• Image 0 product
  • Image 1 product
Thumbnail image 0 product
Thumbnail image 1 product

Cuptor profesional patiserie GIERRE pe gaz cu convectie si abur, panou de control mecanic, 5 tavi

Cod produs:
BAKE520M GAS
Descriere scurta:
Putere instalata: 13.8 kW- 11.600 Kcal
Consum gaz: metan 1.56mc/h 1.088 Kg/h
Capacitate: 5 tavi 60*40 cm sau 5 tavi 66*46 cm
Distanta intre tavi: 8 cm
Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
Dimensiuni (cm): 99.4*97.3*88.4
Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
Presiune apa: 1,5-2 bari
Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
Greutate echipament: 122 kg
Provenienta: Italia
Cuptorul cu convectie Gierre Baketek asigura coacere uniforma si mutifunctionala datorita ventilatiei cu sens reversibil si injectiei de abur. Este recomandat pt a pregati croissante, produse de patiserie , bucatele mici de pizza , prajituri sau paine si produse de panificatie semipreparate. Distanta de 8 cm intre tavi permite si produselor mai inalte sa aiba loc sa creasca si sa se coaca uniform. Structura din inox AISI 304, email si sticla termorezistenta il fac ideal pentru locatii ca pub-uri, patiserii mici, cantine, sandwich sau snack baruri, magazine stradale sau benzinarii. Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur, coacere multifunctionala.
 
Cuptor profesional pentru horeca
Share:
Cuptor de patiserie Gierre cu convectie dotat cu sisteme flexibile de control a parametrilor pentru a asigura o coacere uniforma a oricarui tip de produs de patiserie si prevazut cu panou de control mecanic. Capacitatea cuptorului cu convectie este de 5 tavi 60*40 cm cu o distanta intre acestea de 8 cm.

Cuptor profesional usor de utilizat
Un cuptor cu utilizare facila, mai putina pierdere de timp pentru intretinere sau curatenie. Acestea sunt caracteristicile castigatoare ale convectomatului de la Gierre.
Cuptor patiserie util cu 1 ventilator cu sens reversibil de rotatie.
Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila.
Convectomatul ofera posibilitatea reglarii temperaturii (maxim 270 grade Celsius), timpului de lucru si timpului de injectie abur.

Curatare facila
Camera de coacere a cuptorului este din inox pentru indepartarea usoara a grasimii si a reziduurilor ramase in urma folosirii. Usa cu sticla termorezistenta si sistem de ventilatie naturala ce asigura izolare termica buna la interior in timp ce geamul exterior ramane rece.

Particularitati si Avantaje Cuptor Profesional:
✓ Capacitate: 5 tavi 60*40 cm
✓ Prevazut cu panou de control mecanic
✓ Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
✓ Posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
✓ Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
✓ Coacere multifunctionala


PROMO:

Mixer Planetar 7 litri 11 viteze

 

Produse similare
Specificatii produs
Modul Umidificare
Panou de control Mecanic
Producator GIERRE
Tip de alimentare Alimentare gaz
Tip sistem de incalzire Cu convectie si abur
Capacitate 5 tavi
  • Language