Masa rece de pizza pentru prepararea aluatului este un echipament care nu poate lipsi din nicio bucatarie profesionala care isi doreste sa obtina rezultate remarcabile. Fie ca vorbim despre restaurante, autoserviri, cantine, fast food-uri sau alte tipuri de unitati de alimentatie publica, daca acestea au in meniul lor pizza si produse de patiserie, vor avea nevoie de un loc special unde sa o prepare. Este o alegere perfecta pentru pastrarea in cele mai bune conditii a ingredientelor feliate, oferind eficienta maxima si siguranta alimentara in activitatea de preparare a mancarurilor. Echipamentul este indispensabil in orice pizzerie, avand o dimensiune de 180*70*86 cm, o capacitate de 417 lt si o putere de 0,26 kW.
Temperatura reglabila
Masa rece dispune de panou de control electronic, termostat si termometru digital, blat de lucru din otel-inox AISI 304 ce aduce o nota de eleganta si igiena, picioare reglabile pe inaltime, 3 gratare GN1/1 interioare pentru marfa, 3 usi, izolatie ecologica din poliuretan injectat cu densitatea de 35/40 kg/mc si grosime 6 cm. Temperatura de lucru al echipamentului este reglabila pentru a fii eficient fiecarui ingredient.
Curatare rapida si usoara
Datorita suprafetei, interior si exterior, din otel-inox AISI 304, curatare este rapida si simpla. Puteti folosi o metoda simpla pentru curatarea echipamentului cu materiale moi si detergent fin atat in interior cat si in exterior. Materialul din care este construit, ofera produsului un plus de igiena si durabilitate.
Particularitati si avantaje masa preparare pizza
✓ Capacitate: 417 lt
✓ Structura, interior si exterior, otel-inox AISI 304
✓ 5 suporti din otel-inox pentru tavi de 60*40 cm
✓ Dotare: 3 gratare GN1/1 interioare pentru marfa
✓ Panou de control electronic
✓ Izolatie ecologica din poliuretan injectat cu densitatea de 35/40 kg/mc si grosime 6 cm
✓ Picioare reglabile pe inaltime
✓ Putere: 0,26 kW
✓ Greutate: 43 kg