Tumbler carne sub vacuum cu o capacitate de 200 de litri si o capacitate maxima de 120 de kg, realizat in totalitate din otel inoxidabil AISI 304.
Marineaza, sareaza, macereaza si aromatizeaza carnea sub vid in tamburul rotativ si racit
Pot fi folosite pentru marinat si fragezit carnea in fabrici de preparate traditionale, carmangerii cu capacitate mare de productie, restaurante sau steakhouse-uri. Acest echipament poate realiza urmatoarele operatiuni pentru toate tipurile de carne sau legume: marinare, saramurare, fragezire, macerare, aromatizare, aerare. In plus are si functie de racire a tamburului pe baza de circuit cu glicol.
Marinarea carnii se efectueaza intr-o cuva inchisa ermetic prin impregnarea gravitationala a carnii care devine mai suculenta si frageda. Folosirea vidului asigura un randament mai mare al procesului de formare si aromatizare si scurteaza semnificativ timpul de prelucrare a produsului final.
Panou de control digital cu touchscreen
Controlul si programarea se face cu ajutorul unui panou de control digital cu touchscreen, foarte intuitiv si usor de utilizat.
Usor de curatat si de intretinut
Structura echipamentului este realizata din otel inoxidabil AISI 304, un material igienic si usor de curatat si de intretinut.
Particularitati si Avantaje tumbler carne sub vacuum:
✓ Capacitate: 200 litri. Capacitate maxima: 120 kg
✓ Functie de racire a tamburului pe baza de circuit cu glicol
✓ Panou de control digital cu touchscreen
✓ Absorbtie pompa vacuum: 21 m3/ora
✓ Datorita procesului de mixare sub vacuum, carnea isi pastreaza toate proprietatile intacte