Dulap frigorific maturare carne cu 2 usi din sticla incalzita, prevazut cu iluminare LED si o capacitate de 1300 litri. Acesta este potrivit pentru maturarea carnii. Carnea trece printr-un proces de maturare controlat, iar astfel umezeala se evapora din muschi, creand o concentratie mai mare de aroma si gust. Aroma devine mai placuta si mai savuroasa!
Frigider maturare dotat cu 2 gratare interioare pentru marfa, un plus imens in orice restaurant, supermarket, carmangerie si magazin de delicatese.
Practic, usor de utilizat si prezentat
Dulapul frigorific vertical dublu are 2 usi din sticla incalzita si iluminare interioara LED pentru o mai buna vizibilitate a produsului. Prezinta de asemenea picioare stabile si reglabile pe inaltime.
Degivrare automata
Temperatura de lucru a frigiderului vertical este cuprinsa intre 0 si +5 grade Celsius, iar formarea ghetii este redusa datorita sistemului de degivrare automata. Agentul frigorific este R290, iar temperatura ambientala maxima a camerei unde puteti amplasa acest dulap frigorific vertical este de +32 grade Celsius & 40% umiditate.
Structura din otel-inox
Datorita structurii realizate din otel-inox AISI 316, frigiderul horeca este foarte usor de curatat, igienizat si intretinut. Folositi doar o carpa umeda si un detergent usor sau apa calduta si sapun pentru curatarea rafturilor. Usile au o garnitura de cauciuc antibacteriana, care trebuie stearsa de fiecare data cand se curata aparatul. La final, dupa ce ati finalizat curatarea, asigurati-va ca toate partile sunt uscate si sterse cu o carpa moale.
Particularitati si Avantaje Dulap Frigo Vertical Maturare Carne:
✓ Degivrare automata
✓ Iluminare interioara LED
✓ Dotat cu 2 usi din sticla incalzita pentru o mai buna vizibilitate
✓ Izolatie din poliuretan cu grosime de 6 cm
✓ Picioare stabile si reglabile pe inaltime
✓ Umiditate: 65% - 85% RH