-
Dispenser gelatina compact, inox, 34*45*43 cm08.1AJELTOPPutere: 1.1 kWDimensiuni (cm): 34*45*43Presiune: 0.5 - 3.5 barTensiune alimentare: 220V/50HzStructura: otel-inoxTemperatura maxima: 90 °CStructura compactaExtragerea gelatinei se realizaza direct din compartimentul extern pentru o curatare usoaraGreutate echipament: 29 kg
-
Dispenser gelatina mini digital, inox, 47*34*43 cm08.1AMINIPutere: 2.7 kWDimensiuni (cm): 47*34*43Presiune: 0.5 - 3.5 barRata de pulverizare: 600 cc/minTensiune alimentare: 220V/50HzStructura: otel-inoxTemperatura maxima: 85 °CStructura compactaPanou de control digitalExtragerea gelatinei se realizaza direct din compartimentul extern pentru o curatare usoaraGreutate echipament: 37 kg
-
Dispenser gelatina mini digital, inox, 2.5 lt, 41*30*37 cm08.1AMINISPutere: 2.7 kWDimensiuni (cm): 41*30*37Presiune: 0.5 - 3.5 barCapacitate compartiment interior: 2,5 ltRata de pulverizare: 600 cc/minTensiune alimentare: 220V/50HzStructura: otel-inoxTemperatura maxima: 85 °CStructura compactaPanou de control digitalCompartiment interiorExtragerea gelatinei se realizaza direct din compartimentul extern pentru o curatare usoaraGreutate echipament: 35 kg
-
Dispenser gelatina cu furtun incalzit, inox, 53*59*103 cm08.1APROFJT1Putere: 2.8 kWDimensiuni (cm): 53*59*103Presiune: 0.5 - 3.5 barRata de pulverizare: 700 cc/minTensiune alimentare: 220V/50HzStructura: otel-inoxTemperatura maxima: 85 °CFurtun incalzit pana la pistol pentru garantarea unui flux de gelatina corect in orice momentExtragerea gelatinei se realizaza direct din compartimentul extern pentru o curatare usoaraGreutate echipament: 63 kg
-
Dispenser gelatina cu furtun incalzit si furtun rece pentru bain-marie08.1APROFJT2Putere: 2.8 kWDimensiuni (cm): 53*59*103Presiune: 0.5 - 3.5 barRata de pulverizare: 700 cc/minTensiune alimentare: 220V/50HzStructura: otel-inoxTemperatura maxima: 85 °CFurtun incalzit pana la pistol pentru garantarea unui flux de gelatina corect in orice momentFurtun rece pentru bain-marieExtragerea gelatinei se realizaza direct din compartimentul extern pentru o curatare usoaraGreutate echipament: 63 kg
-
Dispenser gelatina, cu 2 furtunuri incalzite, inox, 53*59*103 cm08.1APROFJT3Putere: 2.8 kWDimensiuni (cm): 53*59*103Presiune: 0.5 - 3.5 barRata de pulverizare: 700 cc/minTensiune alimentare: 220V/50HzStructura: otel-inoxTemperatura maxima: 85 °C2 furtunuri incalzite pana la pistol pentru garantarea unui flux de gelatina corect in orice momentExtragerea gelatinei se realizaza direct din compartimentul extern pentru o curatare usoaraGreutate echipament: 63 kg
-
Dispenser ciocolata, inox, 5 kg, 35*46*82 cm14.1.FUENTYPutere: 0.2 kWDimensiuni (cm): 35*46*82Capacitate: 5 kgTensiune alimentare: 220V/50HzStructura: otel-inoxDispenser ideal pentru glazurarea produselor precum inghetata, dorarea deserturilor etc.Usor de curatat si intretinutMod reversibil de rotatie*La alegere, suportul optional este valabil in urmatoarele culori: Alb, Negru, Gri, Lemn deschis, Lemn inchis*Dimensiuni suport optional (cm): 75*55*90Greutate echipament: 25 kg
-
Dispenser ciocolata, inox, 5.5 kg, 39*46*82 cm14.1.CHOCOHOTPutere: 0.95 kWDimensiuni (cm): 39*46*82Capacitate: 5.5 kgTensiune alimentare: 220V/50HzStructura: otel-inoxPrevazut cu 2 motoare separate pentru melc si paleta de amestare.Usor de curatat si intretinutPanou de control electronicDozare automata cu buton si pedala pentru controlarea fluxului de ciocolataNight-mode pentru pastrarea cicolatei topite si pentru a tine consumul de energie sub control atunci cand echipamentul nu este folositMod reversibil de rotatie*La alegere, suportul optional este valabil in urmatoarele culori: Alb, Negru, Gri, Lemn deschis, Lemn inchis*Dimensiuni suport optional (cm): 75*55*90Greutate echipament: 35 kg
-
Dispenser ciocolata, inox, 2 x 5.5 kg, 74*46*82 cm14.1.CHOCOHOTTWOPutere: 1.90 kWDimensiuni (cm): 74*46*82Capacitate: 5.5 kg x 2Tensiune alimentare: 220V/50HzStructura: otel-inoxPrevazut cu 2 motoare separate pentru melc si paleta de amestare.Usor de curatat si intretinutPanou de control electronicDozare automata cu buton si pedala pentru controlarea fluxului de ciocolataNight-mode pentru pastrarea cicolatei topite si pentru a tine consumul de energie sub control atunci cand echipamentul nu este folositMod reversibil de rotatie*La alegere, suportul optional este valabil in urmatoarele culori: Alb, Negru, Gri, Lemn deschis, Lemn inchis*Dimensiuni suport optional (cm): 115*55*90Greutate echipament: 65 kg
-
Ciocolatiera, inox, 1,5 lt, 26*23*13 cm09.SC1.5LPutere: 80 WDimensiuni (cm): 26*23*13Capacitate: 1,5 ltTensiune alimentare: 220V/50HzStructura: otel-inoxTemperatura maxima: 50°CCuva si capac din inoxTermostat manualTopeste si mentine ciocolata la temperatura dorita
-
Ciocolatiera, inox, 3.5 lt, 41*24*14 cm09.SC3.5LPutere: 80 WDimensiuni (cm): 41*24*14Capacitate: 3.5 ltTensiune alimentare: 220V/50HzStructura: otel-inoxTemperatura maxima: 50°CCuva si capac din inoxTermostat manualTopeste si mentine ciocolata la temperatura dorita
-
Ciocolatiera, inox, 6 lt, 40*32*14 cm09.SC6LPutere: 130 WDimensiuni (cm): 40*32*14Capacitate: 6 ltTensiune alimentare: 220V/50HzStructura: otel-inoxTemperatura maxima: 50°CCuva si capac din inoxTermostat manualTopeste si mentine ciocolata la temperatura dorita
-
Ciocolatiera, inox, 9 lt, 44*38*14 cm09.SC9LPutere: 200 WDimensiuni (cm): 44*38*14Capacitate: 9 ltTensiune alimentare: 220V/50HzStructura: otel-inoxTemperatura maxima: 50°CCuva si capac din inoxTermostat manualTopeste si mentine ciocolata la temperatura dorita
-
Ciocolatiera, inox, 7 lt, 61*39*14 cm09.SC13.7LPutere: 265 WDimensiuni (cm): 61*39*14Capacitate: 7 ltTensiune alimentare: 220V/50HzStructura: otel-inoxTemperatura maxima: 50°CCuva si capac din inoxTermostat manualTopeste si mentine ciocolata la temperatura dorita
-
Ciocolatiera, inox, 2 x 1,5 lt, 41*26*13 cm09.SC2X1.5LPutere: 160 WDimensiuni (cm): 41*26*13Capacitate: 2 x 1,5 ltTensiune alimentare: 220V/50HzStructura: otel-inoxTemperatura maxima: 50°CCuva si capac din inoxTermostat manualTopeste si mentine ciocolata la temperatura dorita
-
Ciocolatiera, inox, 3 x 0,8 lt, 39*25*13 cm09.SC3X0.8LPutere: 90 WDimensiuni (cm): 39*25*13Capacitate: 3 x 0,8 ltTensiune alimentare: 220V/50HzStructura: otel-inoxTemperatura maxima: 50°CCuva si capac din inoxTermostat manualTopeste si mentine ciocolata la temperatura dorita
-
Ciocolatiera, inox, 4 x 1,5 lt, 76*25*13 cm09.SC4X1.5LPutere: 320 WDimensiuni (cm): 76*25*13Capacitate: 4 x 1,5 ltTensiune alimentare: 220V/50HzStructura: otel-inoxTemperatura maxima: 50°CCuva si capac din inoxTermostat manualTopeste si mentine ciocolata la temperatura dorita
-
Ciocolatiera, inox, 6 lt, 32*49*26 cm09.SC6LDPutere: 130 WDimensiuni (cm): 32*49*26Capacitate: 6 ltTensiune alimentare: 220V/50HzStructura: otel-inoxTemperatura maxima: 50°CCuva si capac din inoxTermostat digitalSonda in contact direct cu ciocolata pentru detectarea temperaturiiTopeste si mentine ciocolata la temperatura dorita
-
Ciocolatiera, inox, 9 lt, 38*52*26 cm09.SC9LDPutere: 200 WDimensiuni (cm): 38*52*26Capacitate: 9 ltTensiune alimentare: 220V/50HzStructura: otel-inoxTemperatura maxima: 50°CCuva si capac din inoxTermostat digitalSonda in contact direct cu ciocolata pentru detectarea temperaturiiTopeste si mentine ciocolata la temperatura dorita
-
Ciocolatiera, inox, 13.7 lt, 38*52*26 cm09.SC13.7LDPutere: 265 WDimensiuni (cm): 38*52*26Capacitate: 13.7 ltTensiune alimentare: 220V/50HzStructura: otel-inoxTemperatura maxima: 50°CCuva si capac din inoxTermostat digitalSonda in contact direct cu ciocolata pentru detectarea temperaturiiTopeste si mentine ciocolata la temperatura dorita
-
Ciocolatiera pentru inghetata, inox, 2 lt, 20*25*15 cm09.CPM1Putere: 0.3 kWDimensiuni (cm): 20*25*15Inaltime cuva (cm): 14Capacitate: 2 ltTensiune alimentare: 220V/50HzStructura: otel-inoxTemperatura maxima: 50°CCuva si capac din inoxTermostat manualCuva detasabilaTopeste si mentine ciocolata la temperatura doritaGreutate echipament: 2.5 kg
-
Ciocolatiera pentru inghetata, inox, 2 x 2 lt, 20*45*15 cm09.CPM2Putere: 0.6 kWDimensiuni (cm): 20*45*15Inaltime cuva (cm): 14Capacitate: 2 x 2 ltTensiune alimentare: 220V/50HzStructura: otel-inoxTemperatura maxima: 50°CCuva si capac din inoxTermostat manualCuva detasabilaTopeste si mentine ciocolata la temperatura doritaGreutate echipament: 5 kg
-
Ciocolatiera pentru inghetata, inox, 4 x 2 lt, 40*45*15 cm09.CPM4Putere: 1.2 kWDimensiuni (cm): 40*45*15Inaltime cuva (cm): 14Capacitate: 4 x 2 ltTensiune alimentare: 220V/50HzStructura: otel-inoxTemperatura maxima: 50°CCuva si capac din inoxTermostat manualCuva detasabilaTopeste si mentine ciocolata la temperatura doritaGreutate echipament: 10 kg
-
Ciocolatiera pentru inghetata, inox, 7 lt, 31*31*30 cm09.CP1Putere: 0.5 kWDimensiuni (cm): 31*31*30Inaltime cuva (cm): 25Capacitate: 7 ltTensiune alimentare: 220V/50HzStructura: otel-inoxTemperatura maxima: 50°CCuva si capac din inoxTermostat manualCuva detasabilaTopeste si mentine ciocolata la temperatura doritaGreutate echipament: 10 kg
-
Ciocolatiera pentru inghetata, inox, 2 x 7 lt, 31*57*30 cm09.CP2Putere: 1 kWDimensiuni (cm): 31*57*30Inaltime cuva (cm): 25Capacitate: 2 x 7 ltTensiune alimentare: 220V/50HzStructura: otel-inoxTemperatura maxima: 50°CCuva si capac din inoxTermostat manualCuva detasabilaTopeste si mentine ciocolata la temperatura doritaGreutate echipament: 18 kg
-
Mixer pentru praline, inox, 3 kg, 53*60*74 cm17.ICBASSINA3Putere: 0.17 kWCapacitate: 3 kgDimensiuni (cm): 53*60*74Tensiune alimentare: 220V/50HzStructura bol: otel-inoxIdeal pentru a acoperi cu ciocolata alune, nuci, migdale, fructe uscate, pentru a obtine pralina perfecta*Optional bol din cupru cu sistem gaz pentru procesul de caramelizareGreutate echipament: 30 kg
-
Mixer pentru praline, inox, 8 kg, 55*67*74 cm17.ICBASSINA8Putere: 0.17 kWCapacitate: 3 kgDimensiuni (cm): 55*67*74Tensiune alimentare: 220V/50HzStructura bol: otel-inoxIdeal pentru a acoperi cu ciocolata alune, nuci, migdale, fructe uscate, pentru a obtine pralina perfecta*Optional bol din cupru cu sistem gaz pentru procesul de caramelizareGreutate echipament: 32 kg
-
Mixer pentru praline, inox, 20 kg, 95*58*120 cm17.ICBASSINA20Putere: 0.38 kWCapacitate: 3 kgDimensiuni (cm): 95*58*120Tensiune alimentare: 220V/50HzStructura bol: otel-inoxIdeal pentru a acoperi cu ciocolata alune, nuci, migdale, fructe uscate, pentru a obtine pralina perfecta*Optional bol din cupru cu sistem gaz pentru procesul de caramelizare*Optional ventilator de aer pentru a accelera procesul + regulator de vitezaGreutate echipament: 60 kg