-
Cuptor pentru covrigi LINCOLN, profesional, electric, impinger l, inox, 198*144*71.4 cm1421
Capacitate: 132 pizza / h sau 1.980 covrigi / h
Cuptor profesional pentru horeca
Diametru pizza (cm): 30
Gramaj covrigi: 75-80 gr.
Dimensiuni (cm): 198*144*71.4
Putere instalata: 27 kW
Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
Structura: otel inox
Latime banda (cm): 85
Lungime banda (cm): 198.1
Lungime camera de coacere (cm): 102
Viteza benzii reglabila in intervalul 1...30 minute
Temperatura de lucru reglabila in intervalul 121...316 grade Celsius
Cuptoarele Lincoln Impinger I pot inlocui cu succes pana la 3 cuptoare clasice datorita dimensiunilor mari ale camerei de coacere si a productivitatii rezultate. Ergonomia cuptoarelor este data si prin faptul ca pot fi suprapuse 2 cuptoare. Suportul mobil oferit standard confera mobilitatea necesara deplasarii cuptoarelor in cazul igienizarii sau schimbarii pozitiei de lucru. Curatarea cuptoarelor este facila datorita faptului nu sunt prevazute cu sisteme interioare care sa blocheze accesul. Banda si usa cuptorului sunt usor de demontat astfel incat timpul necesar igienizarii este minim.
Sistem de coacere prin pomparea de aer fierbinte sub presiune in mod uniform atat din partea superioara cat si cea inferioara a camerei de coacere. Acest sistem reduce timpul de preparare de la doua pana la patru ori fata de cuptoarele conventionale
Panou de control cu microprocesor digital, afisaj electronic cu mesagerie, sistem de blocare automata a setarilor pentru a preveni schimbarile accidentale, usa frontala demontabila cu geam termorezistent
Greutate echipament: 340 kg
Capacitatea de productie a cuptorului variaza in functie de grosimea produselor si de gramajul ingredientelor folosite. -
Cuptor pentru covrigi LINCOLN, profesional, electric, impinger ll express, inox, 154*119*53 cm1164Capacitate: 41 pizza / h sau 615 covrigi / hDiametru pizza (cm): 30
Gramaj covrigi: 75-80 gr.Dimensiuni (cm): 154*119*53Putere instalata: 10 kWTensiune alimentare: 380V/50HzStructura: otel inoxLungime camera de coacere (cm): 72Latime banda (cm): 45.7Lungime banda (cm): 142.2Viteza benzii reglabila in intervalul 1...30 minuteTemperatura de lucru reglabila in intervalul 121...302 grade CelsiusCuptoarele conveyor Impinger II Express sunt destinate pentru locatiile unde este nevoie de productivitate mare dar spatiul necesar amplasarii echipamentelor este redus. Cuptoarele inlocuiesc pana la 2 cuptoare clasice datorita capacitatii mari de lucru, iar un mare avantaj este ergonomia de care dau dovada. Cuptoarele sunt usor de igienizat si sunt prevazute cu suport mobil.Sistem de coacere prin pomparea de aer fierbinte sub presiune in mod uniform atat din partea superioara cat si cea inferioara a camerei de coacereAcest sistem reduce timpul de preparare de la doua pana la patru ori fata de cuptoarele conventionalePanou de control cu microprocesor digital, afisaj electronic cu mesagerie, sistem de blocare automata a setarilor pentru a preveni schimbarile accidentale, usa frontala demontabila cu geam termorezistentPosibilitate de suprapunere a pana la 3 cuptoare pentru economisirea spatiului de lucruGreutate echipament: 220 kgCuptor profesional pentru horeca
Capacitatea de productie a cuptorului variaza in functie de grosimea produselor si de gramajul ingredientelor folosite. -
Cuptor pentru covrigi LINCOLN, profesional, pe gaz, impinger ll express, 154*119*53 cm1154Capacitate: 41 pizza / h sau 615 covrigi / hDiametru pizza (cm): 30Gramaj covrigi: 75-80 gr.Dimensiuni (cm): 154*119*53Putere instalata: 12 kWSursa de alimentare: gazSursa alimentare componente electrice: 220V / 50HzStructura: otel inoxLungime camera de coacere (cm): 72Latime banda (cm): 45.7Lungime banda (cm): 142.2Viteza benzii reglabila in intervalul 1...30 minuteTemperatura de lucru reglabila in intervalul 121...302 grade CelsiusCuptoarele conveyor Impinger II Express sunt destinate pentru locatiile unde este nevoie de productivitate mare dar spatiul necesar amplasarii echipamentelor este redus. Cuptoarele inlocuiesc pana la 2 cuptoare clasice datorita capacitatii mari de lucru, iar un mare avantaj este ergonomia de care dau dovada. Cuptoarele sunt usor de igienizat si sunt prevazute cu suport mobil.Sistem de coacere prin pomparea de aer fierbinte sub presiune in mod uniform atat din partea superioara cat si cea inferioara a camerei de coacereAcest sistem reduce timpul de preparare de la doua pana la patru ori fata de cuptoarele conventionalePanou de control cu microprocesor digital, afisaj electronic cu mesagerie, sistem de blocare automata a setarilor pentru a preveni schimbarile accidentale, usa frontala demontabila cu geam termorezistentPosibilitate de suprapunere a pana la 3 cuptoare pentru economisirea spatiului de lucruGreutate echipament: 220 kgCapacitatea de productie a cuptorului variaza in functie de grosimea produselor si de gramajul ingredientelor folosite.Cuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor pentru covrigi LINCOLN, profesional, pe gaz, impinger l, 198*144*71.4 cm1433
Capacitate: 132 pizza / h sau 1.980 covrigi / h
Cuptor profesional pentru horeca
Diametru pizza (cm): 30
Gramaj covrigi: 75-80 gr.
Dimensiuni (cm): 198*144*71.4
Putere instalata: 35 kW
Sursa de alimentare: gaz
Sursa alimentare componente electrice: 220V / 50Hz
Structura: otel inox
Lungime camera de coacere (cm): 102
Dimensiuni banda (cm): 198,1*85
Viteza benzii reglabila in intervalul 1...30 minute
Temperatura de lucru reglabila in intervalul 121...316 grade Celsius
Cuptoarele Lincoln Impinger I pot inlocui cu succes pana la 3 cuptoare clasice datorita dimensiunilor mari ale camerei de coacere si a productivitatii rezultate. Ergonomia cuptoarelor este data si prin faptul ca pot fi suprapuse 2 cuptoare. Suportul mobil oferit standard confera mobilitatea necesara deplasarii cuptoarelor in cazul igienizarii sau schimbarii pozitiei de lucru. Curatarea cuptoarelor este facila datorita faptului nu sunt prevazute cu sisteme interioare care sa blocheze accesul. Banda si usa cuptorului sunt usor de demontat astfel incat timpul necesar igienizarii este minim.
Sistem de coacere prin pomparea de aer fierbinte sub presiune in mod uniform atat din partea superioara cat si cea inferioara a camerei de coacere. Acest sistem reduce timpul de preparare de la doua pana la patru ori fata de cuptoarele conventionale
Panou de control cu microprocesor digital, afisaj electronic cu mesagerie, sistem de blocare automata a setarilor pentru a preveni schimbarile accidentale, usa frontala demontabila cu geam termorezistent
Greutate echipament: 340 kg
Capacitatea de productie a cuptorului variaza in functie de grosimea produselor si de gramajul ingredientelor folosite. -
Cuptor pentru covrigi LINCOLN, profesional, pe gaz, low profile, inox, 203*154*56,5 cm1633
Capacitate: 132 pizza / h sau 1.980 covrigi / h
Cuptor profesional pentru horeca
Diametru pizza (cm): 30
Gramaj covrigi: 75-80 gr.
Dimensiuni (cm): 203*154*56,5
Putere instalata: 32,5 kW
Sursa de alimentare: gaz
Sursa alimentare componente electrice: 220V / 50Hz
Timp de coacere reglabil in intervalul 1...30 minute
Structura: otel inox
Dimensiuni camera de coacere (cm): 102
Latime banda (cm): 85
Lungime banda (cm): 185
Viteza benzii reglabila in intervalul 1...30 min
Temperatura de lucru: 121 ... 302 grade Celsius
Cuptoarele Lincoln Impinger Low Profile pun capacitatea mare de lucru a cuptoarelor Impinger I pe un cadru mai putin inalt care permite suprapunerea pana la 3 cuptoare astfel incat capacitatea de lucru sa fie exponential marita. Fiecare cuptor permite o productivitate mare, dar suprapuse, cele 3 cuptoare permit o productivitate incredibila si o flexibilitate sporita intr-un spatiu modest. Suportul cu role pentru o mai mare mobilitate difera ca inaltime in functie de numarul de cuptoare suprapuse.
Sistem de coacere prin pomparea de aer fierbinte sub presiune in mod uniform atat din partea superioara cat si cea inferioara a camerei de coacere
Prevazut cu panou de control cu microprocesor digital, afisaj electronic cu mesagerie, sistem de blocare automata a setarilor pentru a preveni schimbarile accidentale, usa frontala demontabila cu geam termorezistent
Posibilitate de suprapunere a pana la 3 cuptoare pentru economisirea spatiului de lucru
Suport cu role pentru o mai mare mobilitate
Greutate echipament: 386 kg
Capacitatea de productie a cuptorului variaza in functie de grosimea produselor si de gramajul ingredientelor folosite. -
Cuptor pentru covrigi LINCOLN, profesional, electric, impinger low profile, inox, 203*154*56.5 cm1621
Capacitate: 132 pizza / h sau 1.980 covrigi / h
Cuptor profesional pentru horeca
Diametru pizza (cm): 30
Gramaj covrigi: 75-80 gr.
Dimensiuni (cm): 203*154*56.5
Putere instalata: 29 kW
Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
Structura: otel inox
Dimensiuni camera de coacere (cm): 102
Latime banda (cm): 85
Lungime banda (cm): 185
Viteza benzii reglabila in intervalul 1...30 min
Temperatura de lucru: 121 ... 302 grade Celsius
Cuptoarele Lincoln Impinger Low Profile pun capacitatea mare de lucru a cuptoarelor Impinger I pe un cadru mai putin inalt care permite suprapunerea pana la 3 cuptoare astfel incat capacitatea de lucru sa fie exponential marita. Fiecare cuptor permite o productivitate mare, dar suprapuse, cele 3 cuptoare permit o productivitate incredibila si o flexibilitate sporita intr-un spatiu modest. Suportul cu role pentru o mai mare mobilitate difera ca inaltime in functie de numarul de cuptoare suprapuse.
Sistem de coacere prin pomparea de aer fierbinte sub presiune in mod uniform atat din partea superioara cat si cea inferioara a camerei de coacere
Prevazut cu panou de control cu microprocesor digital, afisaj electronic cu mesagerie, sistem de blocare automata a setarilor pentru a preveni schimbarile accidentale, usa frontala demontabila cu geam termorezistent
Posibilitate de suprapunere a pana la 3 cuptoare pentru economisirea spatiului de lucru
Suport cu role pentru o mai mare mobilitate
Greutate echipament: 386 kg
Capacitatea de productie a cuptorului variaza in functie de grosimea produselor si de gramajul ingredientelor folosite. -
Principalele avantaje ale cuptoarelor LINCOLN fata de celelalte branduri-Diferente majore intre cuptoarele conveyor LINCOLN si celelalte branduri
CRITERIU LINCOLN ALTE BRANDURI CAPACITATE DE LUCRU Capacitate mare datorita timpului de lucru de 3-4 min (ptr coacere covrigi) si a tehnologiei patentate Timp de lucru mare 4-6 min (ptr coacere covrigi) care conduce la o capacitate mica de lucru ERGONOMIE Spatiu redus pentru amplasare Spatiul mare necesar amplasarii DIMENSIUNI BANDA Dimensiuni banda reduse dar impreuna cu camera de coacere si tehnologia inovatoare conduce la rezultate impresionante Banda de dimensiuni mai mari, dar acest lucru duce la consum sporit de energie si spatiu necesar mai mare pentru amplasarea cuptorului CONSUM DE ENERGIE Lincoln are consum redus de energie datorita eficientizarii procesului de lucru si a dimensiunilor reduse a camerei de coacere si a benzii Consumul de energie este mult mai mare datorita suprafetelor mai mare care trebuieincalzite si a pierderilor de energie din timpul coacerii DIVERSITATE PREPARATE Cuptoarele Lincoln sunt utilizate pentru patiserie, gastronomie si pizza, puteti prepara orice fel de produse, rezultatele fiind uimitoare prin calitate si rapiditatea obtinerii Cuptoare pentru pizza la care rezultatele in cazul prepararii altor preparate nu sunt nici pe departe multumitoare COACERE Datorita tehnologiei de pompare a aerului cald prin duze cu dirijare a fluxului, cuptoarele Lincoln realizeaza o coacere uniform a preparatelor Datorita lipsei acestei tehnologii, coacerea nu se realizeaza uniform, produsele fiind prea arse sau coapte insuficient EFICIENTA Temperatura de lucru de 302/316 grade Celsius reprezinta solutia ideala pentru obtinerea oricarui tip de produse intr-un timp record cu un consum redus de energie Temperatura de lucru mai mare conduce la costuri mai mari de exploatare si la costuri initiale mai mari datorita solicitarii retelei de energie PANOU CONTROL Cuptoarele beneficiaza de afisaj grafic LCD cu mesagerie text usor de utilizat Panou de control cu setari foarte greau de realizat SENS BANDA Singurul producator de cuptoare cu sens reversibil al benzii Celelalte branduri nu beneficiaza de acesasta caracteristica importanta PREMII OBTINUTE “Cel mai bun in clasa� in anul 2005,2006,2007,2008 si 2009 Nu au obtinut premii de excelenta in domeniu -
Cuptor cu banda LINCOLN, profesional, countertop impinger, cu banda extinsa, electric, inox, 140*80*46 cm2512EDimensiuni (cm): 140*80*46Putere instalata: 6 kWTensiune alimentare: 230V / 50HzStructura: otel inox
Diametru pizza: 30 cm
Gramaj covrigi: 75-80 gr.Dimensiuni camera de coacere (cm): 50 cmLatime banda (cm): 40,6Lungime banda (cm): 127Viteza benzii: 1 min. ... 15 min. / cicluTemperatura de lucru: 93 ... 288 grade CelsiusCuptorul electric Lincoln Countertop Impinger (CTI) ofera capacitatea unui cuptor de anvergura oriunde ai nevoie de el. Suficient de mic, incat sa incapa in majoritatea spatiilor comerciale de tejghea, dar destul de mare incat sa poate inlocui un cuptor cu convectie la jumatate din dimensiuni sau pana la cinci cuptoare cu microunde. CTI de la Lincoln utilizeaza o banda rulanta de 406 mm si o camera de coacere de 508 mm si pot fi suprapuse.Noi comenzi:Comenzi noi actualizate, banda rulanta cu directie reversibila, viteza si temperatura sunt acum controlate doar prin apasarea unui buton. Noi comenzi au de asemenea un meniu pre-setat de patru butoane cu afisarea digitala a timpului si temperaturii.Facute sa reziste: Exteriorul este fabricat din inox finisatSistemul de distribuire al aerului consta intr-un ventilator de tip axial alimentat la curent alternativ de un motor de 1/10 hp. Aerul incalzit este distribuit fortat printr-un sistem de directionare a fluxului de aer prin panouri (patru), localizat in camera de coacere, cu doua panouri deasupra benzii rulante si doua dedesubt.Personalizabil:Sistemul de directionarea a aerului de sus si jos permite setarea caldurii si controlarea ei in functie de zona.Versatil:Caldura/coacerea uniforma a produselor alimentare permite o marja larga de toleranta pentru coacere rapida la multiple temperaturi setate.Coacere eficienta a produselor:Incalzirea, gatirea, coacerea si rumenirea produselor se realizeaza cu pana la patru ori mai repede fata de cuptoarele conventionale, in functie de produs.Sigur si de incredere:Siguranta mecanismului rulant este un avantaj evident fata cuptoarele standard, in masura in care elimina necesitatea de a fi constant supravegheat.
Capacitatea de productie a cuptorului variaza in functie de grosimea produselor si de gramajul ingredientelor folosite.Nu necesita hota in cele mai multe dintre cazuri.Cuptor profesional pentru horeca -
Cuptor cu banda XLT 1832, profesional, pentru covrigi si pizza, electric, inox, 178*121*108 cm1832-1ECapacitate: 60 pizza/h sau 900 covrigi/hDiametru pizza (cm): 30Dimensiuni (cm): 178*121*108Putere instalata: 16 kWTensiune alimentare: 380V/50HzStructura: otel inox 304 (interior si exterior)Lungime camera de coacere (cm): 81Latime banda (cm): 46Lungime banda (cm): 171Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./cicluTemperatura de lucru: 150 ... 310 grade CelsiusCuptorul 1832 este conceput pentru spatii mici sau locatii cu dimensiuni limitate.Recomandam acest tip de cuptor pentru covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioaraBanda de coacere cu sens reversibilPrograme presetabile, max 12Senzor optic UV de detectare a flacariiFereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizarePanouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culoriAprinzator cu un design nouConstruit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timpPanou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legaturaDesign cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscareTava de colectare perforataMicroprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optimaProcesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produsTehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuitCuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altulGreutate echipament: 276 kgSuport cu roti inclus in pretPentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!Cuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor cu banda XLT 2440, profesional, pentru covrigi si pizza, electric, inox, 198*138*108 cm2440-1ECapacitate: 100 pizza/h sau 1500 covrigi/hDiametru pizza (cm): 30Dimensiuni (cm): 198*138*108Putere instalata: 27 kWTensiune alimentare: 380V/50HzStructura: otel inox 304 (interior si exterior)Lungime camera de coacere (cm): 102Latime banda (cm): 61Lungime banda (cm): 191Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./cicluTemperatura de lucru: 150 ... 310 grade CelsiusCuptorul 2440 este conceput pentru spatii mici sau locatii cu dimensiuni limitate.Recomandam acest tip de cuptor pentru covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioaraBanda de coacere cu sens reversibilPrograme presetabile, max 12Senzor optic UV de detectare a flacariiFereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizarePanouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culoriAprinzator cu un design nouConstruit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timpPanou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legaturaDesign cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscareTava de colectare perforataMicroprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optimaProcesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produsTehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuitCuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altulGreutate echipament: 329 kgSuport cu roti inclus in pretPentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!Cuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor cu banda XLT 2440, profesional, pentru covrigi si pizza, pe gaz, inox, 198*138*108 cm2440-1GCapacitate: 100 pizza/h sau 1500 covrigi/hDiametru pizza (cm): 30Dimensiuni (cm): 198*138*108Putere calorica: 21 kWSursa de alimentare: gazSursa alimentare componente electrice: 220V/50HzStructura: otel inox 304 (interior si exterior)Lungime camera de coacere (cm): 102Latime banda (cm): 61Lungime banda (cm): 191Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./cicluTemperatura de lucru: 150 ... 310 grade CelsiusCuptorul 2440 este conceput pentru spatii mici sau locatii cu dimensiuni limitate.Recomandam acest tip de cuptor pentru covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioaraBanda de coacere cu sens reversibilPrograme presetabile, max 12Senzor optic UV de detectare a flacariiFereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizarePanouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culoriAprinzator cu un design nouConstruit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timpPanou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legaturaDesign cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscareTava de colectare perforataMicroprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optimaProcesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produsTehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuitCuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altulGreutate echipament: 329 kgSuport cu roti inclus in pretPentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!Cuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor cu banda XLT 3240, profesional, pentru covrigi si pizza, pe gaz, inox, 198*158*108 cm3240-1GCapacitate: 133 pizza/h sau 2000 covrigi/hDiametru pizza (cm): 30Dimensiuni (cm): 198*158*108Putere calorica: 26 kWSursa de alimentare: gazSursa alimentare componente electrice: 220V/50HzStructura: otel inox 304 (interior si exterior)Lungime camera de coacere (cm): 102Latime banda (cm): 81Lungime banda (cm): 191Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./cicluTemperatura de lucru: 150 ... 310 grade CelsiusProdusul 3240 de la XLT este considerat un cuptor de capacitate medie, recomandat pentru pizzerii cu volum mediu de productie, covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioara. Acest model este perfect pentru a inlocui cuptoarele de generate anterioara sau cuptoarele vechi cu bandaBanda de coacere cu sens reversibilPrograme presetabile, max 12Senzor optic UV de detectare a flacariiFereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizarePanouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culoriAprinzator cu un design nouConstruit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timpPanou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legaturaDesign cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscareTava de colectare perforataMicroprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optimaProcesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produsTehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuitCuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altulGreutate echipament: 342 kgSuport cu roti inclus in pretPentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!Cuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor cu banda XLT 3240, profesional, pentru covrigi si pizza, electric, inox, 198*158*108 cm3240-1ECapacitate: 133 pizza/h sau 2000 covrigi/hDiametru pizza (cm): 30Dimensiuni (cm): 198*158*108Putere instalata: 27 kWTensiune alimentare: 380V/50HzStructura: otel inox 304 (interior si exterior)Lungime camera de coacere (cm): 102Latime banda (cm): 81Lungime banda (cm): 191Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./cicluTemperatura de lucru: 150 ... 310 grade CelsiusProdusul 3240 de la XLT este considerat un cuptor de capacitate medie, recomandat pentru pizzerii cu volum mediu de productie, covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioara.Acest model este perfect pentru a inlocui cuptoarele de generate anterioara sau cuptoarele vechi cu bandaBanda de coacere cu sens reversibilPrograme presetabile, max 12Senzor optic UV de detectare a flacariiFereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizarePanouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culoriAprinzator cu un design nouConstruit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timpPanou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legaturaDesign cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscareTava de colectare perforataMicroprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optimaProcesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produsTehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuitCuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altulGreutate echipament: 342 kgSuport cu roti inclus in pretPentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!Cuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor cu banda XLT 3255, profesional, pentru covrigi si pizza, pe gaz, inox, 236*158*108 cm3255-1GCapacitate: 183 pizza/h sau 2750 covrigi/hDiametru pizza (cm): 30Dimensiuni (cm): 236*158*108Putere calorica: 34 kWSursa de alimentare: gazSursa alimentare componente electrice: 220V/50HzStructura: otel inox 304 (interior si exterior)Lungime camera de coacere (cm): 140Latime banda (cm): 81Lungime banda (cm): 229Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./cicluTemperatura de lucru: 150 ... 310 grade CelsiusProdusul 3255 de la XLT este considerat un cuptor de capacitate medie, recomandat pentru pizzerii cu volum mediu de productie, covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioara. Acest model este perfect pentru a inlocui cuptoarele de generate anterioara sau cuptoarele vechi cu bandaBanda de coacere cu sens reversibilPrograme presetabile, max 12Senzor optic UV de detectare a flacariiFereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizarePanouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culoriAprinzator cu un design nouConstruit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timpPanou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legaturaDesign cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscareTava de colectare perforataMicroprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optimaProcesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produsTehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuitCuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altulGreutate echipament: 401 kgSuport cu roti inclus in pretPentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!Cuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor cu banda XLT 3255, profesional, pentru covrigi si pizza, electric, inox, 236*158*108 cm3255-1ECapacitate: 183 pizza/h sau 2750 covrigi/hDiametru pizza (cm): 30Dimensiuni (cm): 236*158*108Putere instalata: 32 kWTensiune alimentare: 380V/50HzStructura: otel inox 304 (interior si exterior)Lungime camera de coacere (cm): 140Latime banda (cm): 81Lungime banda (cm): 229Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./cicluTemperatura de lucru: 150 ... 310 grade CelsiusProdusul 3255 de la XLT este considerat un cuptor de capacitate medie, recomandat pentru pizzerii cu volum mediu de productie, covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioara.Acest model este perfect pentru a inlocui cuptoarele de generate anterioara sau cuptoarele vechi cu bandaBanda de coacere cu sens reversibilPrograme presetabile, max 12Senzor optic UV de detectare a flacariiFereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizarePanouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culoriAprinzator cu un design nouConstruit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timpPanou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legaturaDesign cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscareTava de colectare perforataMicroprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optimaProcesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produsTehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuitCuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altulGreutate echipament: 401 kgSuport cu roti inclus in pretPentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!Cuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor cu banda XLT 3270, profesional, pentru covrigi si pizza, pe gaz, inox, 281*158*108 cm3270-1-2BGCapacitate: 233 pizza/h sau 3500 covrigi/hDiametru pizza (cm): 30Dimensiuni (cm): 281*158*108Putere calorica: 56 kWSursa de alimentare: gazSursa alimentare componente electrice: 220V/50HzStructura: otel inox 304 (interior si exterior)Lungime camera de coacere (cm): 178Latime banda (cm): 81Lungime banda (cm): 267Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./cicluTemperatura de lucru: 150 ... 310 grade CelsiusCuptorul 3270 este conceput pentru a spatii care livreaza volume mari de pizza. Aici includem pizzerii cu servire, cu livrare, precum si marii retaileri cu bufeturi sau mancare la pachetAceste cuptoare mari se preteaza la copt un volum mare de produse intr-un timp recordBanda de coacere cu sens reversibilPrograme presetabile, max 12Senzor optic UV de detectare a flacariiFereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizarePanouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culoriAprinzator cu un design nouConstruit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timpPanou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legaturaDesign cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscareTava de colectare perforataMicroprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optimaProcesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produsTehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuitCuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altulGreutate echipament: 512 kgSuport cu roti inclus in pretPentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!Cuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor cu banda XLT 3855, profesional, pentru covrigi si pizza, pe gaz, inox, 236*173*108 cm3855-1GCapacitate: 218 pizza/h sau 3270 covrigi/hDiametru pizza (cm): 30Dimensiuni (cm): 236*173*108Putere calorica: 33 kWSursa de alimentare: gazSursa alimentare componente electrice: 220V/50HzStructura: otel inox 304 (interior si exterior)Lungime camera de coacere (cm): 140Latime banda (cm): 97Lungime banda (cm): 229Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./cicluTemperatura de lucru: 150 ... 310 grade CelsiusCuptorul 3855 este conceput pentru a spatii care livreaza volume mari de pizza. Aici includem pizzerii cu servire, cu livrare, precum si marii retaileri cu bufeturi sau mancare la pachetAceste cuptoare mari se preteaza la copt un volum mare de produse intr-un timp recordBanda de coacere cu sens reversibilPrograme presetabile, max 12Senzor optic UV de detectare a flacariiFereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizarePanouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culoriAprinzator cu un design nouConstruit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timpPanou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legaturaDesign cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscareTava de colectare perforataMicroprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optimaProcesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produsTehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuitCuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altulGreutate echipament: 445 kgSuport cu roti inclus in pretPentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!Cuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor cu banda XLT 3855, profesional, pentru covrigi si pizza, electric, inox, 236*173*108 cm3855-1ECapacitate: 218 pizza/h sau 3270 covrigi/hDiametru pizza (cm): 30Dimensiuni (cm): 236*173*108Putere instalata: 32 kWTensiune alimentare: 380V/50HzStructura: otel inox 304 (interior si exterior)Lungime camera de coacere (cm): 140Latime banda (cm): 97Lungime banda (cm): 229Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./cicluTemperatura de lucru: 150 ... 310 grade CelsiusProdusul 3855 de la XLT este considerat un cuptor de capacitate medie, recomandat pentru pizzerii cu volum mediu de productie, covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioara.Acest model este perfect pentru a inlocui cuptoarele de generate anterioara sau cuptoarele vechi cu bandaXLT 3855 este de asemenea cel mai mare cuptor electric cu banda din lumeBanda de coacere cu sens reversibilPrograme presetabile, max 12Senzor optic UV de detectare a flacariiFereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizarePanouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culoriAprinzator cu un design nouConstruit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timpPanou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legaturaDesign cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscareTava de colectare perforataMicroprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optimaProcesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produsTehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuitCuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altulGreutate echipament: 445 kgSuport cu roti inclus in pretPentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!Cuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor cu banda XLT 3870, profesional, pentru covrigi si pizza, pe gaz, inox, 281*173*108 cm3870-1-2BGCapacitate: 277 pizza/h sau 4155 covrigi/hDiametru pizza (cm): 30Dimensiuni (cm): 281*173*108Putere calorica: 58 kWSursa de alimentare: gazSursa alimentare componente electrice: 220V/50HzStructura: otel inox 304 (interior si exterior)Lungime camera de coacere (cm): 178Latime banda (cm): 97Lungime banda (cm): 267Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./cicluTemperatura de lucru: 150 ... 310 grade CelsiusCuptorul 3870-2B de la XLT este conceput pentru operatiuni cu volume mari de pizza.Aici sunt incluse pizzerii cu servire, cu livrare la domiciliu sau cu servire la pachet, precum si marii retaileri cu bufet sau livrare.Aceste cuptoare mari se preteaza pentru coacerea unui volum mare de produse intr-un timp recordBanda de coacere cu sens reversibilPrograme presetabile, max 12Senzor optic UV de detectare a flacariiFereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizarePanouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culoriAprinzator cu un design nouConstruit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timpPanou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legaturaDesign cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscareTava de colectare perforataMicroprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optimaProcesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produsTehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuitCuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altulGreutate echipament: 580 kgSuport cu roti inclus in pretPentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!Cuptor profesional pentru horeca
-
Cuptor profesional cu banda, pentru covrigi si pizza, pe gaz, inox, 171*107*57 cm-23%TPK.50GCuptor profesional pentru horecaCapacitate: 41 pizza / h sau 615 covrigi / hDimensiuni (cm): 171*107*57Putere instalata: 18 kWStructura: otel inoxDiametru pizza: 30 cmGramaj covrigi: 75-80 gr.Latime banda (cm): 53Lungime banda (cm): 136Consum gaz natural: 1,90 m3/hConsum GPL: 1,41 kg/hPanou de control cu touchscreenViteza benzii reglabila in intervalul 1...60 minuteCuptorul este usor de igienizat.Posibilitate de suprapunere de pana la 2 cuptoare pentru economisirea spatiului de lucruGreutate echipament: 141 kgOptional contracost: suport (72*93*65 cm)Cuptorul cu banda transportoare este usor de folosit chiar si de personal nespecializat si este alegerea perfecta pentu coacerea perfecta si uniforma a covrigilor si a pizzei in conditii optime.Productivitatea este cuvantul de ordine care caracterizeaza aceste cuptoare ergonomice care pot fi suprapuse cate 2 pentru o capacitate si mai mare de productie.Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima. Panoul de control cu microprocesor digital si afisaj electronic este intuitiv si va permite controlul total al temperaturii, a timpului de coacere si a vitezei benzii transportoare din inox. Usa frontala cu geam termorezistent va permite supravegherea produselor din interiorul cuptorului.Suportul mobil care poate fi achizitionat contracost confera mobilitatea necesara pentru deplasarea cuptorului in pozitia dorita sau pentru igenizarea acestuia. Curatarea acestor cuptoare este usoara datorita panourilor demontabile de deasupra benzii care permite accesul in interior usor pentru o curatare impecabila.Capacitatea de productie a cuptorului variaza in functie de grosimea produselor si de gramajul ingredientelor folosite.Produs promotionalPret normal 5.766,00 € Special Price 4.439,00 € + TVA
-
Cuptor cu banda LINCOLN, profesional, countertop impinger, cu banda extinsa si fara aerisire, electric, inox, 80*90*46 cmV2512Dimensiuni (cm): 80*90*46Putere instalata: 6 kWTensiune alimentare: 230V / 50HzStructura: otel inoxDiametru pizza: 30 cmGramaj covrigi: 75-80 gr.Dimensiuni camera de coacere (cm): 50 cmLatime banda (cm): 40,6Lungime banda (cm): 127Viteza benzii: 1 min. ... 15 min. / cicluTemperatura de lucru: 93 ... 288 grade CelsiusPanou de control electronicNu este nevoie de ventilatie scumpa, zgomotoasa si sisteme aditionale consumatoare de energieCuptorul electric Lincoln Countertop Impinger (CTI) ofera capacitatea unui cuptor de anvergura oriunde ai nevoie de el. Suficient de mic, incat sa incapa in majoritatea spatiilor comerciale de tejghea, dar destul de mare incat sa poate inlocui un cuptor cu convectie la jumatate din dimensiuni sau pana la cinci cuptoare cu microunde. CTI de la Lincoln utilizeaza o banda rulanta de 406 mm si o camera de coacere de 508 mm si pot fi suprapuse.Noi comenzi:Comenzi noi actualizate, banda rulanta cu directie reversibila, viteza si temperatura sunt acum controlate doar prin apasarea unui buton. Noi comenzi au de asemenea un meniu pre-setat de patru butoane cu afisarea digitala a timpului si temperaturii.Facute sa reziste: Exteriorul este fabricat din inox finisatSistemul de distribuire al aerului consta intr-un ventilator de tip axial alimentat la curent alternativ de un motor de 1/10 hp. Aerul incalzit este distribuit fortat printr-un sistem de directionare a fluxului de aer prin panouri (patru), localizat in camera de coacere, cu doua panouri deasupra benzii rulante si doua dedesubt.Personalizabil:Sistemul de directionarea a aerului de sus si jos permite setarea caldurii si controlarea ei in functie de zona.Versatil:Caldura/coacerea uniforma a produselor alimentare permite o marja larga de toleranta pentru coacere rapida la multiple temperaturi setate.Coacere eficienta a produselor:Incalzirea, gatirea, coacerea si rumenirea produselor se realizeaza cu pana la patru ori mai repede fata de cuptoarele conventionale, in functie de produs.Sigur si de incredere:Siguranta mecanismului rulant este un avantaj evident fata cuptoarele standard, in masura in care elimina necesitatea de a fi constant supravegheat.
Capacitatea de productie a cuptorului variaza in functie de grosimea produselor si de gramajul ingredientelor folosite.Nu necesita hota in cele mai multe dintre cazuri.Cuptor profesional pentru horeca -
Cuptor profesional conveyor electric pentru covrigi/pizzaTPK.50ECuptor profesional pentru horecaCapacitate: 41 pizza / h sau 615 covrigi / hDimensiuni (cm): 171*114*45Putere instalata: 12,5 kWDiametru pizza: 30 cmGramaj covrigi: 75-80 gr.Tensiune alimentare: 380V/50HzStructura: otel inoxLatime banda (cm): 53Lungime banda (cm): 136Panou de control cu touchscreenViteza benzii reglabila in intervalul 1...60 minuteCuptorul este usor de igienizat.Posibilitate de suprapunere a pana la 2 cuptoare pentru economisirea spatiului de lucruGreutate echipament: 141 kgOptional: suport (72*93*65 cm)Produs promotional
-
Cuptor profesional conveyor electric pentru covrigi/pizzaTPK.60ECuptor profesional pentru horecaCapacitate: 49 pizza / h sau 740 covrigi / hDimensiuni (cm): 196*123*45Putere instalata: 13 kWDiametru pizza: 30 cmGramaj covrigi: 75-80 grTensiune alimentare: 380V/50HzStructura: otel inoxLatime banda (cm): 61Lungime banda (cm): 157Panou de control cu touchscreenViteza benzii reglabila in intervalul 1...60 minuteCuptorul este usor de igienizat.Posibilitate de suprapunere a pana la 2 cuptoare pentru economisirea spatiului de lucruGreutate echipament: 192 kgCuptorul cu banda este usor de folosit chiar si de personal nespecializat si este alegerea perfecta pentu coacerea perfecta si uniforma a covrigilor si a pizzei in conditii optime.Productivitatea este cuvantul de ordine care caracterizeaza aceste cuptoare ergonomice care pot fi suprapuse cate 2 pentru o capacitate si mai mare de productie.Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima. Panoul de control cu microprocesor digital si afisaj electronic este intuitiv si va permite controlul total al temperaturii, a timpului de coacere si a vitezei benzii transportoare din inox. Usa frontala cu geam termorezistent va permite supravegherea produselor din interiorul cuptorului.Suportul mobil care poate fi achizitionat contracost confera mobilitatea necesara pentru deplasarea cuptorului in pozitia dorita sau pentru igenizarea acestuia. Curatarea acestor cuptoare este usoara datorita panourilor demontabile de deasupra benzii care permite accesul in interior usor pentru o curatare impecabila.Capacitatea de productie a cuptorului variaza in functie de grosimea produselor si de gramajul ingredientelor folosite.Produs promotional
-
Cuptor cu banda XLT 1832, profesional, pentru covrigi si pizza, pe gaz, inox, 178*121*108 cm1832-1GCapacitate: 60 pizza/h sau 900 covrigi/hDiametru pizza (cm): 30Dimensiuni (cm): 178*121*108Putere instalata: 16 kWSursa de alimentare: gazSursa alimentare componente electrice: 220V/50HzStructura: otel inox 304 (interior si exterior)Lungime camera de coacere (cm): 81Latime banda (cm): 46Lungime banda (cm): 171Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./cicluTemperatura de lucru: 150 ... 310 grade CelsiusCuptorul 1832 este conceput pentru spatii mici sau locatii cu dimensiuni limitate.Recomandam acest tip de cuptor pentru covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioaraBanda de coacere cu sens reversibilPrograme presetabile, max 12Senzor optic UV de detectare a flacariiFereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizarePanouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culoriAprinzator cu un design nouConstruit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timpPanou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legaturaDesign cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscareTava de colectare perforataMicroprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optimaProcesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produsTehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuitCuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altulGreutate echipament: 276 kgSuport cu roti inclus in pretPentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!Cuptor profesional pentru horeca