Dulap congelator vertical cu 1 usa si o capacitate de 400 litri, potrivit pentru bucatariile profesionale in care trebuie pastrate la congelat multe tipuri de produse si alimente. In bucatariile profesionale mari, acest dulap congelator de gastronomie este un plus imens.
Degivrare automata cu rezistenta - impiedicarea formarii ghetii
Temperatura de lucru a congelatorului este cuprinsa intre -10...-18 grade Celsius, iar formarea ghetii este redusa datorita sistemului de degivrare automata cu rezistenta. Temperatura ambientala maxima recomandata pentru o buna functionare a congelatorului este de +32 grade Celsius. Izolatie ecologica din poliuretan injectat cu densitatea de 35/40 kg/mc si grosime 5cm.
Structura din otel-inox
Datorita structurii realizate din otel-inox AISI 430 SB in exterior si otel-inox AISI 430 2B in interior, congelatorul profesional este foarte usor de curatat si intretinut. Este necesar s folositi doar o carpa umeda si un detergent usor. De asemenea, puteti folosi si apa calduta si sapun pentru curatarea rafturilor. Usile au o garnitura de cauciuc antibacteriana, care trebuie stearsa de fiecare data cand se curata congelatorul. La final, dupa ce ati finalizat curatarea, asigurati-va ca toate partile sunt uscate si sterse cu o carpa moale.
Vizibilitate buna a produselor
Vizibilitate buna datorata iluminarii cu care este prevazut in interior. Acest lucru faciliteaza vizionarea in interior a produselor.
Particularitati si Avantaje Congelator Profesional Gastronomie:
✓ Benzile magnetice garanteaza etansarea si sunt usor de inlocuit
✓ Dezghetare electrica automata
✓ Termostat si termometru digital
✓ Picioarele sunt reglabile in inaltime
✓ Dotare: 3 gratare interioare pentru marfa 48,5*46, prevazut cu 20 suporti