Dulap congelare vertical cu 2 usi din sticlapentru patiserie si capacitate de 1700 lt / 28 nivele suporti, capacitate 56 tavi 40*60 cm distanta intre tavi 8cm. Este un dulap congelator compact si util pentru toate locatiile care produc si vand produse de patiserie precum patiserii, supermarketuri, restaurante.
Degivrare automata cu rezistenta
Temperatura de lucru a congelatorului este de -10 / -20 grade C, iar formarea ghetii este redusa datorita sistemului de degivrare automata. Agentul frigorific utilizat este R290, iar temperatura ambientala maxima a camerei unde puteti amplasa acest congelator este de +32 grade Celsius / 50% umiditate. Izolatie ecologica din poliuretan injectat cu densitatea de 35/40 kg/mc si grosime 8 cm.
Capacitate si utilitate mare
Congelatorul de patiserie o capacitate de 1700 litri. Echipamentul este prevazut standard cu 28 nivele suporti, capacitate 56 tavi 40*60 cm distanta intre tavi 8cm. Optional se pot monta maxim 56 suporti, capacitate maxima 114 tavi 40*60cm cu distanta intre tavi de 4cm.
Structura din otel-inox
Datorita structurii realizate din otel-inox, congelatorul profesional de patiserie este foarte usor de curatat, igienizat si intretinut. Folositi doar o carpa umeda si un detergent usor sau apa calduta si sapun pentru curatarea rafturilor. Usile au o garnitura de cauciuc antibacteriana, care trebuie stearsa de fiecare data cand se curata aparatul. La final, dupa ce ati finalizat curatarea, asigurati-va ca toate partile congelatorului sunt uscate si sterse cu o carpa moale.
Particularitati si Avantaje Dulap Congelare Vertical pentru Patiserie: