-
Cuptor profesional brutarie electric - 8 tavi 40*60MINICOMBOCapacitate: 8 taviDimensiuni tavi (cm): 40*60Dimensiuni (cm): 92*104*109Distanta intre tavi (cm): 8.3Suprafata coacere: 1,9 mpPutere instalata: 12 kWTensiune alimentare: 380V / 50HzSistemul de coacere rotativ conduce la o preparare uniforma si la scaderea timpului de lucruHota motorizata de aspirare a aburuluiCarcasa de aspirare a aburului din otel inoxidabilBaza din otel inoxidabilUsa cu geam termopanCamera de coacere, fata si usa din otel inoxidabilElemente de incalzire blindate de inalta performantaUmidificator nou: imbunatatit, usor de accesat si complet detasabilSupapa manuala de evacuare exces de aburPanoul de control standard: electromecanic. Se poate comanda optional panou de control cu ecran LCD.Greutate echipament: 285 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional brutarie electric cu dospitor - 10 tavi 50*70MINICOMBO5Capacitate: 10 taviDimensiuni tavi (cm): 50*70Distanta intre tavi (cm): 8.3Dimensiuni (cm): 107*120*215Suprafata coacere: 3.5 mpPutere instalata: 12.5 kWPutere cuptor: 12 kWPutere dospitor: 0.5 kWTensiune alimentare: 380V / 50HzSistemul de coacere rotativ conduce la o preparare uniforma si la scaderea timpului de lucruPanoul de control poate fi comandat standard electromecanic si optional poate fi comandat cu touch screen sau LCDPrevazut cu dospitor cu umidificare in partea inferioaraStructura din otel inoxidabilAlimentare electricaFunctionare independenta de cuptorTermoregulator digitalCapacitate dospitor: 16 taviGreutate echipament: 455 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional, inox, electric, 1 vatra, 124*123*55 cmCP1VPBPutere instalata: 8,25 kWDimensiuni exterioare (cm): 124*123*55Dimensiuni interioare (cm): 92*92*22Se poate suprapune pana la 3 vetreStructura: otel-inox, metal vopsit in camp electrostatic si sticla termorezistentaTensiune alimentare: 380V/50HzPrevazut cu sistem de reglare a temperaturii de lucru in intervalul +50...+500 grade Celsius atat in partea superioara cat si in partea inferioara a camerei de coacereSuprafata de coacere din material refractant (samota), camera de coacere prevazuta cu iluminare interioara, usa cu geam dublu termorezistent, panou de control electromecanicOptional: hota, suport metalic cu polita inferioara sau dospitor electricGreutate echipament: 150 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Sistem incarcare cuptoare cu doua usi vitrateEM12Sistemul automat EM12 se utilizeaza pentru incarcare si descarcare cuptoare prevazute cu camere de coacere cu doua usi vitrateSistemul se monteaza pe cuptor, actionarea acestuia pe verticala se face electric, este prevazut cu sistem de incarcare/descarcare cu actionare manuala lateralaConform preferintelor clientului, sistemul de actionare electric si manual poate fi dispus pe partea stanga sau dreapta a acuptorului (trebuie specificat in momentul lansarii comenzii)Putere electrica: 0,4 kWDimensiuni (cm): 218*195*235 - pentru cuptoare cu adancimea camerei de 160 cm218*236*235 - pentru cuptoare cu adancimea camerei de 200 cm218*285*235 - pentru cuptoare cu adancimea camerei de 250 cmGreutate: 275 kg
-
Sistem incarcare cuptoare cu o usa vitrataEM07Sistemul automat EM07 se utilizeaza pentru incarcare si descarcare cuptoare prevazute cu camere de coacere cu o usa vitrataSistemul se monteaza pe cuptor, actionarea acestuia pe verticala se face electric, este prevazut cu sistem de incarcare/descarcare cu actionare manuala lateralaConform preferintelor clientului, sistemul de actionare electric si manual poate fi dispus pe partea stanga sau dreapta a acuptorului (trebuie specificat in momentul lansarii comenzii)Putere electrica: 0,4 kWDimensiuni (cm): 170*195*235 - pentru cuptoare cu adancimea camerei de 160 cm170*236*235 - pentru cuptoare cu adancimea camerei de 200 cm170*285*235 - pentru cuptoare cu adancimea camerei de 250 cmGreutate: 270 kg
-
Sistem incarcare cuptoare cu trei usi vitrateEM18Sistemul automat EM18 se utilizeaza pentru incarcare si descarcare cuptoare prevazute cu camere de coacere cu trei usi vitrateSistemul se monteaza pe cuptor, actionarea acestuia pe verticala se face electric, este prevazut cu sistem de incarcare/descarcare cu actionare manuala lateralaConform preferintelor clientului, sistemul de actionare electric si manual poate fi dispus pe partea stanga sau dreapta a acuptorului (trebuie specificat in momentul lansarii comenzii)Putere electrica: 0,4 kWDimensiuni (cm): 279*195*235 - pentru cuptoare cu adancimea camerei de 160 cm279*236*235 - pentru cuptoare cu adancimea camerei de 200 cm279*285*235 - pentru cuptoare cu adancimea camerei de 250 cmGreutate: 280 kg
-
Cuptor profesional, inox, electric, 2 vetre, 124*123*85 cmCP2VPBPutere instalata: 16,5 kWDimensiuni exterioare (cm): 124*123*85Dimensiuni interioare (cm): 2 x 92*92*22Structura: otel-inox, metal vopsit in camp electrostatic si sticla termorezistentaTensiune alimentare: 380V/50HzPrevazut cu sistem de reglare a temperaturii de lucru in intervalul +50...+500 grade Celsius atat in partea superioara cat si in partea inferioara a fiecarei camere de coacereSuprafata de coacere din material refractant (samota), camere de coacere prevazute cu iluminare interioara, usi cu geam dublu termorezistent, panou de control electromecanicOptional: hota, suport metalic cu polita inferioara sau dospitor electricGreutate echipament: 225 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional, inox, electric, 3 vetre, 124*123*110 cmCP3VPBPutere instalata: 24,75 kWDimensiuni exterioare (cm): 124*123*110Dimensiuni interioare (cm): 3 x 92*92*22Structura: otel-inox, metal vopsit in camp electrostatic si sticla termorezistentaTensiune alimentare: 380V/50HzPrevazut cu sistem de reglare a temperaturii de lucru in intervalul +50...+500 grade Celsius atat in partea superioara cat si in partea inferioara a fiecarei camere de coacereSuprafata de coacere din material refractant (samota), camere de coacere prevazute cu iluminare interioara, usi cu geam dublu termorezistent, panou de control electromecanicOptional: hota, suport metalic cu polita inferioara sau dospitor electricGreutate echipament: 300 kgCuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional, inox, electric, 1 vatra, pentru pizza si patiserie, 160*115*48 cmPTO1000Putere instalata: 14 kWDimensiuni exterioare (cm): 160*115*48Dimensiuni interioare (cm): 123*93*26Capacitate: 4 tavi 40*60 cmSe poate suprapune pana la 3 vetreStructura: otel-inox, metal vopsit in camp electrostatic si sticla termorezistentaTensiune alimentare: 380V/50HzPrevazut cu sistem de reglare a temperaturii de lucru in intervalul +50...+450 grade Celsius atat in partea superioara cat si in partea inferioara a camerei de coacereSuprafata de coacere din material refractant (samota), camera de coacere prevazuta cu iluminare interioara, usa cu geam dublu termorezistent, panou de control electromecanicOptional: hota, stand, dospitor, timerGreutate echipament: -Cuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional, inox, electric, 2 vetre, pentru pizza si patiserie, 4 tavi, 160*115*96 cmPTO2000Putere instalata: 28 kWDimensiuni exterioare (cm): 160*115*96Dimensiuni interioare (cm): 2 x 123*93*26Capacitate: 4 tavi 40*60 cm pe fiecare vatraStructura: otel-inox, metal vopsit in camp electrostatic si sticla termorezistentaTensiune alimentare: 380V/50HzPrevazut cu sistem de reglare a temperaturii de lucru in intervalul +50...+450 grade Celsius atat in partea superioara cat si in partea inferioara a camerei de coacereSuprafata de coacere din material refractant (samota), camera de coacere prevazuta cu iluminare interioara, usa cu geam dublu termorezistent, panou de control electromecanicOptional: hota, stand, dospitor, timerGreutate echipament: -Cuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional, inox, electric, 3 vetre, pentru pizza si patiserie, 4 tavi, 160*115*144 cmPTO3000Putere instalata: 42 kWDimensiuni exterioare (cm): 160*115*144Dimensiuni interioare (cm): 3 x 123*93*26Capacitate: 4 tavi 40*60 cm pe fiecare vatraStructura: otel-inox, metal vopsit in camp electrostatic si sticla termorezistentaTensiune alimentare: 380V/50HzPrevazut cu sistem de reglare a temperaturii de lucru in intervalul +50...+450 grade Celsius atat in partea superioara cat si in partea inferioara a camerei de coacereSuprafata de coacere din material refractant (samota), camera de coacere prevazuta cu iluminare interioara, usa cu geam dublu termorezistent, panou de control electromecanicOptional: hota, stand, dospitor, timerGreutate echipament: -Cuptor profesional pentru horeca