Cafetiera este un aparat esential in restaurant, cafenea, supermarket, magazine alimentar, bar, bistro unde se apreciaza bautura de cafea proaspat preparata. Disponibila in diverse forme, dimensiuni si tipuri, cafetiera este proiectata pentru a extrage aromele si gusturile bogate ale cafelei macinate, oferind o experienta aromatica si plina de savoare.
Functionare
Procesul de preparare a cafelei cu o cafetiera este simplu si clasic. Cafeaua macinata este adaugata in partea de sus a filtrului, apoi apa fierbinte este turnata peste cafea. Cafeaua este lasata sa stea timp de cateva minute pentru a permite cafelei sa se infuzeze in apa. Dupa aceea, pistonul din partea de sus a cafetierei este coborat pentru a impinge cafeaua incarcata deasupra filtrului, rezultand o cafea proaspat preparata. Echipamentul dispune de capacitate: 12 cani/6 min sau 15 lt/h, umplere manuala cu apa, contine: 2 plite incalzire, 2 pahare de sticla de 1,8 lt pentru decantare, 25 buc. filtre hartie.
Usor de Curatat
Majoritatea componentelor unei cafetiere, cum ar fi recipientul si filtrul, sunt usor de curatat, de obicei, pot fi spalate manual sau in masina de spalat vase. Asigurati-va ca respectati instructiunile producatorului pentru curatarea si intretinerea corespunzatoare a cafetierei.
Particularitati si avantaje cafetiera
✓ Structura: otel inox
✓ Capacitate: 12 cani/6 min sau 15 lt/h
✓ Umplere manuala cu apa
✓ Contine: 2 plite incalzire, 2 pahare de sticla de 1,8 lt pentru decantare, 25 buc. filtre hartie