• Image 0 product
  • Image 1 product
Thumbnail image 0 product
Thumbnail image 1 product

Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie, panou de control mecanic, 10 tavi

Cod produs:
BAKE1000M
Descriere scurta:
Putere instalata: 15.8 kW
Capacitate: 10 tavi 60*40 cm sau 10 tavi 66*46 cm
Distanta intre tavi: 8 cm
Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
Dimensiuni (cm): 99.4*97.3*115.7
Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
Presiune apa: 1,5-2 bari
Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
Timer: 120 min 
Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
Greutate echipament: 162 kg
Provenienta: Italia
Linia Baketek este dedicata obtinerii unor rezultate perfecte domeniului de patiserie sau brutarie, cu un efort minim, costuri si consum de energie reduse si functionalitate maxima.
Cuptorul cu 10 tavi si panou de control mecanic este tot ceea ce aveti nevoie pentru o coacere perfecta a produselor de patiserie.
Dotat cu ventilatie cu sens reversibil de rotatie el asigura o distribuire uniforma a caldurii in camera de coacere.
Injectia directa de abur cu posibilitate de reglare a umiditatii permite formarea unei cruste perfecte la exterior in timp ce interiorul ramane moale.
Sistemul special de iluminare permite urmarirea procesului de coacere , usa din sticla termorezistenta mentine temperatura scazuta in jurul cuptorului.
 
Cuptor profesional pentru horeca
Share:
Cuptor de patiserie Gierre cu convectie dotat cu sisteme flexibile de control a parametrilor pentru a asigura o coacere uniforma a oricarui tip de produs de patiserie si prevazut cu panou de control mecanic. Capacitatea cuptorului cu convectie este de 10 tavi 60*40 cm cu o distanta intre acestea de 8 cm.

Cuptor profesional usor de utilizat
Un cuptor cu utilizare facila, mai putina pierdere de timp pentru intretinere sau curatenie. Acestea sunt caracteristicile castigatoare ale convectomatului de la Gierre.
Cuptor patiserie util cu 1 ventilator cu sens reversibil de rotatie.
Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila.
Convectomatul ofera posibilitatea reglarii temperaturii (maxim 280 grade Celsius), timpului de lucru si timpului de injectie abur.

Curatare facila
Camera de coacere a cuptorului este din inox pentru indepartarea usoara a grasimii si a reziduurilor ramase in urma folosirii. Usa cu sticla termorezistenta si sistem de ventilatie naturala ce asigura izolare termica buna la interior in timp ce geamul exterior ramane rece.

Particularitati si Avantaje Cuptor Profesional:
✓ Capacitate: 10 tavi 60*40 cm
✓ Prevazut cu panou de control mecanic
✓ Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
✓ Posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
✓ Temperatura maxima de lucru 280 grade Celsius
✓ Coacere multifunctionala
PROMO:

Mixer Planetar 7 litri 11 viteze

 

Produse similare
Specificatii produs
Panou de control Mecanic
Producator GIERRE
Tip de alimentare Alimentare electrica
Tip sistem de incalzire Cu convectie si abur
Capacitate 10 tavi
  • Language