Cu aceasta masina de gheata profesionala destinata domeniului horeca puteti produce pana la 240 kg de cuburi de gheata la fiecare 24 de ore. Aparatul de gheata produce cuburi de gheata de tip patrat si jumatate de patrat, ideale pentru restaurante, cafele, cluburi, pub-uri, baruri, restaurante cu servicii rapide, supermarketuri, productie alimentara. Aceasta masina de gheata este creata sa intruneasca cele mai inalte standarde de pe piata astfel este cea mai produsa din gama sa.
Beneficii
Vine cu certificare Energy STAR pentru consum redus de energie
Tip de gheata: fulgi de gheata grosi - conceput pentru servicii extinse de bauturi
Potrivit pentru climat foarte cald (temperaturi ambientale de pana la 43°C)
Proiectat pentru baruri comerciale, restaurante, pub-uri si cluburi de noapte - 715 x 700 x 1044 (mm)
Placa electronica inteligenta controleaza fiecare parametru si arata diagnosticul posibilelor defectiuni
Refrigerant R290 - impact minim asupra mediului si consum energetic scazut
Productivitatea este influentata de temperatura ambientala si a apei alimentate Capacitate de productie la 21 grade Celsius temperatura ambientala si 15 grade Celsius temperatura apa este de max. 560 kg
Fara depozit ( modulara )
Evaporator de inalta eficienta fara garnituri
Sistem de ventilare frontal
Panou de control electromecanic
Traseul frigorific nu este inclus si poate fi pana la maxim 5 ml
Motor puternic cu consum redus de energie
Cadru exterior de mare rezistenta si carcasa din otel inox AISI 304
Contine: garnitura filtrului de intrare apa, furtun de intrare apa si furtun de iesire a apei
Gaz refrigerant: R 290 (impact minim asupra mediului si consum energetic scazut)