Acest frigider profesional vertical este potrivit pentru bucatariile profesionale in care trebuie pastrate la rece multe tipuri de produse.
In bucatariile profesionale mari, acest frigider puternic este un plus imens. Dulapul frigorific are o capacitate de 550 litri si este prevazut cu 3 gratare interioare pentru marfa.
Degivrare automata - impiedicarea formarii ghetii
Temperatura de lucru a frigiderului este cuprinsa intre -2 si +8 grade C, iar formarea ghetii este redusa datorita sistemului de degivrare automata. Agentul frigorific utilizat este R290, iar temperatura ambientala maxima a camerei unde puteti amplasa acest frigider este de +43 grade C & 65% umiditate. Peretii prezinta o izolatie ecologica din poliuretan injectat cu densitatea de 35/40 kg/mc si grosime 6 cm.
Structura din otel-inox
Datorita structurii realizate din otel-inox, frigiderul este foarte usor de intretinut. Folositi doar o carpa umeda si un detergent usor. De asemenea, puteti folosi si apa calduta si sapun pentru curatarea rafturilor. Usile au o garnitura de cauciuc antibacteriana, care trebuie stearsa de fiecare data cand se curata frigiderul. La final, dupa ce ati finalizat curatarea, asigurati-va ca toate partile sunt uscate si sterse cu o carpa moale.
Particularitati si Avantaje Dulap Frigorific Gastronomie:
Capacitate maxima 18 tavi EN 60*40 cu distanta intre ele de 7 cm
Panou de control electronic
Termostat si termometru digital programabil
Dezghetarea automata si evaporarea condensului
Izolatie poliuretanica cu grosime de 7,5 cm
Picioare reglabile in inaltime din otel inoxidabil
Usa cu auto-inchidere prevazuta cu garnitura siliconata rezistenta la temperaturi foarte scazute
Dotat cu intrerupator ventilatie atunci cand usa este deschisa
Usor de programat in mai multe limbi de circulatie internationala
Prevazut cu:
Sistem control umiditate relativa care permite setarea climatului asigurand control in orice moment asupra regularitatii temperaturii si a umiditatii relative (intre 40 si 95%).
Exemplu: Se poate seta un program cu temperatura constanta de 14/15 grade Celsius si un nivel scazut de umiditate de aproape 40/50% care asigura o conservare aproape perfecta a ciocolatei.
Capacitate maxima 40 tavi EN 60*80 cu distanta intre ele de 3.5 cm
Panou de control electronic
Termostat si termometru digital programabil
Dezghetarea automata si evaporarea condensului
Izolatie poliuretanica cu grosime de 7 cm
Picioare reglabile in inaltime din otel inoxidabil
Usa cu auto-inchidere prevazuta cu garnitura siliconata rezistenta la temperaturi foarte scazute
Dotat cu intrerupator ventilatie atunci cand usa este deschisa
Usor de programat in mai multe limbi de circulatie internationala
Prevazut cu:
Sistem control umiditate relativa care permite setarea climatului asigurand control in orice moment asupra regularitatii temperaturii si a umiditatii relative (intre 40 si 95%).
Exemplu: Se poate seta un program cu temperatura constanta de 14/15 grade Celsius si un nivel scazut de umiditate de aproape 40/50% care asigura o conservare aproape perfecta a ciocolatei.