Dulap frigorific vertical pentru patiserie cu 2 usi si capacitate de 1700 litri. Este un frigider compact si foarte util pentru toate locatiile care produc si vand produse de patiserie, mici sau mari.
Degivrare automata cu rezistenta
Temperatura de lucru a utilajului este cuprinsa intre -2...+8 grade Celsius, iar formarea ghetii este redusa datorita sistemului de degivrare automata. Agentul frigorific utilizat este R290 si are o izolatie din poliuretan cu grosime de 4.8 cm.
Capacitate mare
Frigiderul de patiserie are o capacitate de 1700 litri si este prevazut standard cu 28 nivele suporti, capacitate 56 tavi 40*60 cm distanta intre tavi 8cm. Optional se pot monta maxim 56 suporti, capacitate maxima 112 tavi 40*60cm cu distanta intre tavi de 4cm.
Structura din otel-inox
Datorita structurii realizate din otel-inox, frigiderul profesional de patiserie este foarte usor de curatat, igienizat si intretinut. Folositi doar o carpa umeda si un detergent usor sau apa calduta si sapun pentru curatarea rafturilor. Usile au o garnitura de cauciuc antibacteriana, care trebuie stearsa de fiecare data cand se curata aparatul. La final, dupa ce ati finalizat curatarea, asigurati-va ca toate partile sunt uscate si sterse cu o carpa moale.
Particularitati si Avantaje Dulap Frigorific Vertical pentru Patiserie, cu 2 usi: