produse de patiserie precum patiserii, supermarketuri, restaurante.

Degivrare automata cu rezistenta
Temperatura de lucru a congelatorului este de -10 / -20 grade C, iar formarea ghetii este redusa datorita sistemului de degivrare automata. Agentul frigorific utilizat este R290, iar temperatura ambientala maxima a camerei unde puteti amplasa acest congelator este de +32 grade Celsius / 50% umiditate. Izolatie ecologica din poliuretan injectat cu densitatea de 35/40 kg/mc si grosime 8 cm.

Capacitate si utilitate mare
Congelatorul de patiserie o capacitate de 1700 litri. Echipamentul este prevazut standard cu 28 nivele suporti, capacitate 56 tavi 40*60 cm distanta intre tavi 8cm. Optional se pot monta maxim 56 suporti, capacitate maxima 114 tavi 40*60cm cu distanta intre tavi de 4cm.

Structura din otel-inox
Datorita structurii realizate din otel-inox, congelatorul profesional de patiserie este foarte usor de curatat, igienizat si intretinut. Folositi doar o carpa umeda si un detergent usor sau apa calduta si sapun pentru curatarea rafturilor. Usile au o garnitura de cauciuc antibacteriana, care trebuie stearsa de fiecare data cand se curata aparatul. La final, dupa ce ati finalizat curatarea, asigurati-va ca toate partile congelatorului sunt uscate si sterse cu o carpa moale.

Particularitati si Avantaje Dulap Congelare Vertical pentru Patiserie:
✓ Picioarele sunt reglabile pe inaltime
✓ Dezghetare electrica automata
✓ Sistem evaporare apa automat
✓ Prevazut cu iluminare
✓ Termostat si termometru digital

PROMO:

Mixer Planetar 7 litri 11 viteze

 

Produse similare
Specificatii produs
Destinatie produse Patiserie
Modul Dublu
Producator FRENOX
Regim frigorific Congelare
Seria Tavi 40*60 cm
Tip sistem racire Ventilat
Tip usa Batante
Capacitate 1700 lt
Refrigerant R290
  • Language