Framantarea manuala a unor cantitati mari de aluat poate fi o munca dificila si de durata pentru echipa din bucatarie, insa cu ajutorul unui malaxor de aluat profesional cu spiral de 5.5 cm si 3 motoare independente: motor spirala, motor bol si motor hidraulic, lucrul cu aluatul devine o sarcina usoara si aduce si un plus de calitate produsului finit.
Capacitate maxima de aluat 255 kg
Capacitatea cuvei este de 425 lt, iar capacitatea maxima de aluat este de 255 kg. Bolul este prevazut cu carucior pentru manevrare si pana la 100 de programe ce pot fi prestabilite si inregistrate. Este un echipament ideal pentru aluatul pregatit in bucatariile profesionale din restaurante, brutarii, patiserii, covrigarii, pizzerii si cafenele - aluat pizza, aluat prajituri, aluat paine, aluat turte sau aluat cozonac si clatite.
Usor de intretinut si spalat
Malaxorul de aluat profesional usor de curatat si intretinut. O carpa umeda si un detergent delicat sunt suficiente. Dupa curatare, asigurati-va ca uscati totul cu o carpa moale. Melc si cuva din otel inox.
Avantaje si beneficii malaxor aluat profesional:
✓ Melc si cuva din otel inox
✓ Minimul de aluat 5% din capacitatea de 255 kg
✓ Pana la 100 de programe ce pot fi prestabilite si inregistrate
✓ Panou de bord: electro-mecanic
✓ Bolul este prevazut cu carucior pentru manevrare. Dimensiuni bol (cm): diam 95 / h 51,5