-
Tumbler carne sub vacuum 200 ltTPKTCV200Putere: 1.1 kWDimensiuni (cm): 170*118*154Structura: otel inoxidabil AISI 304Capacitate: 200 litriCapacitate maxima: 120 kgPanou de control digital cu touchscreenAbsorbtie pompa vacuum: 21 m3/oraViteza: 2-10 d/dMarineaza, sareaza, macereaza si aromatizeaza carnea sub vid in tamburul rotativDatorita procesului de mixare sub vacuum, carnea isi pastreaza toate proprietatile intacteFolosit in carmangeriile cu capacitate mare de productieGreutate: 370 kg
-
Tumbler carne sub vacuum 200 lt cu tambur racitTPKTCV200RPutere: 1.1 kWDimensiuni (cm): 170*118*154Structura: otel inoxidabil AISI 304Capacitate: 200 litriCapacitate maxima: 120 kgPanou de control digital cu touchscreenAbsorbtie pompa vacuum: 21 m3/oraViteza: 2-10 d/dMarineaza, sareaza, macereaza si aromatizeaza carnea sub vid in tamburul rotativFunctie de racire a tamburului pe baza de circuit cu glicolDatorita functiei de pastrare a temperaturii optime pentru mixarea carnii cu diferitele condimente aceasta isi pastreaza culoarea naturalaDatorita procesului de mixare sub vacuum, carnea isi pastreaza toate proprietatile intacteFolosit in carmangeriile cu capacitate mare de productieGreutate: 435 kg
-
Tumbler carne sub vacuum 500 ltTPKTCV500Putere: 1.5 kWDimensiuni (cm): 206*118*158Structura: otel inoxidabil AISI 304Capacitate: 500 litriCapacitate maxima: 250 kgPanou de control digital cu touchscreenAbsorbtie pompa vacuum: 21 m3/oraViteza: 2-10 d/dMarineaza, sareaza, macereaza si aromatizeaza carnea sub vid in tamburul rotativDatorita procesului de mixare sub vacuum, carnea isi pastreaza toate proprietatile intacteFolosit in carmangeriile cu capacitate mare de productieGreutate: 450 kg
-
Tumbler carne sub vacuum 500 lt cu tambur racitTPKTCV500RPutere: 1.5 kWDimensiuni (cm): 205*125*158Structura: otel inoxidabil AISI 304Capacitate: 500 litriCapacitate maxima: 250 kgPanou de control digital cu touchscreenAbsorbtie pompa vacuum: 21 m3/oraViteza: 2-10 d/dFunctie de racire a tamburului pe baza de circuit cu glicolDatorita functiei de pastrare a temperaturii optime pentru mixarea carnii cu diferitele condimente aceasta isi pastreaza culoarea naturalaMarineaza, sareaza, macereaza si aromatizeaza carnea sub vid in tamburul rotativDatorita procesului de mixare sub vacuum, carnea isi pastreaza toate proprietatile intacteFolosit in carmangeriile cu capacitate mare de productieGreutate: 625 kg