Blast chiller SINCOLD, 5 cuve, pentru inghetata / patiserie, racire pe aer
Cod produs:
SQX5FT.30
Descriere scurta:
Putere: 1,5 kW
Capacitate tavi: 5 cuve GN 1/1 sau 5 tavi 60*40
Productie: 30 kg (+90C...+3C) si 18 kg (+90C...-18C)
Dimensiuni (cm): 70*79.8*83.5 / 86.5
Capacitate: 30 kg
Racire pe aer
Structura: otel inox
Temperatura de lucru: +90C... +3C (30 kg) / +90C...-18C (18 kg)
Potrivit pentru inghetata / patiserie
Panou de control digital
Decongelare manuala si automata
Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
Tensiune de alimentare: 220 V/50Hz
Grosime izolatie: 7 cm
Retete preconfigurate
Control automat la inserarea sondei de temperatura
Functie pentru uscarea camerei echipamentului
Functie speciala pentru peste crud
Control decongelare de la - 20C la + 8C
Control ventilator
Conector USB
Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
Sonda de temperatura inclusa
Greutate echipament: 110 kg
Optionale:
Bifeaza produse pe care vrei sa le adaugi in cos
Ai intrebari despre acest produs?
Blast chiller-ul este un echipament inovator si indispensabil in bucatariile bucatariilor profesionisti, oferind o solutie eficienta si rapida pentru racirea alimentelor. Cu rapiditatea sa in racire, capacitatea generoasa de 5 cuve GN 1/1 sau 5 tavi 60*40, dimensiunea de 70*79.8*83.5 / 86.5 cm, controlul precis al temperaturii si eficienta energetica, acesta este pregatit sa indeplineasca cerintele ridicate ale restaurantelor, magazinelor alimentare, unitatilor de catering si sa contribuie la succesul si eficienta acestora.
Control Precis al Temperaturii
Echipamentul este echipat cu un sistem de control al temperaturii precis, blast chiller-ul Frenox permite reglarea si monitorizarea cu exactitate a temperaturii interioare in functie de necesitatile specifice ale alimentelor. Acest lucru asigura ca alimentele sunt racite la temperatura optima pentru a-si mentine prospetimea si calitatea. Echipamentul dispune de panou de control digital, temperatura de lucru: +90C... +3C (30 kg) / +90C...-18C (18 kg), decongelare manuala si automata, suporti ficsi pentru cuve gastronomice, control automat la inserarea sondei de temperatura.
Rapiditate in Racire
Blast chiller-ul Frenox utilizeaza tehnologia avansata pentru a raci rapid alimentele la temperaturi sigure pentru depozitare. Acest proces permite reducerea temperaturii alimentelor de la nivelul de gatit la cel de depozitare intr-un timp foarte scurt, prevenind cresterea bacteriilor si mentinand calitatea si siguranta alimentelor.
Durabilitate si Fiabilitate
Construit din materiale de inalta calitate, blast chiller-ul Frenox este proiectat pentru a rezista utilizarii intensive si conditiilor de lucru riguroase din mediul industrial. Fiabilitatea sa inalta si durabilitatea il fac o investitie valoroasa pe termen lung pentru orice restaurant.
Usor de Utilizat si Intretinut
Cu un design intuitiv si functii de operare simplificate, blast chiller-ul Frenox este usor de utilizat chiar si pentru personalul neexperimentat. Componentele sale se pot curata si intretine cu usurinta, asigurand functionarea optima si igienizarea echipamentului.
Particularitati si avantaje blast chiller
✓ Temperatura de lucru: +90C... +3C (30 kg) / +90C...-18C (18 kg)
✓ Panou de control digital
✓ Decongelare manuala si automata
✓ Control automat la inserarea sondei de temperature
✓ Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
✓ Control ventilator
✓ Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
✓ Sonda de temperatura inclusa
✓ Control automat la inserarea sondei de temperatura
✓ Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
Produse similare

Blast chiller FRENOX, 10 cuve
-23%
VBL10
Capacitate: 10 cuve GN 1/1 sau 10 tavi 60*40 cm
Temperatura aerului de racire: -40 grade Celsius
Temperatura produs finit: -18 grade Celsius
Temperatura de lucru: +90...-18 grade Celsius
Panou electronic simplu si usor de folosit
Decongelare automata
Suport demontabil pentru cuve gastronomice si tavi
Structura: otel inoxidabil
Dimensiuni (cm): 80*75*141
Putere: 2,2 kW
Tensiune de alimentare: 220V/50Hz
Functii:
1.Blast chilling-racire rapida +90... +3 grade C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor;
2.Shock freezing-congelare rapida +90... -18oC in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor;
Productie: 30 kg (+90 grade C...+3 grade C - in 90 min) si 25 kg (+90 grade C...-18 grade C - in 240 min)
Gaz refrigerat R290
Motor interior, colturi rotunjite la interior, izolatie ecologica din poliuretan injectat 6 cm
Prevazut cu sonda
Programul de lucru poate fi setat cu ajutorul timerului sau al sondei
Greutate: 201 kg
Produs promotional
Pret normal
3.795,00 €
Special Price
2.919,00 €
+ TVA

Blast chiller SINCOLD, 7 cuve, grup motor exterior, cu racire pe aer
SQX7FT.30R
Putere: 1,5 kW
Capacitate tavi: 7 cuve GN 1/1 sau 7 tavi 60*40
Productie: 30 kg (+90C...+3C) si 18 kg (+90C...-18C)
Dimensiuni (cm): 81*79*99.5 / 102.5
Capacitate: 30 kg
Grup motor exterior
Racire pe aer
Structura: otel inox
Temperatura de lucru: +90C... +3C (30 kg) / +90C...-18C (18 kg)
Panou de control digital
Decongelare manuala si automata
Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
Tensiune de alimentare: 220 V/50Hz
Grosime izolatie: 7 cm
Retete preconfigurate
Control automat la inserarea sondei de temperatura
Functie pentru uscarea camerei echipamentului
Functie speciala pentru peste crud
Control decongelare de la - 20C la + 8C
Control ventilator
Conector USB
Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
Sonda de temperatura inclusa
Greutate echipament: 110 kg

Blast chiller SINCOLD PLUS, 7 cuve, racire pe aer
SQX7FT.30.ACCFT7
Putere: 1,5 kW
Capacitate tavi: 7 cuve GN 1/1 sau 7 tavi 60*40
Productie: 30 kg (+90C...+3C) si 18 kg (+90C...-18C)
Dimensiuni (cm): 81*79*99.5 / 102.5
Capacitate: 30 kg
Racire pe aer
Structura: otel inox
Temperatura de lucru: +90C... +3C (30 kg) / +90C...-18C (18 kg)
Panou de control digital
Decongelare manuala si automata
Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
Tensiune de alimentare: 220 V/50Hz
Grosime izolatie: 7 cm
Retete preconfigurate
Control automat la inserarea sondei de temperatura
Functie pentru uscarea camerei echipamentului
Functie speciala pentru peste crud
Control decongelare de la - 20C la + 8C
Control ventilator
Conector USB
Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
Sonda de temperatura inclusa
Greutate echipament: 110 kg
Functiile modelului PLUS:
Functie pentru dospire
Functie pentru gatire lenta la temperaturi scazute

Blast chiller SINCOLD PLUS, 7 cuve, grup motor exterior, cu racire pe aer
SQX7FT.30R.ACCFT7
Putere: 1,5 kW
Capacitate tavi: 7 cuve GN 1/1 sau 7 tavi 60*40
Productie: 30 kg (+90C...+3C) si 18 kg (+90C...-18C)
Dimensiuni (cm): 81*79*99.5 / 102.5
Capacitate: 30 kg
Grup motor exterior
Racire pe aer
Structura: otel inox
Temperatura de lucru: +90C... +3C (30 kg) / +90C...-18C (18 kg)
Panou de control digital
Decongelare manuala si automata
Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
Tensiune de alimentare: 220 V/50Hz
Grosime izolatie: 7 cm
Retete preconfigurate
Control automat la inserarea sondei de temperatura
Functie pentru uscarea camerei echipamentului
Functie speciala pentru peste crud
Control decongelare de la - 20C la + 8C
Control ventilator
Conector USB
Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
Sonda de temperatura inclusa
Greutate echipament: 110 kg
Functiile modelului PLUS:
Functie pentru dospire
Functie pentru gatire lenta la temperaturi scazute

Blast chiller SINCOLD, 10 cuve, grup motor exterior, cu racire pe aer
SQX10FT.40R
Putere: 2,0 kW
Capacitate tavi: 10 cuve GN 1/1 sau 10 tavi 60*40
Productie: 40 kg (+90C...+3C) si 25 kg (+90C...-18C)
Dimensiuni (cm): 80*79*186 / 190
Grup motor exterior
Racire pe aer
Structura: otel inox
Temperatura de lucru: +90C... +3C (40 kg) / +90C...-18C (25 kg)
Panou de control digital
Decongelare manuala si automata
Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
Tensiune de alimentare: 220 V/50Hz
Grosime izolatie: 7 cm
Retete preconfigurate
Control automat la inserarea sondei de temperatura
Functie pentru uscarea camerei echipamentului
Functie speciala pentru peste crud
Control decongelare de la - 20C la + 8C
Control ventilator
Conector USB
Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
Sonda de temperatura inclusa
Greutate echipament: 190 kg

Blast chiller SINCOLD PLUS, 10 cuve, grup motor exterior, cu racire pe aer
SQX10FT.40R.ACCFT14
Putere: 2,0 kW
Capacitate tavi: 10 cuve GN 1/1 sau 10 tavi 60*40
Productie: 40 kg (+90C...+3C) si 25 kg (+90C...-18C)
Dimensiuni (cm): 80*79*186 / 190
Grup motor exterior
Racire pe aer
Structura: otel inox
Temperatura de lucru: +90C... +3C (40 kg) / +90C...-18C (25 kg)
Panou de control digital
Decongelare manuala si automata
Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
Tensiune de alimentare: 220 V/50Hz
Grosime izolatie: 7 cm
Retete preconfigurate
Control automat la inserarea sondei de temperatura
Functie pentru uscarea camerei echipamentului
Functie speciala pentru peste crud
Control decongelare de la - 20C la + 8C
Control ventilator
Conector USB
Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
Sonda de temperatura inclusa
Greutate echipament: 190 kg
Functiile modelului PLUS:
Functie pentru dospire
Functie pentru gatire lenta la temperaturi scazute

Blast chiller SINCOLD, 14 cuve, racire pe aer
SQX14FT.40
Putere: 2,0 kW
Capacitate tavi: 14 cuve GN 1/1 sau 14 tavi 60*40
Productie: 40 kg (+90C...+3C) si 25 kg (+90C...-18C)
Dimensiuni (cm): 80*79*186 / 190
Racire pe aer
Structura: otel inox
Temperatura de lucru: +90C... +3C (40 kg) / +90C...-18C (25 kg)
Panou de control digital
Decongelare manuala si automata
Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
Tensiune de alimentare: 380V/50Hz
Grosime izolatie: 7 cm
Retete preconfigurate
Control automat la inserarea sondei de temperatura
Functie pentru uscarea camerei echipamentului
Functie speciala pentru peste crud
Control decongelare de la - 20C la + 8C
Control ventilator
Conector USB
Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
Sonda de temperatura inclusa
Greutate echipament: 200 kg

Blast chiller SINCOLD, 14 cuve, racire pe aer
SQX14FT.50
Putere: 3,0 kW
Capacitate tavi: 14 cuve GN 1/1 sau 14 tavi 60*40
Productie: 50 kg (+90C...+3C) si 30 kg (+90C...-18C)
Dimensiuni (cm): 80*79*186 / 190
Racire pe aer
Structura: otel inox
Temperatura de lucru: +90C... +3C (50 kg) / +90C...-18C (30 kg)
Panou de control digital
Decongelare manuala si automata
Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
Tensiune de alimentare: 380V/50Hz
Grosime izolatie: 7 cm
Retete preconfigurate
Control automat la inserarea sondei de temperatura
Functie pentru uscarea camerei echipamentului
Functie speciala pentru peste crud
Control decongelare de la - 20C la + 8C
Control ventilator
Conector USB
Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
Sonda de temperatura inclusa
Greutate echipament: 215 kg

Blast chiller SINCOLD, 14 cuve, racire pe aer
MXT14.40
Putere: 2,0 kW
Capacitate tavi: 14 cuve GN 1/1 sau 14 tavi 60*40
Productie: 40 kg (+90C...+3C) si 25 kg (+90C...-18C)
Dimensiuni (cm): 80*79*186 / 190
Racire pe aer
Structura: otel inox
Temperatura de lucru: +90C... +3C (40 kg) / +90C...-18C (25 kg)
Panou de control electromecanic
Decongelare manuala si automata
Suporti ficsi pentru cuve gastronomice
Tensiune de alimentare: 380 V/50Hz
Grosime izolatie: 7 cm
Control automat la inserarea sondei de temperatura
Functie speciala pentru peste crud
Control ventilator
Blast chilling-racire rapida +90... +3C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor
Shock freezing-congelare rapida +90C... -18C in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor
Colturi rotunjite pentru o curatare usoara
Sonda de temperatura inclusa
Greutate echipament: 200 kg
Specificatii produs
Modul | Pentru inghetata / patiserie, Racire pe aer |
---|---|
Panou de control | Digital |
Producator | SINCOLD |
Seria | EVOX |
Tip de alimentare | Motor intern |
Tip suport | Grilaj fix pentru tavi |
Tip tavi utilizate | GN 1/1, Tavi 60*40 cm |
Capacitate | 5 tavi |