Masa rece de pizza pentru prepararea aluatului este un echipament care nu poate lipsi din nicio bucatarie profesionala care isi doreste sa obtina rezultate remarcabile. Fie ca vorbim despre restaurante, autoserviri, cantine, fast food-uri sau alte tipuri de unitati de alimentatie publica, daca acestea au in meniul lor pizza si produse de patiserie, vor avea nevoie de un loc special unde sa o prepare. Este o alegere perfecta pentru pastrarea in cele mai bune conditii a ingredientelor feliate, oferind eficienta maxima si siguranta alimentara in activitatea de preparare a mancarurilor. Echipamentul este indispensabil in orice pizzerie, avand o dimensiune de 210*80*108 cm, o capacitate de 615 lt si o putere de 0,21 kW.
Temperatura reglabila
Masa rece dispune de termostat si termometru digital, blat de lucru din granit ce aduce o nota de eleganta si igiena, picioare reglabile pe inaltime, prevazut cu 9 sine, dimensiune tavi 40*60 cm, izolatie ecologica din poliuretan injectat cu densitatea de 35/40 kg/mc si grosime 5 cm, tensiune de alimentare: 220V/50Hz, degivrare automata cu rezistenta, sistem evaporare apa automat, temperatura ambientala: +43 grade Celsius / 65% umiditate. Temperatura de lucru al echipamentului este reglabila pentru a fii eficient fiecarui ingredient.
Curatare rapida si usoara
Datorita suprafetei, interior si exterior, din otel-inox AISI 304, curatare este rapida si simpla. Puteti folosi o metoda simpla pentru curatarea echipamentului cu materiale moi si detergent fin atat in interior cat si in exterior. Materialul din care este construit, ofera produsului un plus de igiena si durabilitate.
Particularitati si avantaje masa preparare pizza
✓ Capacitate: 615 lt
✓ Structura, interior si exterior, otel-inox AISI 304
✓ Prevazut cu 9 sine, dimensiune tavi 40*60 cm
✓ Termostat si termometru digital
✓ Izolatie ecologica din poliuretan injectat cu densitatea de 35/40 kg/mc si grosime 5 cm
✓ Picioare reglabile pe inaltime
✓ Agent racire: R290
✓ Greutate: 311 kg