Aparat de fragezit carne automat ce fragezeste carnea fara a rupe fibrele, facand-o suculenta si frageda astfel accelerand procesul de gatire. Folosind acest aparat profesional de fragezire a carnii, puteti realiza taieri uniforme pe intreaga suprafata a carnii. Aceasta metoda asigura servirea unei bucati de carne extrem de suculente si fragede. Dispozitivul ofera o alternativa eficienta la ciocanul de carne traditional, necesitand, in acelasi timp, un efort cu mult redus si este ideal pentru unitatile unde se ambaleaza carne, unde se proceseaza carne, supermarket-uri si hypermarket-uri, asigurand conditii de siguranta si igiena maxima.
Fragezirea fripturilor, snitelelor, antricoatelor si a altor preparate din carne
Acest aparat automat de fragezit carne este echipat cu 96 de lame, iar latimea rolei de fragezire are 25 cm. Ansamblul de lame este usor demontabil in vederea igienizarii si este foarte important de mentionat faptul ca lamele se pot inlocui individual. Echipamentul opereaza fara a schimba forma carnii sau a rupe fibrele acesteia, oferind un produs cu aspect vizual superior, usor de gatit si fraged. Echipamentul de fragezit taie fasii in doua dimensiuni: rola 1 taie fasii la 1 cm (48 de lame) / rola 2 taie fasii la 1.5 cm (32 de lame).
Usor de curatat
Deoarece in bucatarie sunt utilizate ingrediente proaspete, este esential sa curatati aparatul de fragezit carne dupa fiecare utilizare. Structura si rolele sunt usor de demontat in scopul igienizari. Aveti grija sa nu utilizati obiecte ascutite pentru a nu afecta integritatea aparatului. Dupa curatare, asigurati-va ca toate componentele sunt bine uscate inainte de a reasambla echipamentul.
Particularitati si Avantaje aparat automat de fragezit carne:
✓ Aparat automat pentru fragezit carnea
✓ Viteza de rotatie a lamelor (rpm): 110
✓ Latimea rolei de fragezire (cm): 25, cu 96 de lame