Dulap frigorific maturare carne cu 2 usi din sticla incalzita, prevazut cu iluminare LED si o capacitate de 198 litri. Acesta este potrivit pentru maturarea carnii. Carnea trece printr-un proces de maturare controlat, iar astfel umezeala se evapora din muschi, creand o concentratie mai mare de aroma si gust. Aroma devine mai placuta si mai savuroasa!
Frigider maturare dotat cu 2 gratare interioare pentru marfa si prevazut cu 41 de suporti, un plus imens in orice restaurant, supermarket, carmangerie si magazin de delicatese.
Practic, usor de utilizat si prezentat
Dulapul frigorific vertical dublu are 2 usi din sticla incalzita si iluminare interioara LED pentru o mai buna vizibilitate a produsului. Prezinta de asemenea picioare stabile si reglabile pe inaltime.
Degivrare automata
Temperatura de lucru a frigiderului vertical este cuprinsa intre 0 si +5 grade Celsius, iar formarea ghetii este redusa datorita sistemului de degivrare automata. Agentul frigorific este R290, iar temperatura ambientala maxima a camerei unde puteti amplasa acest dulap frigorific vertical este de +32 grade Celsius & 40% umiditate.
Structura din otel-inox
Datorita structurii realizate din otel-inox AISI 304, frigiderul horeca este foarte usor de curatat, igienizat si intretinut. Folositi doar o carpa umeda si un detergent usor sau apa calduta si sapun pentru curatarea rafturilor. Usile au o garnitura de cauciuc antibacteriana, care trebuie stearsa de fiecare data cand se curata aparatul. La final, dupa ce ati finalizat curatarea, asigurati-va ca toate partile sunt uscate si sterse cu o carpa moale.
Particularitati si Avantaje Dulap Frigo Vertical Maturare Carne:
✓ Degivrare automata
✓ Iluminare interioara LED
✓ Dotat cu 2 usi din sticla incalzita pentru o mai buna vizibilitate
✓ Izolatie din poliuretan cu grosime de 6 cm
✓ Picioare stabile si reglabile pe inaltime
✓ Umiditate: 65% - 85% RH