Presa pentru aluat pizza este acel dispozitiv ideal in bucatariile profesionale care va ajuta la formarea rapida a discurilor de pizza sau lipii. Aceasta va permite ca intr-un mod extrem de simplu si eficient sa produceti cantitati mari de blaturi pentru pizza, economisind astfel timp pretios si forta de munca. Presa pentru blat pizza este una solida, robusta si fiabila, special conceputa pentru a fi rezistenta in timp.
Diametru aluat pizza variabil
Formatorul de aluat va permite sa efectuati discuri pentru pizza cu diametrul de maxim 33 cm. Presa are control ajustabil al diametrului si grosimii aluatului. Acest tip de echipament va poate ajuta si cu formarea aluatului pentru lipii, turte, pite si altele.
Presa blat pizza usor de folosit si sigura
Echipamentul prezinta grilaj de siguranta pentru prevenirea accidentelor si sisteme si dispozitive de siguranta actualizate.
Formare aluat cu bordura
Discurile de formare sunt incalzite, ceea ce permite formarea unui aluat cu bordura specifica aluatului de pizza. Temperatura maxima de functionare este de 170°C.
Curatare si intretinere usoara
Presa este usor de curatat si intretinut datorita materialului din care aceasta este realizata. Otel inoxul este un material igienic, steril si usor de curatat. Dupa utilizare puteti sterge aparatul cu o carpa umeda si la nevoie sa folositi si un sapun usor. Dupa aceasta, asigurati-va ca ati sters componentele cu o carpa uscata.
Un mare plus pentru curatarea usoara este si faptul ca are componente detasabile pentru curatare facila.
Particularitati si Avantaje Presa blat pizza cu intindere automata:
✓ Iluminare dubla pentru a creste vizibilitatea interna
✓ Panou control electromecanic
✓ Temperatura maxima de functionare 170°C
✓ Componente detasabile pentru o curatare usoara
✓ Discurile de formatare incalzite (formatare aluat cu bordura)