Framantarea manuala a unor cantitati mari de aluat poate fi o munca dificila si de durata pentru echipa din bucatarie, insa cu ajutorul unui malaxor de aluat profesional cu cap cu spiral fix si 2 viteze de mixare, lucrul cu aluatul devine o sarcina usoara si aduce si un plus de calitate produsului finit.
Capacitate maxima de aluat 60 kg
Capacitatea cuvei este de 85 lt, iar capacitatea maxima de aluat este de 60 kg si este prevazut cu 2 viteze de mixare si 2 timere pentru programarea timpului de lucru si pentru a asigura repetarea ciclului de lucru impus. Este un echipament ideal pentru aluatul pregatit in bucatariile profesionale din restaurante, brutarii, patiserii, covrigarii, pizzerii si cafenele - aluat pizza, aluat prajituri, aluat paine, aluat turte sau aluat cozonac si clatite.
Echipament pentru aluat sigur de utilizat si stabil
Mixerul de aluat dispune de un grilaj de siguranta care acopera bolul de amestecare. Este dotat cu sistem de siguranta care asigura oprirea imediata la ridicarea capacului de protectie si are transmisie prin curele care aigura o functionare silentioasa. Prevazut cu 4 picioare reglabile ptr repozitionare si fixare.
Usor de curatat si de intretinut
Malaxorul de aluat profesional usor de curatat si intretinu. O carpa umeda si un detergent delicat sunt suficiente. Dupa curatare, asigurati-va ca uscati totul cu o carpa moale.
Avantaje si beneficii malaxor aluat profesional:
✓ Are cap cu spiral fix
✓ 2 viteze de mixare
✓ Echipament stabil - prevazut cu 4 picioare reglabile ptr repozitionare si fixare
✓ Transmisie prin curele care aigura o functionare silentioasa