Dulap frigorific vertical pentru patiserie cu 1 usa si capacitate de 40 de tavi dispuse pe 20 de nivele. Este un frigider compact si util pentru toate locatiile care produc si vand produse de patiserie, mici sau mari.
Degivrare automata - impiedicarea formarii ghetii
Temperatura de lucru a frigiderului este cuprinsa intre 0 si +5 grade C, iar formarea ghetii este redusa datorita sistemului de degivrare automata. Agentul frigorific utilizat este R290, iar temperatura ambientala maxima a camerei unde puteti amplasa acest frigider este de +43 grade C.
Capacitate si utilitate mare
Frigiderul de patiserie are un volum net de 1,5 m3 si o capacitate de 40 de tavi cu dimensiunea de 40*60 cm si dispuse pe 20 de nivele. Acesta este prevazut cu panou de control electronic, iluminare interioara si usi reversibile cu auto-inchidere si incuietoare cu cheie.
Structura din otel-inox
Datorita structurii realizate din otel-inox, frigiderul profesional de patiserie este foarte usor de curatat, igienizat si intretinut. Folositi doar o carpa umeda si un detergent usor sau apa calduta si sapun pentru curatarea rafturilor. Usile au o garnitura de cauciuc antibacteriana, care trebuie stearsa de fiecare data cand se curata aparatul. La final, dupa ce ati finalizat curatarea, asigurati-va ca toate partile sunt uscate si sterse cu o carpa moale.
Particularitati si Avantaje Dulap Frigorific Vertical pentru Patiserie:
✓ Degivrare: automata
✓ Capacitate: 40 de tavi 40*60 cm dispuse pe 20 de nivele
Capacitate maxima 18 tavi EN 60*40 cu distanta intre ele de 7 cm
Panou de control electronic
Termostat si termometru digital programabil
Dezghetarea automata si evaporarea condensului
Izolatie poliuretanica cu grosime de 7,5 cm
Picioare reglabile in inaltime din otel inoxidabil
Usa cu auto-inchidere prevazuta cu garnitura siliconata rezistenta la temperaturi foarte scazute
Dotat cu intrerupator ventilatie atunci cand usa este deschisa
Usor de programat in mai multe limbi de circulatie internationala
Prevazut cu:
Sistem control umiditate relativa care permite setarea climatului asigurand control in orice moment asupra regularitatii temperaturii si a umiditatii relative (intre 40 si 95%).
Exemplu: Se poate seta un program cu temperatura constanta de 14/15 grade Celsius si un nivel scazut de umiditate de aproape 40/50% care asigura o conservare aproape perfecta a ciocolatei.
Capacitate maxima 40 tavi EN 60*80 cu distanta intre ele de 3.5 cm
Panou de control electronic
Termostat si termometru digital programabil
Dezghetarea automata si evaporarea condensului
Izolatie poliuretanica cu grosime de 7 cm
Picioare reglabile in inaltime din otel inoxidabil
Usa cu auto-inchidere prevazuta cu garnitura siliconata rezistenta la temperaturi foarte scazute
Dotat cu intrerupator ventilatie atunci cand usa este deschisa
Usor de programat in mai multe limbi de circulatie internationala
Prevazut cu:
Sistem control umiditate relativa care permite setarea climatului asigurand control in orice moment asupra regularitatii temperaturii si a umiditatii relative (intre 40 si 95%).
Exemplu: Se poate seta un program cu temperatura constanta de 14/15 grade Celsius si un nivel scazut de umiditate de aproape 40/50% care asigura o conservare aproape perfecta a ciocolatei.
Degivrare: automata (degivrarea se realizeaza prin simpla oprire a ciclului de refrigerare, impiedicand patrunderea agentului frigorific in evaporator)
Usi cu auto-inchidere
Posibilitate inversare usa
Benzile magnetice garanteaza etansarea si sunt usor de inlocuit