HELIA GASTRO-NORM
Putere: 2500 W
Dimensiuni (cm): 51*60*43
Latime suprafata calda (cm): 32
Adancime suprafata calda (cm): 53
Interval temperatura: 50-250oC
Alimentare electrica: 220V/50Hz
Capacitate tavi: 5x GN1/1, sau 10x GN1/2, sau 15X GN1/3, sau 5 buc. grila universala plata
Distanta intre ghidaje: 40 mm
Capcitatea de pana la 5 buc tavi GN1/1 permit utilizarea unei cantitati mai mari de alimente prime
Dimensiunile standard GN permit utilizarea completa si flexibila cu mai multe aparate utilizate intr-o bucatarie profesionala
Ghidajele indepartabile permit o curatare mult mai usoara a incintei de afumare
Temporizator: setabil intre 0-60 minute (60 de minute de afumare sunt suficiente pentru aproape orice alimente! Detalii vezi in Cartea de retete)
Date informative de productivitate: afumare simultana a 36 buc. de pastravi (max. 200g/buc) sau 18 buc. de pastravi (max. 500g), 6 buc. pui, sau o bucata de carne de 18kg.
Dulap cu pereti dubli din inox
Rezistenta de incalzire de mare capacitate si lunga durata
Tava (lopata) pentru rumegus/jaratic din inox
Fara rumegus poate fi utilizat ca "cuptor holdomat"
Greutate echipament: 35 kg
Accesorii incluse:
1x Tava pentru afumator-cuptor
1x Grila pentru pastravi (pt. 12 buc. de pastravi)
1x Grila universala plata
1x Lopata pentru afumat
1 kg de rumegus de lemn de fag
1 carte de retete