Dulap frigorific vertical pentru patiserie cu 1 usa si capacitate de 700 litri. Este un frigider compact si util pentru toate locatiile care produc si vand produse de patiserie, mici sau mari.
Degivrare automata cu rezistenta - impiedicarea formarii ghetii
Temperatura de lucru a frigiderului este cuprinsa intre -2...+8 grade Celsius, iar formarea ghetii este redusa datorita sistemului de degivrare automata. Agentul frigorific utilizat este R290 si are o izolatie din poliuretan cu grosime de 6 cm.
Capacitate si utilitate mare
Frigiderul de patiserie are o capacitate de 700 litri si este prevazut standard cu 10 nivele suporti, capacitate 10 tavi 40*60 cm distanta intre tavi 8cm. Acesta este prevazut cu termostat si termometru digital, iluminare interioara si sistem de evaporare apa automat.
Structura din otel-inox
Datorita structurii realizate din otel-inox, frigiderul profesional de patiserie este foarte usor de curatat, igienizat si intretinut. Folositi doar o carpa umeda si un detergent usor sau apa calduta si sapun pentru curatarea rafturilor. Usile au o garnitura de cauciuc antibacteriana, care trebuie stearsa de fiecare data cand se curata aparatul. La final, dupa ce ati finalizat curatarea, asigurati-va ca toate partile sunt uscate si sterse cu o carpa moale.
Particularitati si Avantaje Dulap Frigorific Vertical pentru Patiserie:
✓ Degivrare automata cu rezistenta
✓ Echipamentul este prevazut standard cu 10 nivele suporti, capacitate 10 tavi 40*60 cm distanta intre tavi 8cm. Optional se pot monta maxim 20 suporti, capacitate maxima 20 tavi 40*60cm cu distanta intre tavi de 4cm.
✓ Prevazut cu iluminare
✓ Sistem evaporare apa automat
✓ Picioarele sunt reglabile pe inaltime