Dulap frigorific vertical pentru patiserie cu 1 usa si capacitate de 700 litri / 20 de tavi 40*60 cm. Este un frigider compact si util pentru toate locatiile care produc si vand produse de patiserie, mici sau mari.
Degivrare automata - impiedicarea formarii ghetii
Temperatura de lucru a frigiderului este cuprinsa intre 0 si +5 grade C, iar formarea ghetii este redusa datorita sistemului de degivrare automata. Agentul frigorific utilizat este R290 si are o izolatie din poliuretan cu grosime de 4,8 cm.
Capacitate si utilitate mare
Frigiderul de patiserie are un volum net de 1,2 m3 si o capacitate de 700 litri / 20 de tavi cu dimensiunea de 40*60 cm. Acesta este prevazut cu panou de control electronic, iluminare interioara si usi reversibile cu auto-inchidere.
Uneori, atunci cand activitatea este una agitata in bucatarii, angajatii dvs. pot uita sa inchida corect usile frigiderului dupa ce au luat produsele necesare, provocand astfel diferente de temperatura. Cu acest frigider va puteti lua aceasta grija de pe cap, deoarece este prevazut cu usi cu inchidere automata.
Structura din otel-inox
Datorita structurii realizate din otel-inox, frigiderul profesional de patiserie este foarte usor de curatat, igienizat si intretinut. Folositi doar o carpa umeda si un detergent usor sau apa calduta si sapun pentru curatarea rafturilor. Usile au o garnitura de cauciuc antibacteriana, care trebuie stearsa de fiecare data cand se curata aparatul. La final, dupa ce ati finalizat curatarea, asigurati-va ca toate partile sunt uscate si sterse cu o carpa moale.
Particularitati si Avantaje Dulap Frigorific Vertical pentru Patiserie:
✓ Degivrare: automata
✓ Capacitate: 700 litri / 20 de tavi 40*60 cm
✓ Iluminare interioara
✓ Sistem de racire monobloc
✓ Picioare din inox, reglabile pe inaltime