-
Robot profesional de banc STAF59 cu extractie automata pentru pasteurizare, maturare, producere inghetata 15 lt/h si creme 5 lt/50 minROBOCREAM-RT51Putere: 1700 WDimensiuni (cm): 43,5*60,5*59,5Structura: otel inoxidabilEficienta productie creme: 1,5 - 5 lt (50 min)Eficienta pasteurizare/maturare: 1,5 - 5 lt (50 min)Productivitate inghetata: 15 lt/hProductivitate inghetata: 12 kg/hProductie per ciclu inghetata: 1,15 / 2,3 kgProductie per ciclu inghetata: 1,5 / 2,6 ltTip racire: aerModel de banc de podeaTensiune alimentare: 220V-50HzPanou de control frontal electronic cu pictograme, multilingv si display electronic de 2,5"Poate produce diferite creme: creme brulee, crema de lamaie, crema mousseline, crema catalana, diplomat, crema de migdale, crema de unt, crema de fructe, crema bavariana, pate a bombe, choux, gem, jeleu, gelatina, glazura de caise, ganache, sos de ciocolata, sos de rosii, bechamel, risotto, mamaligaPana la 60 de programe automate sau personalizateButon de dezghetare a rezervorului pentru repornirea aparatului intr-un timp foarte scurtProgramele de pasteurizare includ incalzirea pana la temperaturile dorite de 85 ° C (pentru pasteurizare inalta) sau 65 ° C (pentru pasteurizare scazuta)Tratare termica a amestecurilor pana la temperatura de 115 ° CPrograme pentru controlul densitatii care va permit sa alegeti consistenta ideala pentru gelatoViteza reglabila a agitatorului si a temperaturii in timpul productiei pentru a obtine textura perfecta produsului dvs.Agitatorul este produs din otel inoxidabilConceput pentru a lucra si in incaperi cu umiditate si cu temperaturi scazuteCovor antiderapant cauciucat pentru cuvaCapacul este conceput din plastic transparent de cea mai buna calitate pentru o inspectie usoara a produsului in timpul ciclurilor si functioneaza ca o bariera igenicaUsor de intretinut si de curatat datorita partilor aparatului usor detasabileCapac dublu pentru introducerea ingredientelor cu agitatorul in miscareUsor de intretinut si de curatat datorita partilor aparatului usor detasabileRaft pentru orice tip de recipient, reglabil pe inaltime si adancimeConsum redus de energie datorita invertorului performant TOSHIBA care optimizeaza puterea motorului electricConsum redus de apa datorita condensatoarelor de cupruDispozitiv de siguranta certificat CE, aparatul opreste functionarea acestuia la deschiderea capaculuiMaterialele care intra in contact cu produsul reduc incarcatura bacteriana a materiilor prime si semifabricatelor proaspete, fara a compromite proprietatile organoleptice si nutritive ale alimentelorPrevazut cu 4 roti pivotanteGreutate: 58 kg
-
Robot profesional STAF59 cu extractie automata pentru pasteurizare, maturare, producere inghetata 15 lt/h si creme 5 lt/50 minROBOCREAM-R51Putere: 1700 WDimensiuni (cm): 43,5*60,5*107Structura: otel inoxidabilEficienta productie creme: 1,5 - 5 lt (50 min)Eficienta pasteurizare/maturare: 1,5 - 5 lt (50 min)Productivitate inghetata: 15 lt/hProductivitate inghetata: 12 kg/hProductie per ciclu inghetata: 1,15 / 2,3 kgProductie per ciclu inghetata: 1,5 / 2,6 ltTip racire: aerModel vertical de podeaTensiune alimentare: 220V-50HzPanou de control frontal electronic cu pictograme, multilingv si display electronic de 2,5"
Poate produce diferite creme: creme brulee, crema de lamaie, crema mousseline, crema catalana, diplomat, crema de migdale, crema de unt, crema de fructe, crema bavariana, pate a bombe, choux, gem, jeleu, gelatina, glazura de caise, ganache, sos de ciocolata, sos de rosii, bechamel, risotto, mamaligaPana la 60 de programe automate sau personalizateButon de dezghetare a rezervorului pentru repornirea aparatului intr-un timp foarte scurtProgramele de pasteurizare includ incalzirea pana la temperaturile dorite de 85 ° C (pentru pasteurizare inalta) sau 65 ° C (pentru pasteurizare scazuta)Tratare termica a amestecurilor pana la temperatura de 115 ° CPrograme pentru controlul densitatii care va permit sa alegeti consistenta ideala pentru gelatoViteza reglabila a agitatorului si a temperaturii in timpul productiei pentru a obtine textura perfecta produsului dvs.Agitatorul este produs din otel inoxidabilConceput pentru a lucra si in incaperi cu umiditate si cu temperaturi scazuteCovor antiderapant cauciucat pentru cuvaCapacul este conceput din plastic transparent de cea mai buna calitate pentru o inspectie usoara a produsului in timpul ciclurilor si functioneaza ca o bariera igenicaUsor de intretinut si de curatat datorita partilor aparatului usor detasabileCapac dublu pentru introducerea ingredientelor cu agitatorul in miscareUsor de intretinut si de curatat datorita partilor aparatului usor detasabileRaft pentru orice tip de recipient, reglabil pe inaltime si adancimeConsum redus de energie datorita invertorului performant TOSHIBA care optimizeaza puterea motorului electricConsum redus de apa datorita condensatoarelor de cupruDispozitiv de siguranta certificat CE, aparatul opreste functionarea acestuia la deschiderea capaculuiMaterialele care intra in contact cu produsul reduc incarcatura bacteriana a materiilor prime si semifabricatelor proaspete, fara a compromite proprietatile organoleptice si nutritive ale alimentelorPrevazut cu 4 roti pivotanteGreutate: 71 kg -
Robot profesional STAF59 cu extractie automata pentru pasteurizare, maturare, producere inghetata 40 lt/h si creme 15 lt/55 minROBOCREAM-R151MEDPutere: 4000 WDimensiuni (cm): 60*85*133,5Structura: otel inoxidabilEficienta productie creme: 3 - 15 lt (55 min)Eficienta pasteurizare/maturare: 3 - 15 lt (55 min)Productivitate inghetata: 40 lt/hProductivitate inghetata: 34 kg/hProductie per ciclu inghetata: 2,3 / 5,75 kgProductie per ciclu inghetata: 2,6 / 7,5 ltTip racire: aer sau apa (a se specifica la comanda)Model vertical de podeaTensiune alimentare: 380V-50HzPanou de control frontal electronic cu pictograme, multilingv si display electronic de 2,5"Poate produce diferite creme: creme brulee, crema de lamaie, crema mousseline, crema catalana, diplomat, crema de migdale, crema de unt, crema de fructe, crema bavariana, pate a bombe, choux, gem, jeleu, gelatina, glazura de caise, ganache, sos de ciocolata, sos de rosii, bechamel, risotto, mamaligaPana la 60 de programe automate sau personalizateButon de dezghetare a rezervorului pentru repornirea aparatului intr-un timp foarte scurtProgramele de pasteurizare includ incalzirea pana la temperaturile dorite de 85 ° C (pentru pasteurizare inalta) sau 65 ° C (pentru pasteurizare scazuta)Tratare termica a amestecurilor pana la temperatura de 115 ° CPrograme pentru controlul densitatii care va permit sa alegeti consistenta ideala pentru gelatoViteza reglabila a agitatorului si a temperaturii in timpul productiei pentru a obtine textura perfecta produsului dvs.Agitatorul este produs din otel inoxidabilConceput pentru a lucra si in incaperi cu umiditate si cu temperaturi scazuteCovor antiderapant cauciucat pentru cuvaCapacul este conceput din plastic transparent de cea mai buna calitate pentru o inspectie usoara a produsului in timpul ciclurilor si functioneaza ca o bariera igenicaUsor de intretinut si de curatat datorita partilor aparatului usor detasabileCapac dublu pentru introducerea ingredientelor cu agitatorul in miscareUsor de intretinut si de curatat datorita partilor aparatului usor detasabileRaft pentru orice tip de recipient, reglabil pe inaltime si adancimeConsum redus de energie datorita invertorului performant TOSHIBA care optimizeaza puterea motorului electricConsum redus de apa datorita condensatoarelor de cupruDispozitiv de siguranta certificat CE, aparatul opreste functionarea acestuia la deschiderea capaculuiMaterialele care intra in contact cu produsul reduc incarcatura bacteriana a materiilor prime si semifabricatelor proaspete, fara a compromite proprietatile organoleptice si nutritive ale alimentelorPrevazut cu 4 roti pivotanteGreutate: 175 kg
-
Robot profesional STAF59 cu extractie automata pentru pasteurizare, maturare, producere inghetata 60 lt/h si creme 15 lt/50 minROBOCREAM-R151MAXPutere: 5800 WDimensiuni (cm): 60*83,6*133,5Structura: otel inoxidabilEficienta productie creme: 3 - 15 lt (50 min)Eficienta pasteurizare/maturare: 3 - 15 lt (50 min)Productivitate inghetata: 60 lt/hProductivitate inghetata: 48 kg/hProductie per ciclu inghetata: 2,3 / 8 kgProductie per ciclu inghetata: 2 / 7 ltTip racire: aer sau apa (a se specifica la comanda)Model vertical de podeaTensiune alimentare: 380V-50HzPanou de control frontal electronic cu pictograme, multilingv si display electronic de 2,5"Poate produce diferite creme: creme brulee, crema de lamaie, crema mousseline, crema catalana, diplomat, crema de migdale, crema de unt, crema de fructe, crema bavariana, pate a bombe, choux, gem, jeleu, gelatina, glazura de caise, ganache, sos de ciocolata, sos de rosii, bechamel, risotto, mamaligaPana la 60 de programe automate sau personalizateButon de dezghetare a rezervorului pentru repornirea aparatului intr-un timp foarte scurtProgramele de pasteurizare includ incalzirea pana la temperaturile dorite de 85 ° C (pentru pasteurizare inalta) sau 65 ° C (pentru pasteurizare scazuta)Tratare termica a amestecurilor pana la temperatura de 115 ° CPrograme pentru controlul densitatii care va permit sa alegeti consistenta ideala pentru gelatoViteza reglabila a agitatorului si a temperaturii in timpul productiei pentru a obtine textura perfecta produsului dvs.Agitatorul este produs din otel inoxidabilConceput pentru a lucra si in incaperi cu umiditate si cu temperaturi scazuteCovor antiderapant cauciucat pentru cuvaCapacul este conceput din plastic transparent de cea mai buna calitate pentru o inspectie usoara a produsului in timpul ciclurilor si functioneaza ca o bariera igenicaUsor de intretinut si de curatat datorita partilor aparatului usor detasabileCapac dublu pentru introducerea ingredientelor cu agitatorul in miscareUsor de intretinut si de curatat datorita partilor aparatului usor detasabileRaft pentru orice tip de recipient, reglabil pe inaltime si adancimeConsum redus de energie datorita invertorului performant TOSHIBA care optimizeaza puterea motorului electricConsum redus de apa datorita condensatoarelor de cupruDispozitiv de siguranta certificat CE, aparatul opreste functionarea acestuia la deschiderea capaculuiMaterialele care intra in contact cu produsul reduc incarcatura bacteriana a materiilor prime si semifabricatelor proaspete, fara a compromite proprietatile organoleptice si nutritive ale alimentelorPrevazut cu 4 roti pivotanteGreutate: 215 kg
-
Robot profesional STAF59 cu extractie automata pentru pasteurizare, maturare, producere inghetata 60 lt/h si creme 25 lt/hROBOCREAM-R251Putere: 5800 WDimensiuni (cm): 60*83,6*133,5Structura: otel inoxidabilEficienta productie creme: 3 - 25 lt /hEficienta pasteurizare/maturare: 3 - 25 lt /hProductivitate inghetata: 60 lt/hProductivitate inghetata: 48 kg/hProductie per ciclu inghetata: 2,3 / 11 kgProductie per ciclu inghetata: 2 / 10 ltTip racire: apaModel vertical de podeaTensiune alimentare: 380V-50HzPanou de control frontal electronic cu pictograme, multilingv si display electronic de 2,5"Poate produce diferite creme: creme brulee, crema de lamaie, crema mousseline, crema catalana, diplomat, crema de migdale, crema de unt, crema de fructe, crema bavariana, pate a bombe, choux, gem, jeleu, gelatina, glazura de caise, ganache, sos de ciocolata, sos de rosii, bechamel, risotto, mamaligaPana la 60 de programe automate sau personalizateButon de dezghetare a rezervorului pentru repornirea aparatului intr-un timp foarte scurtProgramele de pasteurizare includ incalzirea pana la temperaturile dorite de 85 ° C (pentru pasteurizare inalta) sau 65 ° C (pentru pasteurizare scazuta)Tratare termica a amestecurilor pana la temperatura de 115 ° CPrograme pentru controlul densitatii care va permit sa alegeti consistenta ideala pentru gelatoViteza reglabila a agitatorului si a temperaturii in timpul productiei pentru a obtine textura perfecta produsului dvs.Agitatorul este produs din otel inoxidabilConceput pentru a lucra si in incaperi cu umiditate si cu temperaturi scazuteCovor antiderapant cauciucat pentru cuvaCapacul este conceput din plastic transparent de cea mai buna calitate pentru o inspectie usoara a produsului in timpul ciclurilor si functioneaza ca o bariera igenicaUsor de intretinut si de curatat datorita partilor aparatului usor detasabileCapac dublu pentru introducerea ingredientelor cu agitatorul in miscareUsor de intretinut si de curatat datorita partilor aparatului usor detasabileRaft pentru orice tip de recipient, reglabil pe inaltime si adancimeConsum redus de energie datorita invertorului performant TOSHIBA care optimizeaza puterea motorului electricConsum redus de apa datorita condensatoarelor de cupruDispozitiv de siguranta certificat CE, aparatul opreste functionarea acestuia la deschiderea capaculuiMaterialele care intra in contact cu produsul reduc incarcatura bacteriana a materiilor prime si semifabricatelor proaspete, fara a compromite proprietatile organoleptice si nutritive ale alimentelorPrevazut cu 4 roti pivotanteGreutate: 230 kg
-
Robot profesional STAF59 cu extractie automata pentru pasteurizare, maturare, producere inghetata 100 lt/h si creme 40 lt/80 minROBOCREAM-R4014Putere: 7500 WDimensiuni (cm): 60*94*133,5Structura: otel inoxidabilEficienta productie creme: 5-40 lt/80 minEficienta pasteurizare/maturare: 5-40 lt/80 minProductivitate inghetata: 100 lt/hProductivitate inghetata: 78 kg/hProductie per ciclu inghetata: 4,6 / 16 kgProductie per ciclu inghetata: 4 / 14 ltTip racire: aerModel vertical de podeaTensiune alimentare: 380V-50HzPanou de control frontal electronic cu pictograme, multilingv si display electronic de 2,5"Poate produce diferite creme: creme brulee, crema de lamaie, crema mousseline, crema catalana, diplomat, crema de migdale, crema de unt, crema de fructe, crema bavariana, pate a bombe, choux, gem, jeleu, gelatina, glazura de caise, ganache, sos de ciocolata, sos de rosii, bechamel, risotto, mamaligaPana la 60 de programe automate sau personalizateButon de dezghetare a rezervorului pentru repornirea aparatului intr-un timp foarte scurtProgramele de pasteurizare includ incalzirea pana la temperaturile dorite de 85 ° C (pentru pasteurizare inalta) sau 65 ° C (pentru pasteurizare scazuta)Tratare termica a amestecurilor pana la temperatura de 115 ° CPrograme pentru controlul densitatii care va permit sa alegeti consistenta ideala pentru gelatoViteza reglabila a agitatorului si a temperaturii in timpul productiei pentru a obtine textura perfecta produsului dvs.Agitatorul este produs din otel inoxidabilConceput pentru a lucra si in incaperi cu umiditate si cu temperaturi scazuteCovor antiderapant cauciucat pentru cuvaCapacul este conceput din plastic transparent de cea mai buna calitate pentru o inspectie usoara a produsului in timpul ciclurilor si functioneaza ca o bariera igenicaUsor de intretinut si de curatat datorita partilor aparatului usor detasabileCapac dublu pentru introducerea ingredientelor cu agitatorul in miscareUsor de intretinut si de curatat datorita partilor aparatului usor detasabileRaft pentru orice tip de recipient, reglabil pe inaltime si adancimeConsum redus de energie datorita invertorului performant TOSHIBA care optimizeaza puterea motorului electricConsum redus de apa datorita condensatoarelor de cupruDispozitiv de siguranta certificat CE, aparatul opreste functionarea acestuia la deschiderea capaculuiMaterialele care intra in contact cu produsul reduc incarcatura bacteriana a materiilor prime si semifabricatelor proaspete, fara a compromite proprietatile organoleptice si nutritive ale alimentelorPrevazut cu 4 roti pivotanteGreutate: 340 kg
-
Robot profesional STAF59 cu extractie automata pentru pasteurizare, maturare, producere inghetata 150 lt/h si creme 40 lt/70 minROBOCREAM-R4021Putere: 9900 WDimensiuni (cm): 60*94*133,5Structura: otel inoxidabilEficienta productie creme: 5-40 lt/70 minEficienta pasteurizare/maturare: 5-40 lt/70 minProductivitate inghetata: 150 lt/hProductivitate inghetata: 115 kg/hProductie per ciclu inghetata: 4,6 / 24 kgProductie per ciclu inghetata: 4 / 21 ltTip racire: aerModel vertical de podeaTensiune alimentare: 380V-50HzPanou de control frontal electronic cu pictograme, multilingv si display electronic de 2,5"Poate produce diferite creme: creme brulee, crema de lamaie, crema mousseline, crema catalana, diplomat, crema de migdale, crema de unt, crema de fructe, crema bavariana, pate a bombe, choux, gem, jeleu, gelatina, glazura de caise, ganache, sos de ciocolata, sos de rosii, bechamel, risotto, mamaligaPana la 60 de programe automate sau personalizateButon de dezghetare a rezervorului pentru repornirea aparatului intr-un timp foarte scurtProgramele de pasteurizare includ incalzirea pana la temperaturile dorite de 85 ° C (pentru pasteurizare inalta) sau 65 ° C (pentru pasteurizare scazuta)Tratare termica a amestecurilor pana la temperatura de 115 ° CPrograme pentru controlul densitatii care va permit sa alegeti consistenta ideala pentru gelatoViteza reglabila a agitatorului si a temperaturii in timpul productiei pentru a obtine textura perfecta produsului dvs.Agitatorul este produs din otel inoxidabilConceput pentru a lucra si in incaperi cu umiditate si cu temperaturi scazuteCovor antiderapant cauciucat pentru cuvaCapacul este conceput din plastic transparent de cea mai buna calitate pentru o inspectie usoara a produsului in timpul ciclurilor si functioneaza ca o bariera igenicaUsor de intretinut si de curatat datorita partilor aparatului usor detasabileCapac dublu pentru introducerea ingredientelor cu agitatorul in miscareUsor de intretinut si de curatat datorita partilor aparatului usor detasabileRaft pentru orice tip de recipient, reglabil pe inaltime si adancimeConsum redus de energie datorita invertorului performant TOSHIBA care optimizeaza puterea motorului electricConsum redus de apa datorita condensatoarelor de cupruDispozitiv de siguranta certificat CE, aparatul opreste functionarea acestuia la deschiderea capaculuiMaterialele care intra in contact cu produsul reduc incarcatura bacteriana a materiilor prime si semifabricatelor proaspete, fara a compromite proprietatile organoleptice si nutritive ale alimentelorPrevazut cu 4 roti pivotanteGreutate: 345 kg
-
Robot profesional de banc STAF59 pentru pasteurizare, maturare, producere creme 15 lt/90 minROBOCREAM-RT151Putere: 3300 WDimensiuni (cm): 60*85*43,2Structura: otel inoxidabilEficienta productie creme: 3 - 15 lt (90 min)Eficienta productie creme: 3 - 15 lt (90 min)Tip racire: aer sau apa (a se specifica la comanda)Model compact de bancTensiune alimentare: 220V-50HzPanou de control frontal electronic cu pictograme, multilingv si display electronic de 2,5"Poate produce diferite creme: creme brulee, crema de lamaie, crema mousseline, crema catalana, diplomat, crema de migdale, crema de unt, crema de fructe, crema bavariana, pate a bombe, choux, gem, jeleu, gelatina, glazura de caise, ganache, sos de ciocolata, sos de rosii, bechamel, risotto, mamaligaPana la 60 de programe automate sau personalizateButon de dezghetare a rezervorului pentru repornirea aparatului intr-un timp foarte scurtProgramele de pasteurizare includ incalzirea pana la temperaturile dorite de 85 ° C (pentru pasteurizare inalta) sau 65 ° C (pentru pasteurizare scazuta)Tratare termica a amestecurilor pana la temperatura de 115 ° CPrograme pentru controlul densitatii care va permit sa alegeti consistenta idealaViteza reglabila a agitatorului si a temperaturii in timpul productiei pentru a obtine textura perfecta produsului dvs.Agitatorul este produs din otel inoxidabilConceput pentru a lucra si in incaperi cu umiditate si cu temperaturi scazuteCovor antiderapant cauciucat pentru cuvaCapacul este conceput din plastic transparent de cea mai buna calitate pentru o inspectie usoara a produsului in timpul ciclurilor si functioneaza ca o bariera igenicaUsor de intretinut si de curatat datorita partilor aparatului usor detasabileCapac dublu pentru introducerea ingredientelor cu agitatorul in miscareRaft pentru orice tip de recipient, reglabil pe inaltime si adancimeConsum redus de energie datorita invertorului performant TOSHIBA care optimizeaza puterea motorului electricConsum redus de apa datorita condensatoarelor de cupruDispozitiv de siguranta certificat CE, aparatul opreste functionarea acestuia la deschiderea capaculuiMaterialele care intra in contact cu produsul reduc incarcatura bacteriana a materiilor prime si semifabricatelor proaspete, fara a compromite proprietatile organoleptice si nutritive ale alimentelorOptional contracost: Suport cu rotiGreutate: 110 kg
-
Robot profesional STAF59 pentru pasteurizare, maturare, producere creme 15 lt/80 minROBOCREAM-R152Putere: 3300 WDimensiuni (cm): 60*85*133,5Structura: otel inoxidabilEficienta productie creme: 3 - 15 lt (80 min)Eficienta productie creme: 3 - 15 lt (80 min)Tip racire: aer sau apa (a se specifica la comanda)Model vertical de podeaTensiune alimentare: 220V-50HzPanou de control frontal electronic cu pictograme, multilingv si display electronic de 2,5"Poate produce diferite creme: creme brulee, crema de lamaie, crema mousseline, crema catalana, diplomat, crema de migdale, crema de unt, crema de fructe, crema bavariana, pate a bombe, choux, gem, jeleu, gelatina, glazura de caise, ganache, sos de ciocolata, sos de rosii, bechamel, risotto, mamaligaPana la 60 de programe automate sau personalizateButon de dezghetare a rezervorului pentru repornirea aparatului intr-un timp foarte scurtProgramele de pasteurizare includ incalzirea pana la temperaturile dorite de 85 ° C (pentru pasteurizare inalta) sau 65 ° C (pentru pasteurizare scazuta)Tratare termica a amestecurilor pana la temperatura de 115 ° CPrograme pentru controlul densitatii care va permit sa alegeti consistenta idealaViteza reglabila a agitatorului si a temperaturii in timpul productiei pentru a obtine textura perfecta produsului dvs.Agitatorul este produs din otel inoxidabilConceput pentru a lucra si in incaperi cu umiditate si cu temperaturi scazuteCovor antiderapant cauciucat pentru cuvaCapacul este conceput din plastic transparent de cea mai buna calitate pentru o inspectie usoara a produsului in timpul ciclurilor si functioneaza ca o bariera igenicaUsor de intretinut si de curatat datorita partilor aparatului usor detasabileCapac dublu pentru introducerea ingredientelor cu agitatorul in miscareRaft pentru orice tip de recipient, reglabil pe inaltime si adancimeConsum redus de energie datorita invertorului performant TOSHIBA care optimizeaza puterea motorului electricConsum redus de apa datorita condensatoarelor de cupruDispozitiv de siguranta certificat CE, aparatul opreste functionarea acestuia la deschiderea capaculuiMaterialele care intra in contact cu produsul reduc incarcatura bacteriana a materiilor prime si semifabricatelor proaspete, fara a compromite proprietatile organoleptice si nutritive ale alimentelor
Prevazut cu 4 roti pivotanteGreutate: 138 kg -
Robot profesional STAF59 pentru pasteurizare, maturare, producere creme 40 lt/100 minROBOCREAM-R400Putere: 3300 WDimensiuni (cm): 60*85*133,5Structura: otel inoxidabilEficienta productie creme: 5 - 40 lt (100 min)Eficienta productie creme: 5 - 40 lt (100 min)Tip racire: aer sau apa (a se specifica la comanda)Model vertical de podeaTensiune alimentare: 380V-50HzPanou de control frontal electronic cu pictograme, multilingv si display electronic de 2,5"Poate produce diferite creme: creme brulee, crema de lamaie, crema mousseline, crema catalana, diplomat, crema de migdale, crema de unt, crema de fructe, crema bavariana, pate a bombe, choux, gem, jeleu, gelatina, glazura de caise, ganache, sos de ciocolata, sos de rosii, bechamel, risotto, mamaligaPana la 60 de programe automate sau personalizateButon de dezghetare a rezervorului pentru repornirea aparatului intr-un timp foarte scurtProgramele de pasteurizare includ incalzirea pana la temperaturile dorite de 85 ° C (pentru pasteurizare inalta) sau 65 ° C (pentru pasteurizare scazuta)Tratare termica a amestecurilor pana la temperatura de 115 ° CPrograme pentru controlul densitatii care va permit sa alegeti consistenta idealaViteza reglabila a agitatorului si a temperaturii in timpul productiei pentru a obtine textura perfecta produsului dvs.Agitatorul este produs din otel inoxidabilConceput pentru a lucra si in incaperi cu umiditate si cu temperaturi scazuteCovor antiderapant cauciucat pentru cuvaCapacul este conceput din plastic transparent de cea mai buna calitate pentru o inspectie usoara a produsului in timpul ciclurilor si functioneaza ca o bariera igenicaUsor de intretinut si de curatat datorita partilor aparatului usor detasabileCapac dublu pentru introducerea ingredientelor cu agitatorul in miscareRaft pentru orice tip de recipient, reglabil pe inaltime si adancimeConsum redus de energie datorita invertorului performant TOSHIBA care optimizeaza puterea motorului electricConsum redus de apa datorita condensatoarelor de cupruDispozitiv de siguranta certificat CE, aparatul opreste functionarea acestuia la deschiderea capaculuiMaterialele care intra in contact cu produsul reduc incarcatura bacteriana a materiilor prime si semifabricatelor proaspete, fara a compromite proprietatile organoleptice si nutritive ale alimentelorPrevazut cu 4 roti pivotanteGreutate: 175 kg
-
Robot profesional STAF59 pentru pasteurizare, maturare, producere creme 60 lt/120 minROBOCREAM-R600Putere: 8000 WDimensiuni (cm): 60*85*133,5Structura: otel inoxidabilEficienta productie creme: 7 - 60 lt (120 min)Eficienta productie creme: 7 - 60 lt (120 min)Tip racire: aerModel vertical de podeaTensiune alimentare: 380V-50HzPanou de control frontal electronic cu pictograme, multilingv si display electronic de 2,5"Poate produce diferite creme: creme brulee, crema de lamaie, crema mousseline, crema catalana, diplomat, crema de migdale, crema de unt, crema de fructe, crema bavariana, pate a bombe, choux, gem, jeleu, gelatina, glazura de caise, ganache, sos de ciocolata, sos de rosii, bechamel, risotto, mamaligaPana la 60 de programe automate sau personalizateButon de dezghetare a rezervorului pentru repornirea aparatului intr-un timp foarte scurtProgramele de pasteurizare includ incalzirea pana la temperaturile dorite de 85 ° C (pentru pasteurizare inalta) sau 65 ° C (pentru pasteurizare scazuta)Tratare termica a amestecurilor pana la temperatura de 115 ° CPrograme pentru controlul densitatii care va permit sa alegeti consistenta idealaViteza reglabila a agitatorului si a temperaturii in timpul productiei pentru a obtine textura perfecta produsului dvs.Agitatorul este produs din otel inoxidabilConceput pentru a lucra si in incaperi cu umiditate si cu temperaturi scazuteCovor antiderapant cauciucat pentru cuvaCapacul este conceput din plastic transparent de cea mai buna calitate pentru o inspectie usoara a produsului in timpul ciclurilor si functioneaza ca o bariera igenicaUsor de intretinut si de curatat datorita partilor aparatului usor detasabileCapac dublu pentru introducerea ingredientelor cu agitatorul in miscareRaft pentru orice tip de recipient, reglabil pe inaltime si adancimeConsum redus de energie datorita invertorului performant TOSHIBA care optimizeaza puterea motorului electricConsum redus de apa datorita condensatoarelor de cupruDispozitiv de siguranta certificat CE, aparatul opreste functionarea acestuia la deschiderea capaculuiMaterialele care intra in contact cu produsul reduc incarcatura bacteriana a materiilor prime si semifabricatelor proaspete, fara a compromite proprietatile organoleptice si nutritive ale alimentelorPrevazut cu 4 roti pivotanteGreutate: 230 kg
-
Masina multifunctionala de banc STAF59 pentru a produce, expune, conserva si servi inghetata 15 lt/hGLST1Putere: 1,25 kWDimensiuni (cm): 70*55*45Productivitate litri/h: 15Capacitate max. rezervor: 6 ltProductivitate kg/h: 12Productie per ciclu 5,2 ltTip racire: aerModel compact de bancTensiune alimentare: 220V-50Hz5 programe de inghetare si stocareConceput pentru a produce, expune, depozita si servi inghetata direct de la masina catre clientii dvs., totul cu o simplitate unica si fara a fi nevoie de personal calificatViteza reglabila a agitatorului si a temperaturii in timpul productiei si depozitarii pentru a obtine textura perfecta produsului dvs.Panou de control frontal electronic cu pictograme, multilingv si display de 2,5"Avertizare sonora in cazult defectiunilor sau a erorilorSistem de control al temperaturii PID pentru a mentine produsul la temperatura potrivita, gata de servireNu necesita personal specializat, sistemul fiind extrem de usor de utilizat chiar si de cei neexperimentatiOfera expunere excelenta a produsului dvs. de pana la 800cm2/rezervorRaft reglabil pe inaltime si adancime pentru orice tip de containerUsor de intretinut si de curatat datorita partilor aparatului usor detasabileTextura interna si externa a produsului dvs. se prezerva intocmai precum structura retetei tale datorita agitatorului pentru tot timpul de care ai nevoie.
Materialele care intra in contact cu produsul reduc incarcatura bacteriana a materiilor prime si semifabricatelor proaspete, fara a compromite proprietatile organoleptice si nutritive ale alimentelorConsum redus de energie datorita invertorului TOSHIBA care optimizeaza puterea motorului electricConsum redus de apa datorita condensatoarelor de cupruButon de dezghetare a rezervorului pentru repornirea aparatului intr-un timp foarte scurtDispozitiv de siguranta certificat CE, aparatul opreste functionarea acestuia la deschiderea capaculuiCapacul este conceput din plastic transparent de cea mai buna calitate pentru o inspectie usoara a produsului in timpul ciclului de congelare si prezervare si functioneaza ca o bariera igenicaToate partile care vin in contact cu amestecul sau gelatoul sunt din otel inoxidabil si din material netoxic; toate sunt usor accesibile si detasabile pentru curatareGreutate: 48 kg -
Masina multifunctionala STAF59 pentru a produce, expune, conserva si servi inghetata 15 lt/hGLS1Putere: 1,25 kWDimensiuni (cm): 70*61,6*117,6Productivitate litri/h: 15Capacitate max. rezervor: 6 ltProductivitate kg/h: 12Productie per ciclu 5,2 ltTip racire: aerTensiune alimentare: 220V-50Hz5 programe de inghetare si stocareConceput pentru a produce, expune, depozita si servi inghetata direct de la masina catre clientii dvs., totul cu o simplitate unica si fara a fi nevoie de personal calificatViteza reglabila a agitatorului si a temperaturii in timpul productiei si depozitarii pentru a obtine textura perfecta produsului dvs.Panou de control frontal electronic cu pictograme, multilingv si display de 2,5"Avertizare sonora in cazult defectiunilor sau a erorilorSistem de control al temperaturii PID pentru a mentine produsul la temperatura potrivita, gata de servireNu necesita personal specializat, sistemul fiind extrem de usor de utilizat chiar si de cei neexperimentatiOfera expunere excelenta a produsului dvs. de pana la 800cm2/rezervorRaft reglabil pe inaltime si adancime pentru orice tip de containerUsor de intretinut si de curatat datorita partilor aparatului usor detasabileTextura interna si externa a produsului dvs. se prezerva intocmai precum structura retetei tale datorita agitatorului pentru tot timpul de care ai nevoie.Materialele care intra in contact cu produsul reduc incarcatura bacteriana a materiilor prime si semifabricatelor proaspete, fara a compromite proprietatile organoleptice si nutritive ale alimentelorConsum redus de energie datorita invertorului TOSHIBA care optimizeaza puterea motorului electricConsum redus de apa datorita condensatoarelor de cupruButon de dezghetare a rezervorului pentru repornirea aparatului intr-un timp foarte scurtDispozitiv de siguranta certificat CE, aparatul opreste functionarea acestuia la deschiderea capaculuiCapacul este conceput din plastic transparent de cea mai buna calitate pentru o inspectie usoara a produsului in timpul ciclului de congelare si prezervare si functioneaza ca o bariera igenicaToate partile care vin in contact cu amestecul sau gelatoul sunt din otel inoxidabil si din material netoxic; toate sunt usor accesibile si detasabile pentru curatare
Prevazut cu 4 roti pivotante pentru mobilitate sporitaGreutate: 97 kg -
Masina multifunctionala dubla STAF59 pentru a produce, expune, conserva si servi inghetata 15+15 lt/hGLS2Putere: 1,25 + 1,25 kWDimensiuni (cm): 86*61,6*117,6Productivitate litri/h: 15 x2Capacitate max. rezervor: 6 lt x2Productivitate kg/h: 12 x2Productie per ciclu 5,2 lt x2Tip racire: aerTensiune alimentare: 220V-50Hz5 programe de inghetare si stocareConceput pentru a produce, expune, depozita si servi inghetata direct de la masina catre clientii dvs., totul cu o simplitate unica si fara a fi nevoie de personal calificatViteza reglabila a agitatorului si a temperaturii in timpul productiei si depozitarii pentru a obtine textura perfecta produsului dvs.Panou de control frontal electronic cu pictograme, multilingv si display de 2,5"Avertizare sonora in cazult defectiunilor sau a erorilorSistem de control al temperaturii PID pentru a mentine produsul la temperatura potrivita, gata de servireNu necesita personal specializat, sistemul fiind extrem de usor de utilizat chiar si de cei neexperimentatiOfera expunere excelenta a produsului dvs. de pana la 800cm2/rezervorRaft reglabil pe inaltime si adancime pentru orice tip de containerUsor de intretinut si de curatat datorita partilor aparatului usor detasabileTextura interna si externa a produsului dvs. se prezerva intocmai precum structura retetei tale datorita agitatorului pentru tot timpul de care ai nevoie.Materialele care intra in contact cu produsul reduc incarcatura bacteriana a materiilor prime si semifabricatelor proaspete, fara a compromite proprietatile organoleptice si nutritive ale alimentelorConsum redus de energie datorita invertorului TOSHIBA care optimizeaza puterea motorului electricConsum redus de apa datorita condensatoarelor de cupruButon de dezghetare a rezervorului pentru repornirea aparatului intr-un timp foarte scurtDispozitiv de siguranta certificat CE, aparatul opreste functionarea acestuia la deschiderea capaculuiCapacul este conceput din plastic transparent de cea mai buna calitate pentru o inspectie usoara a produsului in timpul ciclului de congelare si prezervare si functioneaza ca o bariera igenicaToate partile care vin in contact cu amestecul sau gelatoul sunt din otel inoxidabil si din material netoxic; toate sunt usor accesibile si detasabile pentru curatarePrevazut cu 4 roti pivotante pentru mobilitate sporitaGreutate: 170 kg
-
Masina multifunctionala dubla cu kit spalare STAF59 pentru a produce, expune, conserva si servi inghetata 15+15 lt/hGLS2LXPutere: 1,25 + 1,25 kWDimensiuni (cm): 86*61,6*117,6Productivitate litri/h: 15 x2Capacitate max. rezervor: 6 lt x2Productivitate kg/h: 12 x2Productie per ciclu 5,2 lt x2Tip racire: aerTensiune alimentare: 220V-50Hz5 programe de inghetare si stocareConceput pentru a produce, expune, depozita si servi inghetata direct de la masina catre clientii dvs., totul cu o simplitate unica si fara a fi nevoie de personal calificatViteza reglabila a agitatorului si a temperaturii in timpul productiei si depozitarii pentru a obtine textura perfecta produsului dvs.Panou de control frontal electronic cu pictograme, multilingv si display de 2,5"Avertizare sonora in cazult defectiunilor sau a erorilorSistem de control al temperaturii PID pentru a mentine produsul la temperatura potrivita, gata de servireNu necesita personal specializat, sistemul fiind extrem de usor de utilizat chiar si de cei neexperimentatiOfera expunere excelenta a produsului dvs. de pana la 800cm2/rezervorRaft reglabil pe inaltime si adancime pentru orice tip de containerUsor de intretinut si de curatat datorita partilor aparatului usor detasabileTextura interna si externa a produsului dvs. se prezerva intocmai precum structura retetei tale datorita agitatorului pentru tot timpul de care ai nevoie.Materialele care intra in contact cu produsul reduc incarcatura bacteriana a materiilor prime si semifabricatelor proaspete, fara a compromite proprietatile organoleptice si nutritive ale alimentelorConsum redus de energie datorita invertorului TOSHIBA care optimizeaza puterea motorului electricConsum redus de apa datorita condensatoarelor de cupruButon de dezghetare a rezervorului pentru repornirea aparatului intr-un timp foarte scurtDispozitiv de siguranta certificat CE, aparatul opreste functionarea acestuia la deschiderea capaculuiCapacul este conceput din plastic transparent de cea mai buna calitate pentru o inspectie usoara a produsului in timpul ciclului de congelare si prezervare si functioneaza ca o bariera igenicaToate partile care vin in contact cu amestecul sau gelatoul sunt din otel inoxidabil si din material netoxic; toate sunt usor accesibile si detasabile pentru curatarePrevazut cu 4 roti pivotante pentru mobilitate sporita
Model cu kit de spalare, dus de mana si ustensile pentru curatarea masinii de inghetataSistem de drenaj
Greutate: 170 kg -
Masina multifunctionala STAF59 pentru a produce, expune, conserva si servi inghetata 4 x 15 lt/hGLS4Putere: 1,25 kW x 4Dimensiuni (cm): 86*61,6*117,6Productivitate litri/h: 15 x 4Capacitate max. rezervor: 6 lt x 4Productivitate kg/h: 12 x 4Productie per ciclu 5,2 lt x 4Tip racire: aerTensiune alimentare: 220V-50Hz5 programe de inghetare si stocareConceput pentru a produce, expune, depozita si servi inghetata direct de la masina catre clientii dvs., totul cu o simplitate unica si fara a fi nevoie de personal calificatViteza reglabila a agitatorului si a temperaturii in timpul productiei si depozitarii pentru a obtine textura perfecta produsului dvs.Panou de control frontal electronic cu pictograme, multilingv si display de 2,5"Avertizare sonora in cazult defectiunilor sau a erorilorSistem de control al temperaturii PID pentru a mentine produsul la temperatura potrivita, gata de servireNu necesita personal specializat, sistemul fiind extrem de usor de utilizat chiar si de cei neexperimentatiOfera expunere excelenta a produsului dvs. de pana la 800cm2/rezervorRaft reglabil pe inaltime si adancime pentru orice tip de containerUsor de intretinut si de curatat datorita partilor aparatului usor detasabileTextura interna si externa a produsului dvs. se prezerva intocmai precum structura retetei tale datorita agitatorului pentru tot timpul de care ai nevoie.Materialele care intra in contact cu produsul reduc incarcatura bacteriana a materiilor prime si semifabricatelor proaspete, fara a compromite proprietatile organoleptice si nutritive ale alimentelorConsum redus de energie datorita invertorului TOSHIBA care optimizeaza puterea motorului electricConsum redus de apa datorita condensatoarelor de cupruButon de dezghetare a rezervorului pentru repornirea aparatului intr-un timp foarte scurtDispozitiv de siguranta certificat CE, aparatul opreste functionarea acestuia la deschiderea capaculuiCapacul este conceput din plastic transparent de cea mai buna calitate pentru o inspectie usoara a produsului in timpul ciclului de congelare si prezervare si functioneaza ca o bariera igenicaToate partile care vin in contact cu amestecul sau gelatoul sunt din otel inoxidabil si din material netoxic; toate sunt usor accesibile si detasabile pentru curatarePrevazut cu 4 roti pivotante pentru mobilitate sporitaGreutate: 325 kg
-
Masina multifunctionala cu kit spalare STAF59 pentru a produce, expune, conserva si servi inghetata 4 x 15 lt/hGLS4LXPutere: 1,25 kW x 4Dimensiuni (cm): 86*61,6*117,6Productivitate litri/h: 15 x 4Capacitate max. rezervor: 6 lt x 4Productivitate kg/h: 12 x 4Productie per ciclu 5,2 lt x 4Tip racire: aerTensiune alimentare: 220V-50Hz5 programe de inghetare si stocareConceput pentru a produce, expune, depozita si servi inghetata direct de la masina catre clientii dvs., totul cu o simplitate unica si fara a fi nevoie de personal calificatViteza reglabila a agitatorului si a temperaturii in timpul productiei si depozitarii pentru a obtine textura perfecta produsului dvs.Panou de control frontal electronic cu pictograme, multilingv si display de 2,5"Avertizare sonora in cazult defectiunilor sau a erorilorSistem de control al temperaturii PID pentru a mentine produsul la temperatura potrivita, gata de servireNu necesita personal specializat, sistemul fiind extrem de usor de utilizat chiar si de cei neexperimentatiOfera expunere excelenta a produsului dvs. de pana la 800cm2/rezervorRaft reglabil pe inaltime si adancime pentru orice tip de containerUsor de intretinut si de curatat datorita partilor aparatului usor detasabileTextura interna si externa a produsului dvs. se prezerva intocmai precum structura retetei tale datorita agitatorului pentru tot timpul de care ai nevoie.Materialele care intra in contact cu produsul reduc incarcatura bacteriana a materiilor prime si semifabricatelor proaspete, fara a compromite proprietatile organoleptice si nutritive ale alimentelorConsum redus de energie datorita invertorului TOSHIBA care optimizeaza puterea motorului electricConsum redus de apa datorita condensatoarelor de cupruButon de dezghetare a rezervorului pentru repornirea aparatului intr-un timp foarte scurtDispozitiv de siguranta certificat CE, aparatul opreste functionarea acestuia la deschiderea capaculuiCapacul este conceput din plastic transparent de cea mai buna calitate pentru o inspectie usoara a produsului in timpul ciclului de congelare si prezervare si functioneaza ca o bariera igenicaToate partile care vin in contact cu amestecul sau gelatoul sunt din otel inoxidabil si din material netoxic; toate sunt usor accesibile si detasabile pentru curatarePrevazut cu 4 roti pivotante pentru mobilitate sporitaModel cu kit de spalare, dus de mana si ustensile pentru curatarea masinii de inghetataSistem de drenajGreutate: 330 kg
-
Masa rece pentru inghetata, inox, 55*55*45 cm16.GFPutere: 0.85 kWDimensiuni (cm): 55*55*45Tensiune alimentare: 220V/50HzStructura: otel-inoxIdeala pentru amestecul diferitelor sortimente de inghetata cu alte ingrediente si formarea bulgarilor cu spatulaSe poate lucra pe toata suprafata meseiTermostat digital