Aparat de fragezit carne (manual) ce fragezeste carnea fara a rupe fibrele, facand-o suculenta si frageda astfel accelerand procesul de gatire. Folosind acest aparat profesional de fragezire a carnii, puteti realiza taieri uniforme pe intreaga suprafata a carnii. Aceasta metoda asigura servirea unei bucati de carne extrem de suculente si fragede. Dispozitivul ofera o alternativa eficienta la ciocanul de carne traditional, necesitand, in acelasi timp, un efort cu mult redus si este ideal pentru unitatile unde se ambaleaza carne, unde se proceseaza carne, supermarket-uri si hypermarket-uri, etc.
Fragezirea fripturilor, snitelelor, antricoatelor si a altor preparate din carne
Acest aparat manual de fragezit carne este echipat cu doua role cu lungimea de 253 mm. Datorita numarului generos de lame, fiecare parte a carnii beneficiaza de acelasi tratament, sub actiunea unei forte constante. Intinzatorul de carne este usor de dezasamblat si este potrivit pentru diverse tipuri de carne. Mai mult, se afla pe o baza stabila din otel inoxidabil, permitandu-i sa fie plasat in orice incapere si pe aproape orice suprafata. Prin intermediul a 4 picioare din cauciuc antiaderent, tenderul de carne ramane fix in pozitie in timpul utilizarii.
Usor de curatat
Deoarece in bucatarie sunt utilizate ingrediente proaspete, este esential sa curatati aparatul de fragezit carne dupa fiecare utilizare. Structura si rolele sunt usor de demontat in scopul igienizari. Aveti grija sa nu utilizati obiecte ascutite pentru a nu afecta integritatea aparatului. Dupa curatare, asigurati-va ca toate componentele sunt bine uscate inainte de a reasambla echipamentul.
Particularitati si Avantaje aparat manual de fragezit carne:
✓ Latimea rolei de fragezire: 253 mm
✓ Gura de alimentare de 25 cm latime, cea mai buna din clasa sa
✓ Structura si role usor de demontat in scopul igienizari