Masina automata de aluat Flamic de podea, cunoscuta si ca aparat de foietat pentru laboratoarele de patiserie si cofetarie este echipata cu role cu diametrul de 85 mm care ruleaza continuu aluatul cu scopul de a il aplatiza perfect la grosimea setata de dvs. Utilajul functioneaza in mod automat sau manual si are posibilitatea de memorate pana la 500 de programare cu pana la 97 de rulari pentru fiecare reteta.
Masina de Aluat Automata sau Masina de Foietat este ideala pentru orice laborator de patiserie, cofetarie, brutarie sau bucatarie de restaurant si pizzerie, facand fata cu brio la toate provocarile primite. Aceasta poate presa orice tip de aluat in timp record, reducand cu mult munca echipei si cel mai frecvent este utilizata pentru aluatul de patiserie folosit in foietaje dulci sau foietaje sarate, cum ar fi croissante, pateuri, saratele sau merdenele, aluatul fraged pentru tarte dulci sau tarte sarate, aluat pizza, paine plata (turte, lipii, pita), fondant, pasta de zahar, martipan si multe altele. Viteza de productie este de 0.1 - 62 m/min, iar viteza benzii de incarcare este de 0.1 - 62 m/min.
Curatare facila a utilajului
Utilajul este usor de curatat datorita materialelor folosite de catre producator pentru banda transportoare si pentru corpul aparatului.
Tipul de alimentare al utilajului
Masina de aluat este electrica si automata, iar tensiunea de alimentare este: 230V/50-60Hz. Cablul de alimentare este inclus in pachet.
Cilindri intins aluatul
Masina turat aluat Flamic este dotata standard cu 2 cilindri pentru intins aluatul si role prevazute cu autoreglare pentru setarea cat mai precisa a grosimii aluatului.
Forme disponibile
Separat se pot achizitiona accesorii pentru taierea aluatului in diverse modele si forme: croissant, gogosi, pizza, mini pizza, mini croissante, forma dreptunghiulara, forma ovala, forma de stelute, cilindru aditional intins aluatul.
Rotile de suport
Aparatul dispune de roti de podea la baza suportului, care sunt foarte usor de montat si va ajuta in mutarea utilajului in cadrul laboratorului dvs. Rotile dispun de frana pentru stabilizarea aparatului atunci cand este utilizat.
Tips & Tricks
• Pentru a asigura o viata cat mai lunga pentru utilajul dvs., este recomandat ca subtierea aluatului sa se faca treptat si sa nu se seteze de la prima comanda grosimea finala.
• Aparatul are pulverizator automat de faina cu control al calitatii fainii pentru o mai mare usurinta in prelucrarea aluatului.
Principalele avantaje aduse de o masina de rulat aluat intr-un laborator de patiserie / cofetarie sunt: economia de timp si energie in randul echipei si obtinerea unui aluat ideal - ferm, perfect intins la grosimea si dimensiunea perfecta pentru preparatele dvs., iar modelul automat de turat aluat Flamic FAST700PX2000+PST indeplineste toate conditiile pentru a va aduce aceste beneficii si chiar mai mult.
Particularitati si Avantaje Masina Foietaj:
✓ Panou de control touchscreen 7" OMRON programabil
✓ Masina de foietaj poate rula orice tip de aluat, chiar si de grosime foarte mica. Posibilitare reglare precisa a grosimii aluatului in functie de nevoile dvs.: 0.2 - 50 mm.
✓ Utilajul este usor de curatat datorita materialelor folosite de catre producator la constructia acestuia
✓ Aparatul este livrat ca si dotare standard cu 2 cilindri pentru intins aluat
✓ Posibilitatea de inversare a sensului de rotatie automata
✓ Viteza ajustabila a benzilor transportoare
✓ Economisire de spatiu prin ridicarea planurilor de lucru atunci cand masina nu este in uz
✓ Potrivita pentru laboratoarele si bucatariile de dimensiuni medii si mari