Aparat de fragezit carne automat ce fragezeste carnea fara a rupe fibrele, facand-o suculenta si frageda astfel accelerand procesul de gatire. Folosind acest aparat profesional de fragezire a carnii, puteti realiza taieri uniforme pe intreaga suprafata a carnii. Aceasta metoda asigura servirea unei bucati de carne extrem de suculente si fragede. Dispozitivul ofera o alternativa eficienta la ciocanul de carne traditional, necesitand, in acelasi timp, un efort cu mult redus si este ideal pentru restaurante, macelarii si firme de catering, asigurand conditii de siguranta si igiena maxima.
Fragezirea fripturilor, snitelelor, antricoatelor si a altor preparate din carne
Acest aparat automat de fragezit carne are o viteza a cutitului de 75 rpm si poate procesa o bucata de carne cu o dimensiune maxima de 16 cm latime si 3 cm grosime.
Role pentru vita si porc incluse.
Usor de curatat
Deoarece in bucatarie sunt utilizate ingrediente proaspete, este esential sa curatati aparatul de fragezit carne dupa fiecare utilizare. Structura si rolele sunt usor de demontat in scopul igienizari. Aveti grija sa nu utilizati obiecte ascutite pentru a nu afecta integritatea aparatului. Dupa curatare, asigurati-va ca toate componentele sunt bine uscate inainte de a reasambla echipamentul.
Particularitati si Avantaje aparat automat de fragezit carne:
✓ Viteză cuțit 75 rpm
✓ Role pentru vită și porc incluse
✓ Dimensiune maximă bucată de carne: 16 cm latime, 3 cm grosime
✓ Panou de control mecanic
✓ Motor racit cu ajutorul unui ventilator incorporat 4 picioare din cauciuc