2440-1G
Capacitate: 100 pizza/h sau 1500 covrigi/h
Diametru pizza (cm): 30
Dimensiuni (cm): 198*138*108
Putere calorica: 21 kW
Sursa de alimentare: gaz
Sursa alimentare componente electrice: 220V/50Hz
Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
Lungime camera de coacere (cm): 102
Latime banda (cm): 61
Lungime banda (cm): 191
Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
Cuptorul 2440 este conceput pentru spatii mici sau locatii cu dimensiuni limitate.
Recomandam acest tip de cuptor pentru covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioara
Banda de coacere cu sens reversibil
Programe presetabile, max 12
Senzor optic UV de detectare a flacarii
Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
Aprinzator cu un design nou
Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
Tava de colectare perforata
Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul
Greutate echipament: 329 kg
Suport cu roti inclus in pret
Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!
Cuptor profesional pentru horeca