Dulap frigorific vertical pentru conservare ciocolata, praline, decoruri, cu umiditate controlata. Ciololata este un produs delicat care are nevoie de conservare adecvata, iar acest sistem de refrigerare este special conceput pentru a pastra ciocolata in conditiile ideale. Are in dotare 4 gratare interioare pentru marfa si 26 de suporti integrati, ceea ce il face sa fie un plus imens in orice locatie de profil, precum restaurante, supermarketuri, cofetarii, ciocolaterii si alte magazine de delicatese.
Dulap frigo ciocolata incapator
Frigider pentru ciocolata prevazut cu 1 usa si o capacitate de 700 litri si dotat cu 4 gratare interioare pentru marfa si 26 de suporti integrati.
Umiditate controlata
Dulapul frigorific vertical este prevazut cu un sistem special de reglare al umiditatii si al temperaturii din interiorul aparatului, astfel incat ciocolata sa fie conservata in parametri optimi. Prezinta panou de control special pentru umiditate si are o umiditate maxima de 60%.
Temperatura de lucru este cuprinsa intre +10 grade Celsius si +18 grade Celsius, iar temperatura ambientala recomandata pentru o buna functionare a aparatului este de +32 grade Celsius & 40% umiditate.
Structura din otel-inox
Datorita structurii realizate din otel-inox, frigiderul profesional este foarte usor de curatat, igienizat si intretinut. Folositi doar o carpa umeda si un detergent usor sau apa calduta si sapun pentru curatarea rafturilor. Usile au o garnitura de cauciuc antibacteriana, care trebuie stearsa de fiecare data cand se curata aparatul. La final, dupa ce ati finalizat curatarea, asigurati-va ca toate partile sunt uscate si sterse cu o carpa moale.
Particularitati si Avantaje Dulap Frigorific Vertical cu Umidificare pentru Ciocolata:
✓ Umiditate maxima: 60%
✓ Sistem special pentru reglarea umiditatii si temperaturii din interior
✓ Picioarele sunt reglabile pe inaltime
✓ Sistem evaporare apa automat (sistem electric)
✓ Dotare: 4 gratare interioare pentru marfa