Title image for category name

Cuptoare patiserie

Tip afisare: Grid Lista

Afiseaza 1-48 din 95 produse

pe pagina
Descrescator
  1. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 4 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 4 tavi
    MEGABAKERY440D
    Putere instalata: 6.3 kW
    Capacitate: 4 tavi 60*40 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 93.6*86.9*64.6
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Optional tensiune alimentare: 380 V/50 Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 2 ventilatoare cu 3 viteze adjustabile
    Timer: 9h 59min
    Prevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Poate memora pana la 60 retete cu pana la 5 faze de gatire fiecare Functia Passo-a-Passo permite setarea facila a parametrilor doriti. Parameters.
    Gama de cuptoare Mega Bakery este caracterizata de cuptoare de calitate la pret corect , solide, dotate cu sisteme flexibile de control a parametrilor pt a asigura o coacere uniforma in orice tava de produse. Camera de coacere din inox, cu colturi rotunjite pt a a asigura o curatare facila Usa cu sticla termorezistenta Sistem de ventilatie natural ce asigura izolare termica buna la interior in timp ce geamul exterior ramane rece Umiditate setata automat in functie de procesul de gatire pt a obtine rumenire perfecta si produse crocante.
    Greutate echipament: 72 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  2. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 6 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 6 tavi
    MEGABAKERY640D
    Putere instalata: 9.3 kW
    Capacitate: 6 tavi 60*40 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 93.6*91.1*77
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 2 ventilatoare cu 3 viteze reglabile
    Timer: 9h 59 min
    Prevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Poate memora pana la 60 retete cu pana la 5 faze de gatire fiecare Functia Passo-a-Passo permite setarea facila a parametrilor doriti.
    Gama de cuptoare Mega Bakery este caracterizata de cuptoare de calitate la pret corect , solide, dotate cu sisteme flexibile de control a parametrilor pt a asigura o coacere uniforma in orice tava de produse. Camera de coacere din inox, cu colturi rotunjite pt a a asigura o curatare facila Usa cu sticla termorezistenta Sistem de ventilatie natural ce asigura izolare termica buna la interior in timp ce geamul exterior ramane rece Umiditate setata automat in functie de procesul de gatire pt a obtine rumenire perfecta si produse crocante.
    Greutate echipament: 80 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  3. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 tavi
    -23%
    MEGABAKERY1040M
    Putere instalata: 14 kW
    Capacitate: 10 tavi 60*40 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 93.6*91.1*107
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu 3 ventilatoare, cu sens reversibil de rotatie
    Timer: 120 min
    Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Gama de cuptoare Mega Bakery este caracterizata de cuptoare de calitate la pret corect , solide, dotate cu sisteme flexibile de control a parametrilor pt a asigura o coacere uniforma in orice tava de produse. Camera de coacere din inox, cu colturi rotunjite pt a a asigura o curatare facila Usa cu sticla termorezistenta Sistem de ventilatie natural ce asigura izolare termica buna la interior in timp ce geamul exeterior ramane rece Umiditate setata automat in functie de procesul de gatire pt a obtine rumenire perfecta si produse crocante.
    Greutate echipament: 95 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Pret normal 3.905,00 € Special Price 3.009,00 € + TVA
    Favorite Compara
  4. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control mecanic, 4 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control mecanic, 4 tavi
    MEGABAKERY440M
    Putere instalata: 6.3 kW
    Capacitate: 4 tavi 60*40 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 93.6*86.9*64.6
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Optional la cerere tensiune alimentare: 220 V/50 Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 2 ventilatoare
    Timer: 120 min
    Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Gama de cuptoare Mega Bakery este caracterizata de cuptoare de calitate la pret corect , solide, dotate cu sisteme flexibile de control a parametrilor pt a asigura o coacere uniforma in orice tava de produse. Camera de coacere din inox, cu colturi rotunjite pt a a asigura o curatare facila Usa cu sticla termorezistenta
    Sistem de ventilatie natural ce asigura izolare termica buna la interior in timp ce geamul exeterior ramane rece
    Umiditate setata automat in functie de procesul de gatire pt a obtine rumenire perfecta si produse crocante.
    Greutate echipament: 72 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  5. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control mecanic, 6 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control mecanic, 6 tavi
    -23%
    MEGABAKERY640M
    Putere instalata: 9.3 kW
    Capacitate: 6 tavi 60*40 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 93.6*91.1*77
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 2 ventilatoare
    Timer 120 min
    Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Gama de cuptoare Mega Bakery este caracterizata de cuptoare de calitate la pret corect , solide, dotate cu sisteme flexibile de control a parametrilor pt a asigura o coacere uniforma in orice tava de produse.
    Camera de coacere din inox, cu colturi rotunjite pt a a asigura o curatare facila
    Usa cu sticla termorezistenta
    Sistem de ventilatie natural ce asigura izolare termica buna la interior in timp ce geamul exeterior ramane rece
    Umiditate setata automat in functie de procesul de gatire pt a obtine rumenire perfecta si produse crocante.
    Greutate echipament: 80 kg
    Produs promotional
    Cuptor profesional pentru horeca
    Pret normal 2.790,00 € Special Price 2.149,00 € + TVA
    Favorite Compara
  6. Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 4 tavi si panou de control mecanic
    Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 4 tavi si panou de control mecanic
    -23%
    RX604H
    Putere instalata: 5.700 W trifazic
    Capacitate: 4 tavi 60*40 / 4 cuve GN 1/1
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm):76*80*54
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: la alegere 220V / 50Hz sau 380V / 50Hz (a se specifica la comanda)
    Alarma de incheiere a ciclului
    Comutator de siguranta pentru usa
    Lumina interior cu halogen
    Termostat de siguranta
    Sens reversibil
    Umidificator inclus
    Temporizator 0 - 60 min. + functie continua
    Dotat cu: 4 grilaje interioare
    Deschidere usa pe verticala de sus in jos
    Greutate echipament: 52 kg
    Produs promotional
    Cuptor profesional pentru horeca
    Pret normal 1.370,00 € Special Price 1.054,00 € + TVA
    Favorite Compara
  7. Cuptor profesional FM, inox, 1 vatra, pentru pizza si patiserie, panou de control digital, 80*90*38 cm
    Cuptor profesional FM, inox, 1 vatra, pentru pizza si patiserie, panou de control digital, 80*90*38 cm
    STB710580
    Putere instalata: 5.400 W trifazic
    Capacitate: 1 vatra 
    Suprafata de coacere (cm): 67*52
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 80*90*38
    Temperatura maxima de lucru 350 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control digital
    Reglare independenta sus si jos a temperaturii in camera de coacere 
    Control abur ajustabil
    Prevazut cu mod de economisire a energiei
    Umiditate reglabila
    Program de pornire automata
    Retete preconfigurate
    Pana la  6 etape de coacere
    Optional umidificator
    Greutate echipament:100 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  8. Cuptor profesional brutarie electric - 8 tavi 50*70
    Cuptor profesional brutarie electric - 8 tavi 50*70
    MINICOMBO3
    Capacitate: 8 tavi
    Dimensiuni tavi (cm): 50*70
    Dimensiuni (cm): 107*120*109
    Suprafata coacere: 2,8 mp
    Distanta intre tavi (cm): 8.3
    Putere instalata: 12 kW
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Sistemul de coacere rotativ conduce la o preparare uniforma si la scaderea timpului de lucru
    Panoul de control poate fi comandat standard electromecanic si optional poate fi comandat cu ecran LCD
    Hota motorizata
    Melc de extractie abur din otel inoxidabil
    Baza din otel inoxidabil
    Usa cu geam dublu
    Camera de gatit, fata si usa din otel inoxidabil
    Incalzitoare blindate de inalta performanta
    Umidificator nou; imbunatatit, usor de accesat si complet detasabil
    Supapa manuala pentru evacuarea excesului de abur
    Greutate echipament: 335 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
     
    Favorite Compara
  9. Cuptor profesional brutarie electric cu dospitor - 10 tavi 40*60
    Cuptor profesional brutarie electric cu dospitor - 10 tavi 40*60
    MINICOMBO4
    Capacitate: 10 tavi
    Dimensiuni tavi (cm): 40*60
    Distanta intre tavi (cm): 8.3
    Dimensiuni (cm): 92*104*215
    Suprafata coacere: 2.4 mp
    Putere instalata: 12.5 kW
    Putere cuptor: 12 kW
    Putere dospitor: 0.5 kW
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Sistemul de coacere rotativ conduce la o preparare uniforma si la scaderea timpului de lucru
    Panoul de control standard: electromecanic. Se poate comanda optional cu control LCD
    Prevazut cu dospitor cu umidificare in partea inferioara
    Capacitate dospitor: 16 tavi
    Greutate echipament: 395 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
     
    Favorite Compara
  10. Cuptor profesional brutarie electric cu dospitor - 10 tavi 50*70
    Cuptor profesional brutarie electric cu dospitor - 10 tavi 50*70
    MINICOMBO5
    Capacitate: 10 tavi
    Dimensiuni tavi (cm): 50*70
    Distanta intre tavi (cm): 8.3
    Dimensiuni (cm): 107*120*215
    Suprafata coacere: 3.5 mp
    Putere instalata: 12.5 kW
    Putere cuptor: 12 kW
    Putere dospitor: 0.5 kW
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Sistemul de coacere rotativ conduce la o preparare uniforma si la scaderea timpului de lucru
    Panoul de control poate fi comandat standard electromecanic si optional poate fi comandat cu touch screen sau LCD
    Prevazut cu dospitor cu umidificare in partea inferioara
    Structura din otel inoxidabil
    Alimentare electrica
    Functionare independenta de cuptor
    Termoregulator digital
    Capacitate dospitor: 16 tavi
    Greutate echipament: 455 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
     
    Favorite Compara
  11. Cuptor profesional brutarie electric cu dospitor - 8 tavi 40*60
    Cuptor profesional brutarie electric cu dospitor - 8 tavi 40*60
    MINICOMBO6
    Capacitate: 8 tavi
    Dimensiuni tavi (cm): 40*60
    Distanta intre tavi (cm): 8.3
    Dimensiuni (cm): 92*104*198
    Suprafata coacere: 1,9 mp
    Putere instalata: 12.5 kW
    Putere cuptor: 12 kW
    Putere dospitor: 0.5 kW
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Sistemul de coacere rotativ conduce la o preparare uniforma si la scaderea timpului de lucru
    Panoul de control standard: electromecanic. Se poate comanda optional cu control LCD
    Prevazut cu dospitor cu umidificare in partea inferioara
    Capacitate dospitor: 16 tavi
    Greutate echipament: 375 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
     
    Favorite Compara
  12. Cuptor profesional brutarie electric cu dospitor - 8 tavi 50*70
    Cuptor profesional brutarie electric cu dospitor - 8 tavi 50*70
    MINICOMBO7
    Capacitate: 8 tavi
    Dimensiuni tavi (cm): 50*70
    Distanta intre tavi (cm): 8.3
    Dimensiuni (cm): 107*120*198
    Suprafata coacere: 2,8 mp
    Putere instalata: 12.5 kW
    Putere cuptor: 12 kW
    Putere dospitor: 0.5 kW
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Sistemul de coacere rotativ conduce la o preparare uniforma si la scaderea timpului de lucru
    Panoul de control poate fi comandat standard electromecanic si optional poate fi comandat cu touch screen sau LCD
    Prevazut cu dospitor cu umidificare in partea inferioara
    Structura din otel inoxidabil
    Alimentare electrica
    Functionare independenta de cuptor
    Termoregulator digital
    Capacitate dospitor: 16 tavi
    Greutate echipament: 440 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  13. Cuptor profesional brutarie rotativ pe gaz - 15/18 tavi 40*60
    Cuptor profesional brutarie rotativ pe gaz - 15/18 tavi 40*60
    MINIROTORFAN2
    Capacitate: 15/18 tavi - dispuse pe carucior
    Dimensiuni tavi (cm): 40*60
    Dimensiuni (cm): 98*150*202
    Inaltime camera (cm): 250
    Suprafata coacere: 3,6 mp
    Putere calorica: 29000 kcal
    Sursa alimentare: gaz natural, GPL sau combustibil lichid
    Cuptor fara arzator inclus. Selectati din zona de optionale tipul de arzator dorit: Gaz Natural, GPL sau Diesel.
    Putere electrica: 1 kW
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Cuptoarele rotative sunt ideale in orice brutarie sau patiserie. Camera de coacere este realizata din otel-inox AISI 304. Schimbatorul de caldura transfera caldura obtinuta in camera de combustie intr-un mod eficient cu un consum redus de energie asigurand o coacere uniforma. Noul concept de generator de abur garanteaza injectarea de aburdin abundenta in orice parte a caruciorului de coacere. Caruciorul poate fi prevazut cu 3 sisteme de prindere: platforma rotativa, garlig superior sau sistem automat de ridicare
    Panoul de control poate fi comandat standard electromecanic sau optional panou control LCD sau panou touchscreen
    Greutate echipament: 650 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
     
    Favorite Compara
  14. Camera de coacere - 3 tavi 46*66
    Camera de coacere - 3 tavi 46*66
    MODULAR3T46*66
    Capacitate: 3 tavi 46*66 cm
    Dimensiuni (cm): 180*113*32 (poate fi comandata si cu inaltimea de 37 cm)
    Dimensiuni interioare camera coacere (cm): 142*68*18
    Suprafata coacere: 1 mp
    Putere instalata: 7.9 kW
    Greutate: 170 kg
    Prevazuta cu panou de comanda electronic cu afisaj digital
    Camerele de coacere sunt prevazute cu suprafata de lucru din material refractar (samota) care permit o coacere uniforma
    Temperatura maxima de lucru este de 350 grade Celsius si este reglabila termostatat atat pentru partea superioara a camerei de coacere cat si pentru partea inferioara a acesteia
    Panoul de control electronic ofera pe langa sistemul de reglare a temperaturi de lucru si posibilitatea de a regla timpul de lucru, sistem de economisire a energiei, sistem sonor de anuntare a terminarii timpului de lucru programat sau a ciclului de lucru, termostat dublu si sonda de temperatura dubla, programarea ciclurilor de lucru astfel incat utilizarea cuptoarelor sa fie simpla si eficienta
    Usile camerelor de coacere sunt realizate din otel-inox si sunt prevazute cu sistem de contrabalansare; pot fi usor demontate pentru igienizare
     
    Favorite Compara
  15. Cuptor profesional brutarie ciclotermic cu tuburi anulare si 4 vetre 5,6 mp
    Cuptor profesional brutarie ciclotermic cu tuburi anulare si 4 vetre 5,6 mp
    SCT1-4C/5-6
    Numar camere/vetre: 4
    Dimensiuni (cm): 137*298*215
    Suprafata camera coacere (cm): 70*200
    Inaltime camera coacere (cm): 18
    Suprafata coacere: 5.6 mp
    Sursa alimentare: gaz (optional - motorina) si electricitate
    Cuptor fara arzator inclus. Selectati din zona de optionale tipul de arzator dorit: Gaz Natural, GPL sau Diesel.
    Putere termica: 40000 kcal
    Putere electrica: 1,5 kW
    Greutate: 1950 kg
    Panou frontal din otel-inox, restul structurii fiind realizata din tabla galvanizata
    Usile camerelor de coacere sunt realizate din sticla securizata termorezistenta, iar usile au un sistem nou de deschidere
    Camerele de coacere sunt prevazute cu suprafata de lucru din material refractar (samota) care permit o coacere uniforma
    Umidificator nou dimensionat pentru asigurarea abundentei de abur din camera de coacere
    Hota extractiva
    Supapa manuala pentru evacuarea excesului de abur
    Temperatura de lucru este reglabila termostatat
    Cuptor profesional pentru horeca

     
    Favorite Compara
  16. Cuptor profesional, inox, electric, 1 vatra, 124*123*55 cm
    Cuptor profesional, inox, electric, 1 vatra, 124*123*55 cm
    CP1VPB
    Putere instalata: 8,25 kW
    Dimensiuni exterioare (cm): 124*123*55
    Dimensiuni interioare (cm): 92*92*22
    Se poate suprapune pana la 3 vetre
    Structura: otel-inox, metal vopsit in camp electrostatic si sticla termorezistenta
    Tensiune alimentare: 380V/50Hz
    Prevazut cu sistem de reglare a temperaturii de lucru in intervalul +50...+500 grade Celsius atat in partea superioara cat si in partea inferioara a camerei de coacere
    Suprafata de coacere din material refractant (samota), camera de coacere prevazuta cu iluminare interioara, usa cu geam dublu termorezistent, panou de control electromecanic
    Optional: hota, suport metalic cu polita inferioara sau dospitor electric
    Greutate echipament: 150 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  17. Cuptor profesional brutarie electric cu 3 vetre 4,2 mp
    Cuptor profesional brutarie electric cu 3 vetre 4,2 mp
    30720
    Numar camere/vetre: 3
    Dimensiuni (cm): 137*298*215
    Suprafata camera coacere (cm): 70*200
    Inaltime camera coacere (cm): 18
    Suprafata coacere: 4.2 mp
    Putere instalata: 33 kW
    Greutate: 1510 kg
    Camere de coacere independente
    Comutator programabil si economizor
    Panou frontal din otel-inox, restul structurii fiind realizata din tabla galvanizata
    Prevazut cu panou de comanda electronic cu afisaj digital si generator de abur pentru asigurarea abundentei de abur din camera de coacere
    Hota motorizata de aspirare a aburului
    Supapa manuala pentru evacuarea excesului de abur
    Camerele de coacere sunt prevazute cu suprafata de lucru din material refractar (samota) care permit o coacere uniforma
    Temperatura de lucru este reglabila termostatat atat pentru partea superioara a camerei de coacere cat si pentru partea inferioara a acesteia
    Usile camerelor de coacere sunt realizate din otel-inox si sticla termorezistenta
    Cuptor profesional pentru horeca

     

    Favorite Compara
  18. Cuptor profesional brutarie electric cu suport - 10 tavi 50*70
    Cuptor profesional brutarie electric cu suport - 10 tavi 50*70
    MINICOMBO13
    Capacitate: 10 tavi
    Dimensiuni tavi (cm): 50*70
    Distanta intre tavi (cm): 8.3
    Dimensiuni (cm): 107*120*215
    Suprafata coacere: 3,5 mp
    Putere instalata: 12 kW
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Sistemul de coacere rotativ conduce la o preparare uniforma si la scaderea timpului de lucru
    Panoul de control standard: electromecanic
    Suportul pentru cuptor este prevazut cu sisteme de sustinere ptr 12 tavi
    Greutate echipament: 430 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
     
    Favorite Compara
  19. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control digital, 3 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control digital, 3 tavi
    MIDIDIGITALE
    Putere instalata: 3.2 kW
    Capacitate: 3 tavi 60*40 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 86*78.2*55.5
    Temperatura maxima de lucru 290 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 1 ventilator
    Prevazut cu panou de control digital cu 10 programe, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Greutate echipament: 59 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  20. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control digital, 4 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control digital, 4 tavi
    BRIOXDIGIT
    Putere instalata: 2.7 kW
    Capacitate: 4 tavi 43.2*34.3 cm
    Distanta intre tavi: 7 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 59*57.6*59.2
    Temperatura maxima de lucru 280 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 1 ventilator
    Prevazut cu panou de control digital, 10 programe, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Greutate echipament: 36 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  21. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control digital, 4 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control digital, 4 tavi
    MAXIDIGIT
    Putere instalata: 6.3 kW
    Capacitate: 4 tavi 60*40 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 86*78.2*63.5
    Temperatura maxima de lucru 280 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Optional tensiune alimentare: 380 V/50 Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 2 ventilatoare
    Prevazut cu panou de control digital cu 10 programe, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Greutate echipament: 68 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  22. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 10 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 10 tavi
    BAKE1000E
    Putere instalata: 15.8 kW
    Capacitate: 10 tavi 60*40 cm sau 10 tavi 66*46 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 99.4*97.3*115.7
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, 2 ventilatoare, 3 viteze
    Timer: 9 h 59 min
    Prevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Greutate echipament: 162 kg
    Provenienta: Italia
    Linia Baketek este dedicata obtinerii unor rezultate perfecte domeniului de patiserie sau brutarie, cu un efort minim, costuri si consum de energie reduse si funtionalitate maxima.
    Cuptorul cu 10 tavi si panou de control electromecanic este tot ceea ce aveti nevoie pentru o coacere perfecta a produselor de patiserie. Dotat cu ventilatie cu sens reversibil de rotatie el asigura o distribuire uniforma a caldurii in camera de coacere. Injectia directa de abur cu posibilitate de reglare a umiditatii permite formarea unei cruste perfecte la exterior in timp ce interiorul ramane moale.
    Sistemul special de iluminare permite urmarirea procesului de coacere , usa din sticla termorezistenta mentine temperatura scazuta in jurul cuptorului.
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  23. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control electronic, 16 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control electronic, 16 tavi
    BAKE1600E
    Putere instalata: 23.7 kW
    Capacitate: 16 tavi 60*40 cm dispuse pe carucior, caruciorul nu este inclus in pret
    Distanta intre tavi: 8.8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 92*136.7*184.2
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, 3 ventilatoare, 3 viteze
    Hota motorizata cu extractie inclusa
    Timer: 9 h 59 min
    Prevazut cu panou de control electronic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Greutate echipament: 337 kg
    Provenienta: Italia
    Linia Baketek este dedicata obtinerii unor rezultate perfecte domeniului de patiserie sau brutarie, cu un efort minim, costuri si consum de energie reduse si funtionalitate maxima.
    Cuptorul cu 16 tavi si panou de control electronic este tot ceea ce aveti nevoie pentru o coacere perfecta a produselor de patiserie. Dotat cu ventilatie cu sens reversibil de rotatie el asigura o distribuire uniforma a caldurii in camera de coacere. Injectia directa de abur cu posibilitate de reglare a umiditatii permite formarea unei cruste perfecte la exterior in timp ce interiorul ramane moale.
    Sistemul special de iluminare permite urmarirea procesului de coacere , usa din sticla termorezistenta mentine temperatura scazuta in jurul cuptorului.
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  24. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 5 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 5 tavi
    BAKE500E
    Putere instalata: 7.9 kW
    Capacitate: 5 tavi 60*40 cm sau 5 tavi 66*46 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 99.4*97.3*75.7
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    1 Ventilator cu sens reversibil de rotatie, 3 viteze
    Timer: 9h 59 min.
    Prevazut cu panou de control electromecanic cu patru butoane rotative cu afisaj digital , posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur.
    Aprindere programata automata-usureaza fluxul de munca prin intermediul functiei de aprindere programata ce suporta pana la cinci programari automate.
     In interiorul camerei de coacere se pot seta diferite niveluri de umiditate pentru a obtine cele mai bune rezultate de gatire.
    Evacuarea aburului in exces se face prin intermediul unei valve tip fluture aflata in partea superioara a cuptorului ce este legata la sistemul de evacuare. Actionarea acestei functii se face prin intermediul unui buton aflat deasupra panoului de control. 
    Peretii camerei de coacere sunt perforati pentru o mai buna circulare a aerului cald in interiorului cuptorului lucru ce duce la rezultate de gatire perfect omogene.
    Aceasta tehnologie patentata de Gierre , protejeaza produsele foarte delicate de fluxurile de aer directe care ar cauza uscarea excesiva a produsului finit.
    Linia Baketek este solutia inovativa de ultima generatie a Gierre creata pentru a satisfice si cei mai exigenti patiseri.
    Dezvoltate pentru a sustine creativitatea in domeniul patiseriei cuptoarele Baketek ofera sisteme de gatire inteligente, cuprinzatoare, create avand in vedere specificul patiseriei Italiene dar si internationale.
    Linia Baketek este destinata laboratoarelor de patiserie sau brutarie pentru coacerea produselor fresh fiind adecvata si pentru locatiile industriale in care se coc produse de panificatie sau cofetarie semipreparate.  
    Greutate echipament: 110 kg
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  25. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control LCD programabil 10 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control LCD programabil 10 tavi
    BAKE1000P
    Putere instalata: 15.8 kW
    Capacitate: 10 tavi 60*40 cm sau 10 tavi 66*46 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 99.4*97.3*115.7
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, 2 ventilatoare, 3 viteze
    Posibilitate de a memora pana la 90 programe de gatire cu pana la 10 faze de gatire fiecare
    Kit USB
    Timer: 9 h 59 min
    Prevazut cu panou de control LCD programabil , posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Linia Baketek este solutia inovativa de ultima generatie a Gierre creata pentru a satisfice si cei mai exigenti patiseri. Dezvoltate pentru a sustine creativitatea in domeniul patiseriei  cuptoarele Baketek ofera sisteme de gatire inteligente, cuprinzatoare, create avand in vedere specificul patiseriei Italiene dar si internationale. Linia Baketek este destinata laboratoarelor de patiserie sau brutarie pt coacerea produselor fresh fiind adecvata si pentru locatiile industriale in care se coc produse de panificatie sau cofetarie semipreparate. 
    Greutate echipament: 162 kg
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  26. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control LCD programabil 5 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control LCD programabil 5 tavi
    BAKE500P
    Putere instalata: 7.9 kW
    Capacitate: 5 tavi 60*40 cm sau 5 tavi 66*46 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 99.4*97.3*75.7
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    1 Ventilator cu sens reversibil de rotatie, 3 viteze
    Timer: 9 h 59 min.
    Prevazut cu panou de control electronic programabil  pana la 90 programa cu 10 faze de gatire,  posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur.
    Aprinderea programata automata-usureaza fluxul de munca prin intermediul functiei de aprindere programata ce suporta pana la cinci programari automate.
    In interiorul camerei de coacere se pot seta diferite niveluri de umiditate pentru a obtine cele mai bune rezultate de gatire.
    Evacuarea aburului in exces se face prin intermediul unei valve tip fluture aflata in partea superioara a cuptorului ce este legata la sistemul de evacuare. Actionarea acestei functii se face prin intermediul unui buton aflat deasupra panoului de control. 
    Peretii camerei de coacere sunt perforati pentru o mai buna circulare a aerului cald in interiorului cuptorului lucru ce duce la rezultate de gatire perfect omogene.
    Aceasta tehnologie patentata de Gierre , protejeaza produsele foarte delicate de fluxurile de aer directe care ar cauza uscarea excesiva a produsului finit.
    Linia Baketek este solutia inovativa de ultima generatie a Gierre creata pentru a satisfice si cei mai exigenti patiseri.
    Dezvoltate pentru a sustine creativitatea in domeniul patiseriei  cuptoarele Baketek ofera sisteme de gatire inteligente, cuprinzatoare, create avand in vedere specificul patiseriei Italiene dar si internationale. Linia Baketek este destinata laboratoarelor de patiserie sau brutarie pt coacerea produselor fresh fiind adecvata si pentru locatiile industriale in care se coc produse de panificatie sau cofetarie semipreparate.  
    Greutate echipament: 110 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  27. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control LCD programabil, 16 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control LCD programabil, 16 tavi
    BAKE1600P
    Putere instalata: 23.7 kW
    Capacitate: 16 tavi 60*40 cm
    Distanta intre tavi: 8.8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 92*136.7*184.2
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, 3 ventilatoare, 3  viteze
    Posibilitate de a memora pana la 90 programe de gatire cu pana la 10 faze de gatire fiecare
    Kit USB
    Hota motorizata cu extractie inclusa
    Timer: 9 h 59 min
    Prevazut cu panou de control electronic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Greutate echipament: 337 kg
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  28. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie, panou de control mecanic, 10 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie, panou de control mecanic, 10 tavi
    BAKE1000M
    Putere instalata: 15.8 kW
    Capacitate: 10 tavi 60*40 cm sau 10 tavi 66*46 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 99.4*97.3*115.7
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Timer: 120 min 
    Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Greutate echipament: 162 kg
    Provenienta: Italia
    Linia Baketek este dedicata obtinerii unor rezultate perfecte domeniului de patiserie sau brutarie, cu un efort minim, costuri si consum de energie reduse si functionalitate maxima.
    Cuptorul cu 10 tavi si panou de control mecanic este tot ceea ce aveti nevoie pentru o coacere perfecta a produselor de patiserie.
    Dotat cu ventilatie cu sens reversibil de rotatie el asigura o distribuire uniforma a caldurii in camera de coacere.
    Injectia directa de abur cu posibilitate de reglare a umiditatii permite formarea unei cruste perfecte la exterior in timp ce interiorul ramane moale.
    Sistemul special de iluminare permite urmarirea procesului de coacere , usa din sticla termorezistenta mentine temperatura scazuta in jurul cuptorului.
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  29. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control mecanic, 16 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control mecanic, 16 tavi
    BAKE1600M
    Putere instalata: 23.7 kW
    Capacitate: 16 tavi 60*40 cm dispuse pe carucior, caruciorul nu este inclus in pret
    Distanta intre tavi: 8.8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 92*136.7*184.2
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, 3 ventilatoare
    Hota motorizata cu extractie inclusa
    Timer: 9 h 59 min
    Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Greutate echipament: 337 kg
    Provenienta: Italia
    Linia Baketek este dedicata obtinerii unor rezultate perfecte domeniului de patiserie sau brutarie, cu un efort minim, costuri si consum de energie reduse si funtionalitate maxima.
    Cuptorul cu 16 tavi si panou de control mecanic este tot ceea ce aveti nevoie pentru o coacere perfecta a produselor de patiserie. Dotat cu ventilatie cu sens reversibil de rotatie el asigura o distribuire uniforma a caldurii in camera de coacere. Injectia directa de abur cu posibilitate de reglare a umiditatii permite formarea unei cruste perfecte la exterior in timp ce interiorul ramane moale.
    Sistemul special de iluminare permite urmarirea procesului de coacere , usa din sticla termorezistenta mentine temperatura scazuta in jurul cuptorului.
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  30. Cuptor profesional patiserie Gierre cu convectie si abur, panou de control mecanic, 5 tavi
    Cuptor profesional patiserie Gierre cu convectie si abur, panou de control mecanic, 5 tavi
    BAKE500M
    Putere instalata: 7.9 kW
    Capacitate: 5 tavi 60*40 cm sau 5 tavi 66*46 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 99.4*97.3*75.7
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    1 Ventilator cu sens reversibil de rotatie
    Timer: 120 min.
    Prevazut cu panou de control mecanic cu patru butoane rotative, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur.
    Aprindere programata automata-usureaza fluxul de munca prin intermediul functiei de aprindere programata ce suporta pana la cinci programari automate.
     In interiorul camerei de coacere se pot seta diferite niveluri de umiditate pentru a obtine cele mai bune rezultate de gatire. Evacuarea aburului in exces se face prin intermediul unei valve tip fluture aflata in partea superioara a cuptorului ce este legata la sistemul de evacuare. Actionarea acestei functii se face prin intermediul unei manete aflate deasupra panoului de control. Revenirea la mediul perfect in camera de coacere se face aproape instantaneu.  
    Peretii camerei de coacere sunt perforati pentru o mai buna circulare a aerului cald in interiorului cuptorului lucru ce duce la rezultate de gatire perfect omogene.
    Aceasta tehnologie patentata de Gierre , protejeaza produsele foarte delicate de fluxurile de aer directe care ar cauza uscarea excesiva a produsului finit.
    Linia Baketek este solutia inovativa de ultima generatie a Gierre creata pentru a satisfice si cei mai exigenti patiseri.
    Dezvoltate pentru a sustine creativitatea in domeniul patiseriei  cuptoarele Baketek ofera sisteme de gatire inteligente, cuprinzatoare, create avand in vedere specificul patiseriei Italiene dar si internationale.
    Linia Baketek este destinata laboratoarelor de patiserie sau brutarie pentru coacerea produselor fresh fiind adecvata si pentru locatiile industriale in care se coc produse de panificatie sau cofetarie semipreparate.  
    Greutate echipament: 110 kg
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  31. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie, panou de control mecanic, 3 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie, panou de control mecanic, 3 tavi
    MIDIFACILE
    Putere instalata: 3.2 kW
    Capacitate: 3 tavi 60*40 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 86*78.2*55.5
    Temperatura maxima de lucru 290 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 1 ventilator
    Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru
    Greutate echipament: 59 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  32. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie, panou de control mecanic, 4 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie, panou de control mecanic, 4 tavi
    BRIOXVERMULTIFUNZIONE
    Putere instalata: 2.8 kW
    Capacitate: 4 tavi 43.2*34.3 cm
    Distanta intre tavi: 7 cm
    Structura: exterior - vopsit in camp electrostatic, interior email si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 59*57.6*59.2
    Temperatura maxima de lucru 280 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 1 ventilator
    Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si coacere multifunctionala
    Greutate echipament: 36 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  33. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie, panou de control mecanic, 4 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie, panou de control mecanic, 4 tavi
    BRIOXVERFACILE
    Putere instalata: 2.5 kW
    Capacitate: 4 tavi 43.2*34.3 cm
    Distanta intre tavi: 7 cm
    Structura: exterior - vopsit in camp electrostatic, interior email si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 59*57.6*59.2
    Temperatura maxima de lucru 280 grade Ceslsius
    Timer: 60 min
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 1 ventilator
    Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru
    Greutate echipament: 36 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  34. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie, panou de control mecanic, 4 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie, panou de control mecanic, 4 tavi
    BRIOXMULTIFUNZIONE
    Putere instalata: 2.8 kW
    Capacitate: 4 tavi 43.2*34.3 cm
    Distanta intre tavi: 7 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 59*57.6*59.2
    Temperatura maxima de lucru 280 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 1 ventilator
    Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru, coacere multifunctionala
    Greutate echipament: 36 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  35. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie, panou de control mecanic, 4 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie, panou de control mecanic, 4 tavi
    BRIOXFACILE
    Putere instalata: 2.5 kW
    Capacitate: 4 tavi 43.2*34.3 cm
    Distanta intre tavi: 7 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 59*57.6*59.2
    Temperatura maxima de lucru 280 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 1 ventilator
    Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru
    Greutate echipament: 36 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  36. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie, panou de control electromecanic, 4 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie, panou de control electromecanic, 4 tavi
    MAXIFACILE
    Putere instalata: 6.3 kW
    Capacitate: 4 tavi 60*40 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 86*78.2*63.5
    Temperatura maxima de lucru 280 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Optional tensiune alimentare: 380 V/50 Hz
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 2 ventilatoare
    Prevazut cu panou de control electromecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru
    Greutate echipament: 68 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  37. Cuptor profesional patiserie GIERRE pe gaz cu convectie si abur, afisaj digital, 10 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE pe gaz cu convectie si abur, afisaj digital, 10 tavi
    BAKE1020E GAS
    Putere instalata: 16 kW, 13.700 Kcal
    Consum gas: metan 1.560 m3/h
    Capacitate: 10 tavi 60*40 cm sau 10 tavi 66*46 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 99.4*97.3*115.7
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, 2 ventilatoare, 3 viteze
    Timer: 9 h 59 min
    Prevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Greutate echipament: 172 kg
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  38. Cuptor profesional patiserie GIERRE pe gaz cu convectie si abur, afisaj digital , 5 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE pe gaz cu convectie si abur, afisaj digital , 5 tavi
    BAKE520E GAS
    Putere instalata: 13.8 kW- 11.600 Kcal
    Consum gaz:metan 1.56 mc/h
    Capacitate: 5 tavi 60*40 cm sau 5 tavi 66*46 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 99.4*97.3*75.7
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu 3 viteze reglabile si sens reversibil de rotatie
    Prevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Greutate echipament: 115 kg
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  39. Cuptor profesional patiserie GIERRE pe gaz cu convectie si abur, panou de control LCD programabil 10 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE pe gaz cu convectie si abur, panou de control LCD programabil 10 tavi
    BAKE1020P GAS
    Putere instalata: 16 kW, 13.700 Kcal
    Consum gas: metan 1.560 m3/h GPL: 1.088 Kg/h
    Capacitate: 10 tavi 60*40 cm sau 10 tavi 66*46 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 99.4*97.3*115.7
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Posibilitate de a memora pana la 90 programe de gatire cu pana la 10 faze de gatire fiecare
    Kit USB
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, 2 ventilatoare, 3 viteze
    Timer: 9 h 59 min
    Prevazut cu panou de control electronic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Greutate echipament: 172 kg
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  40. Cuptor profesional patiserie GIERRE pe gaz cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE pe gaz cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 tavi
    BAKE1020M GAS
    Putere instalata: 16 kW, 13.700 Kcal
    Consum gas: metan 1.560 m3/h
    Capacitate: 10 tavi 60*40 cm sau 10 tavi 66*46 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 99.4*97.3*115.7
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 230V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, 2 ventilatoare
    Timer: 120 min
    Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Linia Baketek este solutia inovativa de ultima generatie a Gierre creata pentru a satisfice si cei mai exigenti patiseri. Dezvoltate pentru a sustine creativitatea in domeniul patiseriei  cuptoarele Baketek ofera sisteme de gatire inteligente, cuprinzatoare, create avand in vedere specificul patiseriei Italiene dar si internationale. Linia Baketek este destinata laboratoarelor de patiserie sau brutarie pt coacerea produselor fresh fiind adecvata si pentru locatiile industriale in care se coc produse de panificatie sau cofetarie semipreparate. 
    Greutate echipament: 172 kg
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  41. Cuptor profesional patiserie GIERRE pe gaz cu convectie si abur, panou de control mecanic, 5 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE pe gaz cu convectie si abur, panou de control mecanic, 5 tavi
    BAKE520M GAS
    Putere instalata: 13.8 kW- 11.600 Kcal
    Consum gaz: metan 1.56mc/h 1.088 Kg/h
    Capacitate: 5 tavi 60*40 cm sau 5 tavi 66*46 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 99.4*97.3*88.4
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Greutate echipament: 122 kg
    Provenienta: Italia
    Cuptorul cu convectie Gierre Baketek asigura coacere uniforma si mutifunctionala datorita ventilatiei cu sens reversibil si injectiei de abur. Este recomandat pt a pregati croissante, produse de patiserie , bucatele mici de pizza , prajituri sau paine si produse de panificatie semipreparate. Distanta de 8 cm intre tavi permite si produselor mai inalte sa aiba loc sa creasca si sa se coaca uniform. Structura din inox AISI 304, email si sticla termorezistenta il fac ideal pentru locatii ca pub-uri, patiserii mici, cantine, sandwich sau snack baruri, magazine stradale sau benzinarii. Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur, coacere multifunctionala.
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  42. Cuptor profesional GIRRE pe gaz cu convectie si abur, panou de control LCD programabil ,5 tavi
    Cuptor profesional GIRRE pe gaz cu convectie si abur, panou de control LCD programabil ,5 tavi
    BAKE520P GAS
    Putere instalata: 13.8 kW- 11.600 Kcal
    Consum gaz:metan 1.56 mc/h
    Capacitate: 5 tavi 60*40 cm sau 5 tavi 66*46 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 99.4*97.3*75.7
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Posibilitate de a memora pana la 90 programe de gatire cu pana la 10 faze de gatire fiecare
    Kit USB
    Ventilatie cu 3 viteze reglabile si sens reversibil de rotatie
    Prevazut cu panou de control LCD programabil, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Greutate echipament: 115 kg
    Provenienta: Italia
    Cuptorul cu convectie Gierre Baketek asigura coacere uniforma si mutifunctionala datorita ventilatiei cu sens reversibil si injectiei de abur. Este recomandat pt a pregati croissante, produse de patiserie , bucatele mici de pizza , prajituri sau paine si produse de panificatie semipreparate. Distanta de 8 cm intre tavi permite si produselor mai inalte sa aiba loc sa creasca si sa se coaca uniform. Structura din inox AISI 304, email si sticla termorezistenta il fac ideal pentru locatii ca pub-uri, patiserii mici, cantine, sandwich sau snack baruri, magazine stradale sau benzinarii. Prevazut cu panou de control LCD programabil, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur, coacere multifunctionala.
    Linia Baketek este solutia inovativa de ultima generatie a Gierre creata pentru a satisfice si cei mai exigenti patiseri. Dezvoltate pentru a sustine creativitatea in domeniul patiseriei  cuptoarele Baketek ofera sisteme de gatire inteligente, cuprinzatoare, create avand in vedere specificul patiseriei Italiene dar si internationale. Linia Baketek este destinata laboratoarelor de patiserie sau brutarie pt coacerea produselor fresh fiind adecvata si pentru locatiile industriale in care se coc produse de panificatie sau cofetarie semipreparate.  
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  43. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 10 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 10 tavi
    -23%
    MEGABAKERY1040D
    Putere instalata: 14 kW
    Capacitate: 10 tavi 60*40 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm):93.6*91.1*107
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 3 ventilatoare cu 3 viteze
    Timer: 9 h 59 min
    Prevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Poate memora pana la 60 retete cu pana la 5 faze de gatire fiecare Functia Passo-a-Passo permite setarea facila a parametrilor doriti.
    Gama de cuptoare Mega Bakery este caracterizata de cuptoare de calitate la pret corect , solide, dotate cu sisteme flexibile de control a parametrilor pt a asigura o coacere uniforma in orice tava de produse. Camera de coacere din inox, cu colturi rotunjite pt a a asigura o curatare facila Usa cu sticla termorezistenta Sistem de ventilatie natural ce asigura izolare termica buna la interior in timp ce geamul exterior ramane rece Umiditate setata automat in functie de procesul de gatire pt a obtine rumenire perfecta si produse crocante.
    Greutate echipament: 95 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  44. Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 4 tavi si panou de control mecanic
    Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 4 tavi si panou de control mecanic
    RXL304
    Putere instalata: 3.100 W
    Capacitate: 4 tavi 43*34 / 4 cuve GN 2/3 
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm):59*67*54
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Umidificator inclus
    Termostat de siguranta
    Temporizator 0 - 60 min. + functie continua
    Dotat cu: 4 tavi perforate din aluminiu
    Deschidere usa pe orizontala spre stanga
    Greutate echipament: 35 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  45. Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 4 tavi si panou de control mecanic
    Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 4 tavi si panou de control mecanic
    RXL424
    Putere instalata: 3.100 W
    Capacitate: 4 tavi 48*34 / 4 cuve GN2/3
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm):64*72*54
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Alarma de incheiere a ciclului
    Lumina interioara cu halogen
    Termostat de siguranta
    Umidificator inclus
    Temporizator 0 - 60 min. + functie continua
    Dotat cu: 4 grilaje interioare
    Deschidere usa pe orizontala spre stanga
    Greutate echipament: 40 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  46. Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 4 tavi si panou de control mecanic
    Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 4 tavi si panou de control mecanic
    RXL604PLUS
    Putere instalata: 6.300 W 
    Capacitate: 4 tavi 60*40 / 4 cuve GN 1/1
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm):82*80*56
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: la alegere 220V / 50Hz sau 380V / 50Hz (a se specifica la comanda)
    Alarma de incheiere a ciclului
    Comutator de siguranta pentru usa
    Lumina interior cu halogen
    Umidificator inclus 
    Termostat de siguranta
    Sens reversibil
    Temporizator 0 - 60 min. + functie continua
    Dotat cu: 4 grilaje interioare
    Deschidere usa pe orizontala spre stanga
    Greutate echipament: 55 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  47. Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 4 tavi si panou de control mecanic
    Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 4 tavi si panou de control mecanic
    RX424HG
    Putere instalata: 3.100 W
    Capacitate: 4 tavi 48*34 / 4 cuve GN 2/3
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm):64*72*54
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Alarma de incheiere a ciclului
    Umidificator inclus
    Prevazut cu functie Grill
    Lumina interior cu halogen
    Termostat de siguranta
    Temporizator 0 - 60 min. + functie continua
    Dotat cu: 4 grilaje interioare
    Deschidere usa pe verticala de sus in jos
    Greutate echipament: 41 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  48. Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 4 tavi si panou de control mecanic
    Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 4 tavi si panou de control mecanic
    RX604PLUSHG
    Putere instalata: 6.300 W
    Capacitate: 4 tavi 60*40 / 4 cuve GN 1/1
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm):82*80*56
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: la alegere 220V / 50Hz sau 380V / 50Hz (a se specifica la comanda)
    Alarma de incheiere a ciclului
    Comutator de siguranta pentru usa
    Lumina interior cu halogen
    Umidificator inclus 
    Prevazut cu functie de Grill
    Termostat de siguranta
    Umidificator inclus
    Sens reversibil
    Temporizator 0 - 60 min. + functie continua
    Dotat cu: 4 grilaje interioare
    Deschidere usa pe verticala de sus in jos
    Greutate echipament: 55 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
Tip afisare: Grid Lista

Afiseaza 1-48 din 95 produse

pe pagina
Descrescator
  • Language