Dulap congelator snack vertical cu 1 usa si o capacitate de 550 litri, potrivit pentru congelarea snack-urilor si a bauturilor ce necesita congelare. Congelatorul are o temperatura de lucru de -10...-20 grade Celsius.
Degivrare automata cu rezistenta - impiedicarea formarii ghetii
Temperatura de lucru a congelatorului este cuprinsa intre -10...-22 grade Celsius, iar formarea ghetii este redusa datorita sistemului de degivrare automata cu rezistenta. Temperatura ambientala recomandata pentru acest congelator este de +43 grade Celsius & 65% umiditate.
Structura din otel-inox
Datorita structurii realizate din otel-inox AISI 430 SB in exterior si otel-inox AISI 430 2B in interior, congelatorul profesional este foarte usor de curatat si intretinut. Este necesar s folositi doar o carpa umeda si un detergent usor. De asemenea, puteti folosi si apa calduta si sapun pentru curatarea rafturilor. Usile au o garnitura de cauciuc antibacteriana, care trebuie stearsa de fiecare data cand se curata congelatorul. La final, dupa ce ati finalizat curatarea, asigurati-va ca toate partile sunt uscate si sterse cu o carpa moale.
Vizibilitate buna a produselor
Vizibilitate buna datorata iluminarii cu care este prevazut in interior. Acest lucru faciliteaza vizionarea in interior a produselor. Congelatorul este prevazut cu incuietoare.
Particularitati si Avantaje Congelator Profesional Gastronomie:
✓ Benzile magnetice garanteaza etansarea si sunt usor de inlocuit
✓ Degivrare automata cu rezistenta
✓ Termostat si termometru digital
✓ Picioarele sunt reglabile in inaltime
✓ Dotare: 3 gratare interioare pentru marfa si o capacitate de 42 suporti
✓ Sistem evaporare apa automat (sistem gaz cald)