Dulap frigorific vertical pentru patiserie cu 1 usa si capacitate de 700 litri. Este un frigider compact si util pentru toate locatiile care produc si vand produse de patiserie, mici sau mari. Sistemul frigorific de patiserie este dotat cu intrerupator ventilatie atunci cand usa este deschisa si este usor de programat in mai multe limbi de circulatie internationala.
Dezghetarea automata si evaporarea condensului
Temperatura de lucru a utilajului este cuprinsa intre -22...+15 grade Celsius, iar formarea ghetii este redusa datorita sistemului de dezghetare automata. Agentul frigorific utilizat este R452A si are o izolatie din poliuretan cu grosime de 7.5 cm.
Capacitate si utilitate mare
Frigiderul de patiserie are o capacitate de 700 litri si are o capacitate maxima 18 tavi EN 60*40 cu distanta intre ele de 7 cm.
Sistem control umiditate
Sistem control umiditate relativa care permite setarea climatului asigurand control in orice moment asupra regularitatii temperaturii si a umiditatii relative (intre 40 si 95%).
Exemplu: Se poate seta un program cu temperatura constanta de 14/15 grade Celsius si un nivel scazut de umiditate de aproape 40/50% care asigura o conservare aproape perfecta a ciocolatei.
Usi cu auto-inchidere
Uneori, atunci cand activitatea este una agitata in bucatarii, angajatii dvs. pot uita sa inchida corect usile frigiderului dupa ce au luat produsele necesare, provocand astfel diferente de temperatura. Cu acest frigider va puteti lua aceasta grija de pe cap, deoarece este prevazut cu usi cu auto-inchidere prevazuta cu garnitura siliconata rezistenta la temperaturi foarte scazute.
Structura din otel-inox
Datorita structurii realizate din otel-inox, frigiderul profesional de patiserie este foarte usor de curatat, igienizat si intretinut. Folositi doar o carpa umeda si un detergent usor sau apa calduta si sapun pentru curatarea rafturilor. Usile au o garnitura de cauciuc antibacteriana, care trebuie stearsa de fiecare data cand se curata aparatul. La final, dupa ce ati finalizat curatarea, asigurati-va ca toate partile sunt uscate si sterse cu o carpa moale.
Particularitati si Avantaje Dulap Frigorific Vertical pentru Patiserie:
✓ Dezghetarea automata si evaporarea condensului
✓ Dotat cu intrerupator ventilatie atunci cand usa este deschisa
✓ Usor de programat in mai multe limbi de circulatie internationala
✓ Usa cu auto-inchidere
✓ Sistem control umiditate relativa